keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Pärkeleen...

a date
...K. Se pelaa nyt jotain. K laitteli päivemmällä ihan reippaasti viestejä, ja puoli kolmen jälkeen ei ole kuulunut mitään. Ei me sit vissiin nähdä tänään, että onneksi en ehtinyt tehdä mitään ehostautumisia. Pöh. Ellei se sit pölähdä jollain vartin varoajalla tänne, ja mulla on reikäiset pitkätkalsarit jalassa, ja tukka sekaisin. Olis just niin tyypillistä miehistä käytöstä. Toisaalta mun puhelin on toiminut vähän epävakaasti pari päivää. En nyt tiedä, että onko kyse itse luurista, vai liittymästä, mutta viestit tulevat tosi myöhään perille, ja epäilen, ettei viestejäni myöskään vastaanoteta ajallaan. Hitto, kun harmittaa. Ennen on kaikki toiminut niin hyvin. Ja harmittaa myös se, etten näe K:ta tänään. Eikai sitä sitten tarpeeksi kiinnosta meikäläinen, kun ei voi vastata viesteihin...Per-kele.

Lähetin P:lle myös viestin, missä kyselin voinnit, ja miltä aamu maistui tänään ;). Ei vastausta, vielä. Taitaapi olla puhelimessa vikaa, tai jotain...

No nyt se K vastasi, että nähdäänkö ensi viikolla, kun sillä on kaikkea kiirettä tänään. En voinut vastustaa kiusausta hormonien sumentamalla mielessäni, ja vastasin 'what ever'. Ja siltä tuli takaisin, että olipa ikävä viesti, ja että saa olla viimeinen, bye. No, eipä tarvitse senkään motiiveja sitten enää mietiskellä. Mulkkuhan sekin oli. Meitsi ei diggaa viime hetken muutoksista. So simple. Se varmasti tiesi jo aamulla loppupäivän kiireistään, ja olisi voinut ilmoittaa hyvissä ajoin, ettei sovikaan. Vaikka toisaalta ei me oltu edes sovittu muuta kuin, että nähdään keskiviikkona. Ihan semisti harmittaa, kun menin vastaamaan niin tylysti, ja ryssin tämä kuvion. Toisaalta kalenteriin vapautuu tilaa nyt vähän vähemmän itseään täynnä oleville tyypeille. K oli oli pumpattu täyteen uraansa, elämän kokemustaan, ja lihaksia, niin ja peniksensä pituutta, ei oo mun juttu ehkä. Jotenkin sen persoonan syvyys jäi puuttumaan.

Toivottavasti P nyt oli jonkun muun perässä, kuin alle 3-kymppisen pillun. Eiliset treffit oli ihan hintsusti kankeat. Mä en ollut kovin puheliaalla tuulella. No toisaalta, vaikka sekin katoaisi, niin mä pärjään edelleen mainosti. Mulla on kuitenkin vakituinen partneri Y, jos panettaa, ja tarvitsee juttuseuraa. Ja kaikki kortit on taas auki edessä, ja voin tehdä mitä lystään, ja pokailla ketä haluan, ja jos haluan. Hmm...Nythän mä voisin hyödyntää sen yhden tyypin numeroa jonka sain jo aikoja sitten. Jos ihan pokalla vaan kysyisi sitä kaljalle. Se nallekarhumainen mies vetoaa jotenkin lempeydellään minuun, ja tyylikin olisi sama..Olkoon hän Herra C. Hän on kyllä kiinnostanut vähän aina minua...hihi. Mutta en mä nyt ihan ensimmäiseksi sille lähetä viestiä, kun toiselta tuli pakit. En mä nyt niin säälittävä oo. Ja ensin pitää katsoa tuo P kuvio loppuun.

Ei oo onneksi tylsää, ja pitäs esseetä kirjoittaa. Ei mulle anneta pakkeja hei! Joko minä annan, tai mies katoaa, ja lakkaa vastaamasta viesteihin. Pitäskö hakea siideria kaupasta, kun alkoi ihan ärsyttämään koko K! :D Ja vaikka sillä oli hervoton molo, niin ei se sitä edes osannut käyttää mitenkään mainittavan hyvin. Eikä se kässännyt esileikkien tarpeellisuutta ollenkaan, vaan oli ihan sitä mieltä, että sen tapponuijan voi tuosta vaan tuikata sisään, vaikka mä en ollut päässyt vielä yhtään fiilikseen. Voin kertoa, että vaikka en edes ole mikään erityisen kireä alapäästäni, niin se kyllä sattui..Vaikka Y:llä on pienin vehje naismuistiin, niin silti sen kanssa on kiva touhuta, kun ei tarvitse stressata, esim. et häviääkö stondis kumin kanssa kun aina seisoo yhtä terhakasti, ja se osaa käyttääkin sitä. Y tietää, että miten mua pitää koskea, että mut saa villiksi. Niin, ja ei tuu leuat kipeiksi kun ottaa suihin, ja vehje mahtuu just hyvin suuhun, ja leuat ei kiinnaa. Hemmetin K, ja sen kuvitelmat itsestään. Kai se on pakko kiukku suklaatia, ja vähän siideriä käydä lunastamassa, tai voihan ne eväät olla juhlintaakin varten;) Että onnistuin välttämään ikävän valintatilanteen, tai kenties parin kuukauden sekavan säädön mikä olisi pitänyt kuitenkin ampua alas jonkun toimesta...Joo, juhlan paikka! Vältin kusipään! Yay!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti