keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Onneksi sheivasin

Ja näin juuri päättyivät viikon ensimmäiset treffit elokuvan parissa. Leffa oli oikein hyvä, eikä P yrittänyt mitään herrasmiehen roolista poikkeavaa kesken leffan. Ei edes reiden näpelöintiä. Se lupasi heittää minut himaan leffan jälkeen. Autoon istuttuani hetken kävi mielessä, että mahdanko selvitä hengissä kotiin asti. Varsinkin, kun P touhusi jotain auton takana hetken. Näin jo mielessäni sen vetävän mustia nahkahanskoja käpäliinsä, ja dippaamassa ruudullista kangasnenäliinaa eetteriin. No, ei mennyt kuitenkaan ihan niin, luojan kiitos.

Päästiin mun risteykseen, ja olin jo karkaamassa autosta, kun se pyysi suudelmaa.Touhuhan äityi sitten ihan villiksi, ja mä olin ihan kiimoissani sen mahtavien suudelmien, ja niskan hipelöinnin ansiosta. Se kutsui itsensä teelle, ja mulla vieraili pieni epävarmuus noin viisi sekuntia mielessä. Mun kämppä on nimittäin aivan pommin jäljiltä, ja voi saada hieman väärän kuvan mun taloustaidoista. Suurimmat tiskit sentään olin raivannut aamulla, ja sänkykin oli pedattu, muuten kämppä olikin melkoisen erikoisessa järjestyksessä. Hyväksyin kutsun kuitenkin, ja P todellakin pyöritteli silmiään kaaokseen sekaan astuessaan. Selittelin koulukiireillä, ja tavaran hamstraamistaipumuksilla, ja kämpän pienuudella, ehkä ei olisi tarvinnut edes selitellä mitään, kaaos mikä kaaos. No se pyöriteli silmiään edelleen, kunnes taas yltyi suuteloimaan. Tein mielessäni ylityshuutoja aikaisemmalle suihkureissulleni, koska vaivauduin jopa sheivaamaan sääret, ihan vaan varmuuden vuoksi, vaikka en mitään panopuuhia ollut tälle illalle plänännytkään.

Herran taidot olivat oikein jees, eikä ees ollut katkis. Missä ne katkismiehet oikein luuraa, kun mun kohdalle ei ole sattunut ainottakaan! Ehkä se on kansalaisuudesta kiinni ;) Eikä tarvinnut tapella edes kumin käytöstä. Ja sillä oli tosi hyvä kroppa! Kokonaisuutena oikein miellyttävä kokemus, ja voisin ottaa uudestaankin.

Tilanne siis mutkistuu. K lähetteli mulle viestejä illansuussa, ja vikassa viestissä oli sellainen statementti, että pisti vähän pään sekaisin, vaikka tiedän sen huumorimieheksi. Se laittoi, että tottakai käytetään kumia nyt. Mutta sitten kuin me ollaan naimisissa 4-5 vuoden päästä, niin sitten naidaan ilman. Ok, ja mitä vittua?

Huomenna on siis treffit sen K:n kanssa. Ja kai sitä kanoottia melotaan huomennakin. Tässähän on kohta vilkkaampi seksielämä, kuin parisuhteessa ollessani! Varsinkin jos näen vielä Y:tä loppuviikosta, kun K vaihtaa viikonlopuksi maisemaa, ja P:n kanssa ei ole vielä tehty mitään diilejä. Se käski tekstailemaan, jos siltä tuntuu. No tuntuuko? Kyllä nyt vähän siltä tuntuu...Y repii pelihousunsa totaalisesti, jos se saisi tietää, että deittailen kahta muutakin urosta tässä, ja harrastan jopa seksiä niiden kanssa. Ei varmaan tarvi mennä ensimmäiseksi huutelemaan sille. Vähän kyllä käy sääliksi se, kun en ole ihan rehellinen sille, vaikka se tukee, ainakin näennäisesti, elämääni. Hitto kun en osaa päättää, että käyttääkö se mua vaan hyväkseen, vai mikä tässä on kuvio. Se on vaan erilainen ihminen, kun vertaa keneen tahansa polulleni sattuneeseen tapaukseen...

Mutta semmosta tältä yöltä. Kuinka säälittävää on väsätä blogipostaus heti kun partneri on hävinnyt ovesta? Eikai kauheen? Jos mulla olisi fyysinen päiväkirja, niin raportoisin siihen kuitenkin. Seliseli :D Aikomuksena oli käyttäytyä vanhanaikaisen pidättäytyvästi tänään, no eipä mennyt ihan putkeen, mutta tulipahan koeajettua uusi yksilö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti