maanantai 28. helmikuuta 2011

Aamuja

On aamuja jolloin ei ajattele selkeästi. Esimerkiksi tämä aamu. Juuri kun olin intoa, ja keskittymistä puhkuen päättänyt alkaa taas treenamaan, että saisi reidet, ja orastavat selkäläskit aisoihin, niin mussutin sellaisia suklaapalleroita aamupalaksi. Viimeisen palleron kadotessa kitusiin iski hävetys. Ei se mitään, ei suklaata sitten enempää tänään. Sitten otin puhelimen käteeni, ja päätin lähettää K:lle pikkutuhman kuvan. Ei helvetti. No sinne meni kuva Almasta punaisissa pikkupöksyissä. Joko se pitää mua täysin retardina, tai sitten se käy aivan kuumana, mies kun on. Mua nolottaa tässä se kun tämä kalsonki keskustelu alkoi jo silloin perjantaina. Eilen se lähetti mulle viestin, missä se tiedusteli kalsonkien mallia. No ihan tavan pöksyt, minä en stringejä käytä, koska ne on saatanasta. Se vastasi olevansa hyvin pettynyt minuun. Toi on niin sen huumoria. Vastasin sille, että eiks ookkin kauheeta, ja mitenköhän tilanteen voisi ratkaista, etten olis so uncool. Sitten se ei vastannut enää mitään, ja nyt mä menin lähettämään sille aamukoomassa oudon kuvan! No toivottavasti se piristi K:n työpäivää vaikkei ne mitkään stringit olleetkaan...

Mä olen aivan varma, että pystyn vaikka mihin laittomaan, ja epänormaaliin aamuisin, mun aivot on niin krampissa. Muistan joskus havahtuneeni vessasta seisomasta, vesi juoksee hanasta, ja minä seison monttu auki tuijottaen peiliin. Laitoin hanan kiinni, ja menin pissalle, kuten oli ilmeisesti ollut tarkoitus. Mä en ole aamuihminen, ellei mulle ole vieressä joku awesome uros joka vähän halaa, ja paijaa hellästi, sen hegitys ei haise kissanpaskalle, ja se serveeraa mulle sumppia sänkyyn sillä välin, kun mä keräilen itseäni toimivaksi henkilöksi. Mä en arvosta sellaista aamuherätystä, että mua tökitään tahmaisella munalla selkään, ja kouritaan ilman lupaa. Mä tarvitsen aikaa herätä, ja parhaiten se onnistuu ylämainituilla kuviolla. Sen jälkeen kehrään, ja kujerran, eikä koomaraivarit yllätä.

Mun suosikki aamu sisältää makoilua pitkään, tai no jos ei oo darraa niin sitten voi nousta suht nopeasti. Sitten olis vuorossa vaikka joku ihana aamupala. Mulle riittää kyllä ruisleipä, vihanneksen, ja pari keitettyä munaa. Espressoa mukillinen. Sitten olis lämpösen suihkun vuoro, ja sen jälkeen saisin kaikessa rauhassa fiksaa mun tukkaa. Rakastan puhtaita hiuksia, niin tuoksua, kuin tunnetta. Tän aikana voisin miettiä jo vaatteita. Sitten kun kaikki olis reilassa olis tosi ihkua tarttua sen pitkän, ja komean uroksen käpälään(joka olisi siis miellään kalju, ja se pukeutuisi hyvin, siis se mies, ei se käsi, lol), ja hurauttaa vaikka vähän ostoksille, tai leffaan, tai kirppikselle, tai brunssille. Mutta toisaalta, tein kaiken tämän eilen, ihan sinkkuna. Tosin aamupala oli kaurapuuroa, koska en jaksanut pilkkoa tomaattia, ja espresso oli murukahvia, koska en jaksanut pestä pannua. Lisäksi mua ei kukaan hoputtanut vieressä, eikä huokaillut merkitsevästi. Kirppiskierros meni mukavasti, ja onnekkaasti. Vähän hymyilevät pariskunnat vitutti, mutta toisaalta mulla pauhasi ipodista sunnuntaihin sopivaa letkeää musaa, eikä tarvinnut mennä ryysiksessä kahden hengen voimin. Mä pärjään näinkin hiton hyvin. Eikä kukaan ainakaan vingu siitä, että mun vaatekaappi alkaa pursuamaan yli.

Ainoa harmi oli, että löysin todella siistin merkkipaidan. Yritin miettiä, että kelle miespuolisista tutuistani sopisi 4 x xl koko. Kaikki on enemmän tai vähemmän pienempiä kuin tuon. Ainoa tyyppi, kuka tuli mieleen oli Herra K (se on minua pidempi, muttei mikään metri heikki, mutta sen kroppa on aivan mielettömän lihaksikas, ja ne sen käsivarret...grrr), enkä sille kehdannut tekstata, koska oli muutenkin sen vuoro, ja olin juuri päättänyt olla viestittämättä. Siltä tuli viesti kuitenkin about tunti tästä  ;) Mutta anyway paita jäi ostamatta. Se olisi näyttänyt niin hyvältä K:n päällä. Grauh. Tosin mä epäilen, ettei sen uraohjus tyyliin oikein sopisi kirppiskamat, tai ainakaan niin, että se tietäisi vaatteen alkuperän. Se kertoi mulle, että yleensä se vie töissä käytettävät paidat pesulaan, ja silitykseen viikon jälkeen. Sitten se viikonloppuna hakee ne sieltä, ja sen ei tarvitse heilua silitysraudan kanssa ollenkaan. Mä tykkään sen tyylistä. Just niin bold ja cocky. Ja niin vitun ärsyttävä!

Viimeisen nettideitti illan kunniaksi mä cahttailin sellaisen tyypin kanssa jonka kanssa vaihdettiin joitain viestejä ennen joulua. Nyt se tahtoisi lähteä treffeille mun kanssa ensi viikonloppuna. Kysyin ihan suoraan, että onko se etsmässä suhdetta, vai pillua. Ei kuulemma kumpakaan. No just. Olipas helppo vastaus. Eli siis pillun perässä se on. Se sai mut jo raivon valtaan, kun se ei vastannut mun kysymyksiin, tai kirjoittanut oikein mitään itsestään. Kerroin omat motiivini, ja toiveet, herra ei mitään. Ja sitäpaitsi se on minua lyhyempi, että taitaa treffit jäädä väliin. Mä kerroin sille, että en jaksa tuhlata aikaa tyyppeihin jotka eivät ole tosissaan. Ei mitään responsia. Annoin kuitenkin mun anonyymin spostin sille. Tyyppi oli jotenkin niin hiljaisen oloinen, että treffeisä tulis disasteri, vaikke se väitti olevansa puhelias. No ei se ainakaan itsestään tykkää puhua. Ja se asuu tunnin junamatkan päässä, ja jos treffit olis mallia pubi, ja ilta, niin tosi vaikee arvata, että mihin se olis änkeemässä yöksi. Ensi viikonloppuna meinaan suorittaa lisää kirppiseikkailuja, ja nauttia orastavasta keväästä, ehkä jopa ilman alkoa, jälleen. Ellei nyt K tahdo tehdä jotain, niin mähän tottele heti. En mä oo säälittävä, vaan vähän ihastunut, olettavasti kyllä ihastunut ilman realistista toivoa, mutta menkööt. Kevään kunniaksi, vaikka lopulta tässä jutussa sattuukin, siis vielä enemmän kuin nyt. Vaikka kyllä K:kin jonkseenkin vaikuttaisi kiinnostuneelta, lähettihän se mulle jopa viestin itse ensin eilen. Tosin se ei vaikuta samanlaiselta, kuin ennen. Mitäpä sitä miettimään turhaan. Antaa ajan kulua :)

*edit* K vastasi, että se tuli housuihinsa. Kuva ilmeisesti palveli tarkoitustaan, ja toivon sen pitävän kiinnostusta yllä. Aika halvalla taas paan itseäni. No can do ;) Huomenna vois lähettää uuden "kuva-arvoituksen"...hihi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti