tiistai 4. tammikuuta 2011

Painajaisia

Nyt se paniikki sitten tekemättömistä koulutöistä iski. Miksi niiden pitää aina jysähtää keskellä yötä? No yöunet olivat painajaisia, pelkotiloja, hakkaavaa sydäntä, ja ahdistusta tulvillaan. Olin aamulla aivan varma herätessäni, että Kela oikeasti meinaa periä minulta 1200 euroa takaisin. Sitten mietin asiaa tarkemmin, ja totesin, että sen täytyi olla vaan unta, koska lappu missä tuo summa seisoi ei ollut Kelan lappu. Mutta ihan tosissaan, nyt olisi kai aika opiskella, ettei se Kela saa mitään syytä alkaa perimään yhtään mitää takaisin puuttuvien opintosuoristen takia. Mietin kuitenkin, etä jos ihan varoiksi nostaisin vielä vähän opintolainaa, että jos ryssin opiskeluni, niin en putoa aivan tyhjän päälle, vaan saan muutaman kuukauden aikaa etsiä kokoaikaisen duunin...hmm, olisko mitään ideaa pelata varman päälle?

Sovin treffit kahden miehen kanssa tälle viikolle. Opiskella kyllä pitäisi, mutta pitäähän nämä hyvin toimeentulevat urokset käydä tsekkaamassa, tiedä vaikka ura urkeasi kotirouvana, joka voi sitten freelancerinä tehdä alansa hommia, ja haaveilla, ja jatkaa osa-aika duunissa :D Oon sika, hyi minua.

Huomenna on drinkki tällit pari vuotta vanhemman miehen kanssa. Vaikuttaa hauskalta kaverilta, mutta voihan se todellisuudessa olla vaikka millainen jännittäjä, ja kuiva insinööri. Ainakin elitavat ovat kunnossa, ja ulkonäkö on oiva. Olen vähän skeptinen, koska se tahtoo tavata drinkin ääressä. Mulle kelpaisi arki-iltana ihan sumppikin. Joko sitä jännittää, tai se on mega hiljainen, ja ujo selvinpäin.

Perjantaina menen pizzalle sen 14 vuotta vanhemman kanssa. Sillä näyttäisi olevan vähän samanlainen asenne elämään, ja samanlaisia asioita mistä pitää, kuin minulla. Sen profiili iski enemmän, kuin tuon toisen. Ikäero vähän mietityttää kuitenkin, koska olen jossain asioissa niin naiivi. Tämän miehen tapaaminen jännittää tosi paljon, koska pelkään antavani tosi lapsellisen mielikuvan, mulla on kuitenkin opiskelut kesken, ja elämä ihan levällään. Ainakin mies on ulkonäöltään melko kuuma, ja se käy salilla, että voisi kuvitella, ettei se ole mikään löysänahkainen pappa. Niin, ja nämä treffit on perjantaina, että pitää toivoa, ettei se ole perjantaikännien harrastaja. Henkilökohtaisesti on välitä siitä, että ekoilla treffeilla otetaan alkoa. Annan itsestäni niin väärän kuvan päissäni, ja sitten voin päätyä panemaan. Ja olen vakaasti päättänyt, että ekoilla treffeillä en mene  enää sänkyyn. Never say never. Mistä sitä kuitenkaan tietää, että miten himottava tuo perjantain mies onkaan. Kuitenkin joku sikapelottava hyypiö.

Hei! Eiks mun pitänyt rauhoittua näiden miesten kanssa? :D

Reippaana bookkasin itseni ryhmäliikunta tunnille tänään. Tosin se on vaan kuusi viikkoa kestävä systeemi, mutta ihan sika hauskaa, ja hyvää treeniä yläkropalle. Olen kevyesti järkyttynyt, koska olen menettänyt ruokahaluni. Tai syön jotain järkevää kerran päivässä pienen annoksen, ja aamupalaksi vedän suklaata. Se suklaa tosin loppui tänä aamuna. Tällä dietillä on lähtenyt viisi kiloa parissa viikossa. Tai no jouluna joutui syömään kotona enemmän, mutta anyway. Liikkunut en ole näiden terveysoneglmien takia ollenkaan. Olo on hyvä, ja hoikka. Järki on vissiin rappeutunut lopullisesti,  mutta olen lähellä sitä unelma painoani mistä turposin yli jo vuosikausia sitten. Tarkoitan siis sitä, että pääsin vihdoin eroon niistä 5-7 kg mitkä ovat mielestäni roikkuneet ylimääräisinä mukana liian pitkään. Vielä muutama kilo, ja olen tyytyväinen. Ja jos vähän parantaisi tuota ruokavaliota vielä, että saan siitä pienestä annoksesta minkä pystyn syömään kaiken hyödyn irti.

Nyt kouluhommiin, ettei tarvitse panikoida sitten ensiyönäkin.

P.s Tyynyliina ei enää tuoksu F:lle. Sain siitä melkein hepulin illalla, ja nuuskin raivoissani tyynyä joka puolelta. Mutta ei, olen nuuskinut F:n tuoksun sieraimiini, eikä mikään enää muistuta tuosta oudosta vierailusta enää.

2 kommenttia:

  1. Munkin tyynyliina on ollut harmittavan hajuton jo monta päivää...Mitenköhän sen tuoksun sais säilymään niissä paremmin ? :F :D

    VastaaPoista
  2. Pitää iskeä muovipussiin, ja nuuhkia varovasti raottaen ehkä? Tai ottaa vaan yöksi esiin, ja päivät pussissa? Löysin mun tyynyliinasta ehkä pienen tuulahduksen vielä. Hitto, että tekis mieli tekstata F:lle, mut ei mul oo mitään järkevää asiaa. Enkä halua roikkua siinä, kun se kuitenkin selvästi ilmaisi, ettei meidän aika ole vielä. Onkohan sillä joku uudempi versio kristallipallosta, kun tietää noin varmasti sanoa? Mun pallosta näkyy ihan vaan sumua tämän F tilanteen tiimoilta..Tässä nyt on kaikkia muitakin mielenkiintoisia kuvioita, että F:n voisi ihan helposti unohtaa hetkeksi, mutta kun ei se vaan unohdu!

    VastaaPoista