tiistai 18. tammikuuta 2011

Tättädää

Tänä iltana on treffit Herra P:n kanssa leffan merkeissä, ja huomenna Herra K:n kanssa ilmeisesti sen kämpillä. Tää on tosi raskasta, kun pitää vähän salailla, että näkee muitakin, ja sit ei muista, että mitä on puhunut toisen kanssa, ja sekoittaa keskusteluja keskenään. Ihan vaan vihjeenä aloitteleville deittailijoille, että pysykää vaan siinä yhdessä miehessä kerrallaan, vaikka olis mitä namupaloja tyrkyllä. Tämä on kuluttavaa, ja aikaa vievää. Plussapuolia on ilmaiset illalliset, siiderit, ja jännä kutina vatsanpohjassa. Edellyttäen, että seura on siis hyvää.

Jännittää jo valmiiksi, että nukahdanko leffassa tänään. Mä en ole nähnyt, kuin yhden leffan teatterissa nukahtamatta viimeisen viiden vuoden aikana. Aivan sama mikä leffa on kyseessä, simahdan vaikka kesken taistelukohtauksen. Noloin oli ehkä torkkuminen Borat-leffan aikana. Mun huumorintajuun se ei iskenyt ollenkaan, ja jengin tyrskiessä ympärillä lepuutin hieman luomiani. Se yksi elokuva kestikin salettiin yli kolme tuntia, ja olin imenyt sumppia ennen leffaa, kuin viimeista päivää välttääkseni nukahtamisen. Leffan puolivälissä alkoi kusettaa niin saatanasti, mutta enhän mä kehdannut sieltä nousta. Pysyin ainakin hereillä, ja kupla kasvoi otsassa. Lopputekstien alussa tönin porukkaa kumoon, kun ampaisin vessaan. Ainakin kahvittelu ennen leffaa toimi tässä tapauksessa...

Pitää ottaa taas opettajaan yhteyttä, ja anoa lisäaikaa. Mä en tajua, et miksen voinut tehdä sitä jo eilen, kun oli vika palautuspäivä. Tää ope on kyl tosi kiva, mutta se ei pidä mua mitenkään hirmu tunnollisena muutenkaan, koska unohdin osallistua kyseiselle kurssille noin ekat viisi viikkoa. Hups.

Äh, jotenkin musta tuntuu, että P voisi olla mulle parempi vaihtoehto. Meissä on jotain samaa meininkiä, enemmän samaa kuin minussa ja K:ssa. Ja K:n tuntuu olevan tosi vaikea sanoa, että se etsii vaan seksiseuraa, tai en mä ees tiedä. Ehkei se tiedä itekään. Se on seksikäs, hauska, ja itsevarma, niin tarkoittaako se vääjäämättä, että se on kusipää? Ehkä me vaan jatketaan hengailua, ja katsotaan, että mitä tapahtuu. Tämä vaan on kuluttavaa edelleen...Jos F tekis nyt jotain, niin unohtaisin kaikki muut, ja seuraisin sitä maailman ääriin. Olen alkanut pikkuhiljaa tiedostaa sen persoonaa enemmän, ja ehkä se ei ole minulle se oikea. Tai sitoutuminen häneen vaatisi minulta vielä enemmän perspektiivin laajennusta, ja toivoa siitä, että sekin rauhoittuisi elämässään.

:)

2 kommenttia:

  1. Tästä blogista tulee ihanasti mieleen kissa, joka tyytyväisenä nuolee kermaisia viiksiään ja kehrää.

    VastaaPoista
  2. Ihana mielikuva :) Piristi päivää!

    VastaaPoista