maanantai 31. tammikuuta 2011

Uusi alku

Ihanaa! Rutiineja! Ihmisiä! Uusia juttuja! Sitten kun vielä löytys toi opiskelumotivaatio. Kyl se löytyy. Mulla on yksi taakka vähemmän, nimittäin F puuttuu syömästä energiaani.

Viikonloppu oli ihan jees lopulta. Vähä miehinen, mutta sosiaalisesti rohkaiseva.

Launataina menin yhden ei-vielä-niin-hyvän-kaverin synttäribileisiin, ja sain tosi lämpimän vastaanoton, ja juttuseuraa. Mä olin vähän takakireällä tuulella, ja ujo, mutta tosi kivasti jengi jutteli sille hiljaiselle suomalaiselle. Yleensä en ees oo mikään hiljanen, mutta olin jotenkin hämmentynyt, ja siksi arka. Anyway, kumosin siidereitä ihan kiitettävään tahtiin, ja koska mestan musiikki ei hivellyt korviani ollenkaan, enkä nähnyt yhtään potentiaalista miestä missään punoin vessareissulla suunnitelman karkaamisesta. Ihmisissä ei siis ollut mitään vikaa, mä en vaan jaksanut huutaa musiikin päälle, ja kun poppi oli vielä paskaa, niin liukenin ovesta ulos. Onneksi synttärisankari poistui samalla ovenavauksella, ja hyvästelin hänet ulkona. Siitä luotasin itseni vakiklubini suuntaan alkoholin rohkaisemana, vaikka hirvitti, että ketä siellä on.

Vakiklubi on kokenut jonkun joukkopaon. Jengi on vaihtunut, eikä paikalla ollut kuin  about neljä tyyppiä ketkä tunsin, ja kahden kanssa niistä olen pannut. Great. Herra D yritti paeta varjoihin uuden naisensa kanssa, nyökkäsin vaan mennessäni, ja D nyökkäsi takaisin. Sitten näin Herra S:n eli, F:n kämppiksen. Se otti asiakseen kysellä mun intressien laadusta F:ää kohtaan. Vittuako se sille kuuluu? No kerroin kuitenkin, että intressejä ei ole enää. S informoi, että F kai seukkailee taas. Eipä kiinnosta, ja aavistelin itsekin jotain sellaista exältä saatujen tietojen perusteella. Toivottavasti olin uskottava S:n silmissä, kun kerroin, ettei F:n touhut juurikaan jaksa kiinnostaa enää. Tai no sen verran kiinnostaa kuitenkin, että olen yrittänyt fb:ssä selvittää, että deittaileeko F exänsä, vai  yhtä toista mimmiä. Salapoliisileikki on ihan kivaa toisinaan. hehe. Mutta toivoisin, että F olisi sitten ees exänsä kanssa taas, koska jos soillä olis joku uusi mimmi kierroksessa, niin olishan se aika epistä sitä uutta tyttöä kohtaan, että F yöpyy vielä exänsä kanssa.

 Hengailin sitten S:n, ja lyhtytolppa-miehen kanssa. Lyhtytolppa vannoi, että voin aina laittaa sille viestiä fb:ssä, jos olen menossa ulos, enkä tiedä, että onko muita tulossa. Great. Sekin on väillä niin outo, joskus se juttelee vaikka mitä, ja joskus se ei suunnilleen moikkaa. Kemujen lopulla S yritti houkutella minua jatkoille niiden luokse lyhytytolpan kanssa. Mitähän F olis digannut, jos meikä olis aamulla rötköttänyt niiden sohvalla, tai vielä kaameempi skenaario, saapunut alakertaan S:n huoneesta? Kiitos kutsusta, mutta koti kutsuu, ja työvuoro iltapäivällä.

Mulla on uusi tapa alkaa kaveerata jengin kanssa taksitolpalla, ja nytkin tuhannen päissäni päädyin jonkun mimmin kanssa samaan taksiin, ja säästin näin ainakin neljä euroa taksikustannuksissa. tosin jouduin kävelemään ainakin kymmenen minuuttia kotiin. Mä en ole hetkeen ollut niin päissäni. Mä olisin ollut ideaali uhri ryöstölle, murhalle, tai raiskaukselle. Aivot toimi sen verran, että tajusin vetäväni tietä aivan laidasta laitaan, mutta en yksinkertaisesti saanut jalkojani kävelemään suoraan. Ihan kaamea kävely, ja tuntui ihan loputtomalta, kun menin enemmän sivulle, kuin eteenpäin.

Aamulla ei ees ollu paha darra, kun jouduin nousemaan töihin. Tosin luulen olleeni vielä päissäni töihin mennessä. Oli voittaja olo, koska käsilaukkucheckin jälkeen löysin koko omaisuuteni, enkä ollut hukannut mitään.

Nyt on ihan ok fiilis, ja jotenkin energinen, ja rento. Onnekisi en päätynyt panemaan kenenkään kanssa :) Olin kyllä semisti pettynyt, että Herra C, nallekarhua ei vakiklubilla näkynyt. Yleensä se on aina. Sen kanssa olin voinut vähän olla sutinaa. Tekis kyl mieli laittaa sille viestiä, mut numeroiden vaihtamisesta on jo niin kauan, eikä siitäkään oo kuulunut mitään... katsellaan....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti