sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Vintti pimeenä

Mulla pyörii nyt sukat jaloissa siitä vanhasta miehestä, eli Herra P:stä. En mä pysty keskittymään mihinkään, kun kelailen vaan sitä suudelmaa, ja mietin sen muita avuja, mitä sillä voi olla. Ja kun se oli vielä tosi mukava tyyppi, niin mulla hakkaa sydän ihan villisti nyt. Mä tiedän, että olisin paljon rauhallisempi, jos olisin päätynyt sen petiin viime yönä. Ei tarvis jännittyneenä kelailla nyt, että pääseekö sitä vielä suutelemaan joskus, ja haluaako se vielä lähteä tällaisen tytönhupakon kanssa ulos. Mä voisin kyllä lähteä sen kanssa, ei siinä mitään. Seurani näytti kuitenkin miellyttävän häntä, koska ehdotti vielä ruokailunkin jälkeen drinkkejä, ja oltiin lopulta ihan pilkkuun asti. Tosi piinaavaa on myös se, että ei muistettu (tai jotain..) vaihtaa puhelinnumeroita ollenkaan. Ainoa kontakti on siis deittisivu. Olen tänään ollut vähän tulisilla hiilillä, että lähettääkö se jotain viestiä tänään vai ei. No eipä ole näkynyt. Oliskohan se mun homma? Se kuitenkin maksoi koko illan, niin olettaakohan se herrasmiehenä, että kiitän sitä, ja kysyn jatkosta. Emmä tiiä! Mä oon liian moderni nainen, vaikka käytöstapoja joissain asioissa löytyykin. Mitä mieltä te ootte? Äh, ei se musta oo kuitenkaan kiinnostunut mitenkään vakavasti, ja mullakin on kaikkia ihme kuvioita tässä samaan aikaan...

Mä en nyt vaan pääse siitä suudelmasta yli. Olen suudellut niin monia miehiä elämässäni, että en nyt vouhkaa aivan tyhjästä, vaan jostain aivan erityisestä kokemuksesta.Varsinkin, kun tämä suudelma suoritettiin kevyessä tenussa, ja silti koin suudelman hyvin kiihottavana, niin se jo kertoo omaa kieltään. Mä en yleensä tunne enää kahden tuopin jälkeen himoa juuri muuhun kuin seuraavaan tuoppiin, ja tupakkaan. Siis jos totta puhutaan. Kaikki kännissä vehtaaminen on aika kauheeta oikeastaan.

Anteeksi, mun oli pakko laatia tämmönen kuvapostaus, ihan vaan mehustellakseni hieman ikääntyneempiä miehiä. Tänne vaan, mulle kelpais kuka vaan näistä. Lääh, ja oih.


Okei, tää vika nyt ei ollut niin vanha;) Ihan kypsään ikää ehtinyt kuitenkin hänkin. Mä en kestä miehiä. Ne on pilanneet mun elämän. Tai no, hauskaahan tässä pääasiassa on ollut, paitsi opiskelut kusahtivat. Pitää kai sekin  kokea joskus elämässään.

4 kommenttia:

 1. Kiitos-viestiä menemään vaan! :)

  VastaaPoista
 2. Kun on vanhemman tyypin kanssa, saa kivasti perspektiiviä nuoriin - ja toisinpäin.

  VastaaPoista
 3. IHana kuvagalleria ! :DD nam. samaa mieltä olen, viestiä Mr. P:lle vaan ! :)

  VastaaPoista
 4. Juu, viestä meni, ja vastausta tuli. Katsellaan, että mihin rahkeet riittää :)

  VastaaPoista