lauantai 5. helmikuuta 2011

Busy bee

Palauduin juuri kotiin eilisiltä treffeiltä. Mä oon ihan oikeesti aivan kauhee otus, mutta minkäs teet. Nyt naurattaa kyllä kans vähän.

Olin treffeiltä myöhässä alle vartin, ja en nähnyt tyyppiä enää missään. Ja koska enhän mä mitään puhelinnumeroita kysellyt, niin en oikein voinut ilmoittaa aikatauluongelmastani. Otin kuitenkin tuopin, ja vaeltelin ruuhkaista juottolaa ympäriinsä. Kelailin, että tyyppi luuli, että tein oharit, ja otti hatkat. Olin juuri facebookkailemassa puhelimella, kun joku pitkä mies langetti varjonsa mun päälle. Siinähän se tyyppi seisoi ihan ihka elävänä, ja hyvin komeana Se ei ollut muistanut, että mikä aika me oltiin sovittu, ja päätti tulla tarkistamaan mestan vielä tasalta. Koska hemmo oli pitkä, ja komea, niin olin erittäin iloinen, että se ilmestyikin paikalle, ja herra ei ollut suuttunut, vaan aatteli itse muistavansa ajan väärin, viisas mies. Mä hymyilin, kuin idari, mutta olin vaan niin tyytyväinen tuijottaessani sen sinisiin silmiin.

Vaihdoimme mestaa, ja nautiskelimme muutaman virvokkeen lisää. Olin vielä kohtuullisen selvinpäin, tai siis kolmatta tuoppia kippaamassa, kun deittini kysyi, että saako se suudella minua. Koska olin hyvin samoilla linjoilla, ja pidin miestä hyvin kiinnostavana, niin tottakai sopii suudella. Kun huulet koskivat ensimmäistä kertaa toisiaan, ja vaihdoimme ensimmäiset suudelmat niin selkärangassa kulki sähköä ihan huolella. Kielaroimme sitten aikamme baarin nurkassa, ja päädyimme siirtämään itsemme taksiin, ja hänen luokseen. Sanokaa vaan helpoksi, ihan oikeasti. Tämä mies oli jotain erilaista nyt. Tapa jolla katsoimme toisiamme oli jotenkin leikkisä, lämmin ja jotain kipinöitä sen katseestä ainakin lenteli.

Jeesus kristus mikä yö! Mä en oo koskaan ollut aikaisemmin tuollaisen sonnin kanssa! Kumin käytöstä se ei edes kysynyt, vaan reippaasti rullasi sellaisen hyvänkokoisen vehkeensä suojaksi. Se vaan jatkoi, ja jaksoi, ja mä aloin jo kyllästyä. Siis se tuli joku kolme kertaa ennekuin päästiin nukkumaan! Aamulla, about kuudelta mä heräsin siihen, kun se silitteli mun vartaloa, ja taas mentiin. Ja minä jopa sain myös tälla kierroksella. Ja tämän jälkeen vedettin vielä torkkumisen jälkeen yksi kierros. Mä en oikeesti oo kokenut mitään vastaavaa ennen. Hän oli todella hellä, jämäkkä, ja lähellä, ja hyvin hyvin seksikäs. Aamupäivällä sylikkäin loikoillessa se totesi, että meillä on kyllä ikäeroa. No kahdeksan vuotta, onko paha? Ei todellakaan! Tai sanoin sille, ettei minua haittaa ikäero. No ei puhuttu tästä enempää, mutta höpöteltiin kaikkea muuta, ja välillä katsottiin vaan toisiamme silmiin, ja suudeltiin.

Noustiin sitten puolen päivän jälkeeny ylös, ja lähdettiin suihkun kautta pihalle. Olin ihan varma, että herra vaan saattaa minut ensimmäiselle pysäkille, ja "kiitti-moi-näkyy"-heiton jälkeen katoaa. Mutta ei! Otettiin kiskasta kahvit, ja ostin automaatista lipun kulkupeliin. Yllätyin, kun sekin osti lipun, ja oli tulossa kaupunkiin kanssani.  Ah, ennen kahvien ostoa se kysyi mun puhelinnumeroa, ja hykertelin hieman itsekseni. Tosin siitä huokui hieman epävarmuutta, kun itse sekoilin oman numeroni muistamisen kanssa, ja annoin vahingossa väärän numeron, mutta johtui ihan siitä, että yritin olla antamatta exäni numeroa. Meidän numeroissa on vaan parin numeron heitto ;) Kaupungissa sitten hyvästeltiin, ja suudeltiin kiihkeästi vielä. Minä jatkoin matkaani ruokakauppaan, ja hän työkalu ostoksille. Kun olin maksanut pöperöni, ja kaivelin laukkuani kiihkeästi kassojen jälkeen, joku koputti minua hartiaan. Ja kappas, siinähän se mies taas olikin. Tiedä sitten, että oliko se seurannut minua, vai osuttiinko oikeasti vahingossa samaan kauppaan. Se ehdotti kuitenkin lounasta yhdessä, ja niinhän me sitten tehtiinkin lounasretki läheiseen lounaskuppilaan. Eli treffit jatkuivat ilta ysistä iltapäivä kolmeen. Ei yhtään hullumpaa, ja seura oli oikeasti hyvää.

Nyt vähän jännittää, että miten tässä käy. Tässä voisi olla saumoja johonkin. Mies, olkoon vaikka Herra O, on siis erittäin älykäs, ja akateemisesti korkeasti koulutettu. Ulkonäkö, ja sänkytaidot ovat plussaa. Mietin vaan, että mitä siitä paljastuu, vetääkö päihin hermostuessaan, tai jotain muuta jännittävää. Vai pystyykö se suhteeseen nuoremman naisen kanssa. Herra O:n ikäero Herra P.hen on joku neljä vuotta, ja P oli niin huonosti säilynyt ulkonäöllisesti, ja mieleltään se oli aika pappa. O oli tosi nuorekas, ei ryppyjä, eikä meidän välistä kahdeksaa vuotta huomaisi kukaan ulkopuolinen. Katsellaan nyt, O lupasi soitella, toivottavasti ei nyt soita tänä iltana kuitenkaan vielä...

Koska mulla on edelleen ne treffit K:n kanssa. Siltä on tullut kaikkia kuumottelu viestejä pitkin päivää. Ihan suoraan sanottuna mua ei nyt kiinnostaisi nähdä sitä, koska olen nainut koko viimeyön, ja tämän aamun kuin pieni kani. Ja mun alapää ei ehkä kestä juurikaan enempää actionia tän vuorokauden puolella. Mutta en mä nyt tahdo tahdo taas olla töykeä, ja kai mä nyt treffaan sen tänään. Olenko mä vähän lutka? Ihan vähän vaan. Onhan se ainakin hulvatonta seuraa, ja sen mutantti-muna on ihmettelemisen arvoinen ilmestys. O kyllä vaikuttaa jotenkin tasapainoisemmalta, ja vähän vähemmän itseään täynnä olevalta...ai kauheeta kun on vaikeeta! Jouduin vähän välttelemään mun tämä illan suunnitelmien kertomista O:lle. Ympäripyöreästi sanoin vaan, että meen kauppaan, ja opiskelen, mutten jatkanut lausetta. Hitto kun hämmentää. O:n kanssa klikkasi jotenkin tosi hyvin yhteen, ja sen lähellä oli hyvä olla. Toivottavasti se nyt ei soita illalla, tai huomen aamuna. Pitää saada K kuskaamaan mut himaan mahdollisimman aikaisin opiskeluja verukkeena käyttäen. Juups. Nyt suihkuun, ja kohti uusia seikkailuja ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti