lauantai 8. tammikuuta 2011

Liikaa miehiä

Treffit numero kaksi saatiin pakettiin erittäin kunniallisesti. Olen täysin päästä pyörällä. Löysin nimittäin maailman parhaan suutelijan. Meinasin pudota penkiltä, kun tämä vanha mies iski huulensa kiinni omiini. Sellainen sähkö virtasi välillämme, että oksat pois. Hän suuteli hellästi, hän suuteli rajusti, hän koski poskeani jatkeaen hivelemään korvalehteäni, silitti niskasta, näpräsi hiuksiani, välillä lopetti, ja katsoi hellästi silmiini ihan läheltä vain jatkaakseen suutelua kiihkeästi.. Minä vaan yritin vastata suudelmaan, ja pitää vaatteet päälläni. Ehkä ensimmäinen suudelma, joka aiheutti välittömän seksihalujen heräämisen, ja vaatteista irtautumis tarpeen. Tämän ensisuudelman jälkeen istuin hetken täysin tyrmättynyt, ja totesin vaan, että "huh, sä osaat suudella".

Se mitä ennen suudelmaa tapahtui oli vähintääkin super mielenkiintoinen ilta. Siis hemmetin oudolla tavalla. Kiskoin savuketta tapaamispaikkamme ulkopuolella, kun pari tuttua jannua käveli ohi. Moikkasivat, ja kysyivät, että olenko menossa tuohon paskaan baariin. Tarkotus olis joo, kiitos vaan. Ne jatkoi matkaa. Vedin vikoja henkosia röökistä, ja ne urpot kävelivät takaisin, ja menivät sinne mun baariin sisään. Tässä vaiheessa alkoi semisti vituttaa, koska en mä halua tuon sisäpiirin tietävän, että mä tapailen kaiken maailman random miehiä internetistä harrastuksena. Aattelin, et ne varmaan aatteli siellä olevan jotain muita kavereita, kun sanoin, että meen tapaamaan kaveria sinne. Ihme, ettei ne tunkeneet meidän pöytään lopulta.

En aluksi nähnyt deittiä baarissa, ja pyöriskelin eksyeenä hetken. Lopulta spottasin sen nurkkapöydästä, ja olin ihan vähän pettynyt. Hän näytti vähän ikäistään vanhemmalta ja silmien alla oli aika mahtavat rypyt, mutta komea mies hän silti oli. Mutta sen tyyli oli oikein mahtava, ja sillä oli PARTA. Ai, että! Juttu kuitenkin luisti, mulla ei taida sen asian kanssa olla ikinä ongelmaa. Juttu luistaa, kun sarjatuliaseella riippumatta seurasta. Heh.

Lähdettiin juomien jälkeen ruokailemaan mukavaan pitseriaan, missä olen vasta ollut kolmilla treffeillä. Sapuska on hyvää, eikä hurjan kallistakaan. Oikein mukavan aterian jälkeen päädyimme ottamaan muutaman juoman lisää. Menimme baariin, minkä ajattelin olevan suht turvallinen, eikä siellä hiihtäisi ex heiloja tai muutakaan hasardia väkeä vastaan. Aluksi meni ihan hyvin, kunnes se keskiviikon deitti purjehti sisään jonkun misun kanssa. Meitsi dyykkasin kaivelemaan laukusta jotain, ja deittini kelasi varmaan, että mitä täällä oikein tapahtuu?! Se keskiviikon deitti tosiaan tekstasi mulle eilen illalla, ja kerroin tekeväni kouluhommia, ja silleen koko illan. Ihan pikkasen noloa jäädä kiinni verekseltään. En tiedä, että huomasko herra keskiviikko minua, ihan varmaan koska istuin heti suorassa linjassa ovelta. Vaikeana sitten selitin deitilleni, että nyt pitäs mennä, tuntuu vähän oudolta. Ja kerroin ihan oikean syynkin. Sanoin, että tuo herra tekstasi tänään, ja kyseli menemisiäni, ja kerroin olevani kotosalla. Sanotaan nyt perjantai deittiä Herra P.ksi, oli oikein ymmärtäväinen, ja hipsimme pihalle. Selitin, että näin tämän paon aiheuttajan aika vastikää, ja jotain yleistä kakkaa. toki olisin voinut heittää pienen valeen, että näin exän tai jotain. Tuo oikea selitys kuulosti jotenkin niin teiniltä. Kuulostin myös tosi pahalta playeriltä, koska Herra P varmasti arvasi, että meillä on joku tilanne päällä, enkä halua pilata mitään. Herra keskiviikko tekstasi myöhemmin, tyyliin "No....? Juotko viiniä?" Olin aistivinani hieman vmäisen sävyn, enkä vastannut mitään. Aamulla laitoin sille viestiä, että tänään pitää tehdä reippaasti töitä, ja ei, en juonut viiniä eilen. Join siideriä, mutta sitähän sen ei tarvitse tietää. Ja  Tekstarin jälkeen huomasin myös hieman oudon siltä tulleen viestin deittisivuilla, tämä oli lähetetty ennen sitä yöllistä tekstaria. Ihan varmasti se näki mut. Kai mä nyt kavereita saan nähdä..

Menimme sitten rokkibaariin seuraavaksi, ja toivoimme, että siellä saisi olla sitten rauhassa, ja ilman outoja tilanteita. Alku menikin ihan hyvin, mutta sitten Herra P spottasin jonkun emännän kenen kanssa ne oli vaihtanut kuvia, ja sähköpostia deittisivustolla, ja daami näkyi tunnistavan deittini myös, koska silmäili meitä molempia vähän siihen malliin. Meinasin kuivua totaalisesti. Tää kaupunki on ihan snadisti liian pieni.

Hulvattomammaksi vaan meni tilanne siinä vaiheessa, kun Herra P törmäsi noin kymmeneen kaveriinsa, jotka kaikki ahtautuivat pöytämme ympärille. Istuttiin P: n kanssa nurkassa, asenne oli aika jee siinä vaiheessa. Me oltiin kuitenkin treffeillä, ja saatiin kymmenen uteliasta silmäparia todistamaan näitä internetissä sovittuja tällejä. Yksi mimmi oli tosi kiinnostunut, että missä me ollaan tavattu, ja minkä ikäinen mä olen, ja sen sellaista vitaalia triviaa. Onneksi sen huomio kiinnittyi jonnekkin muualle ennen kuin avasin suuni siitä, että missä ollaan tavattu, ja sivuutin tämän kysymyksen sujusvasti. P oli vessassa tuolla hetkellä, ja en halunnut tehdä mitään statementtiä asiasta, kun se ei ollut paikalla,

Kun jengi oli parveillut aikansa, ja tämä mimmi oli kälättänyt tarpeeksi P totesi ihan suoraan, että: "Me yritettäis olla treffeillä tässä, että jos vaikka antaistte niille tilaa". Porukka jäi kuitenkin pöytämme viereen seisomaan, ja me jatkettiin kuhertelua nurkassamme. Jossain vaiheessa sitten huomasin, että P tapaili silmiäni moneen kertaa, ja ajattelin tässä olevan suuteloinnit kohta edessä. Ja niinhän se oli. Kaikkien sen kaverien edessä vedimme kiihkeää sessiota omassa kulmassamme, ja tunsin ne kymmenen silmäparia niskassani. Nuori nainen, ja huomattavasti vanhempi mies. Mikä kiihottava yhtälö, ainakin sen suudelman jälkeen. Ilmeisesti sitäkin hieman kiihotti, koska kun se nousi mennäkseen vessaan sillä stondasi aivan selvästi. Paha, tuhma Alma.

Lähdettiin aika pian suudelman jälkeen, ja pussailtiin vähän lisää ulkona. Käveltiin sitten käsikädessä kohtia pääkatua, mistä yleensä nappaan taksin. Taksitolpalla suutelimme kiihkeästi vielä kerran, ja kapusin taksiin, yksin. P pyysi ottamaan yhteyttä, kun opiskelukiireeni hellittävät, ja kertoi pitävänsä minusta, ja hoputti menemään nopeasti. Minä olisin helposti lähtenyt sen matkaan, mutta vanhempana herrasmiehenä sillä oli käytösmallit hallinnassa. Aika järisyttävää. Vanhemmat miehet on kyllä aika kuumia. Tai no niissä vaan on charmia, ja elämänkokemusta, ja vanhat miehet tuntuu diggaavan meikäläisestä. Wonder why...hih.

Y heitti jotain mustasukkaista murinaa taas, kun kerroin olleeni ulkona eilen, ja suudelleeni. Se ei uskonut, että en pannut ketään. En mä nyt niin jakorasia oo!

Herra R:ltä tuli viesti ennen puolta päivää, että voisiko se viedä mut lounalle tänään. Se ei vaan luovuta! En ole vastannut sille mitään kuukausiin, ja kerran viikossa sieltä tulee jotain. Se taisi ihastua ihan vakavissaan yksien elokuisten panotreffien seurauksena. Luulisin. Olen sanonut sille jo kahdesti suoraan, että ei kiinnosta, mutta ei tunnu menevän perille millään. Ei meillä ole mitään yhteistä, ja se näytti tontulta, ja oli liian lyhytkin mun makuuni.

Mun pitäisi varmaan kloonata itseni tai jotain. Tai kehitellä joku näköisrobotti. Vähän turhan kiirettä pitää noiden kakslahkeisten kanssa. Herra P:tä haluan ihan ehdottomasti nähdä lisää. Keskiviikko deitissäkään ei ollut mitään vikaa, kuolettavan hauska tyyppi. Sit ois Y:n kanssa kyntämistä, F jahtia, L hätyytteli soittelemaan jos mela maistuu, R ahdistelee..puuttuuko joku? Ehkä. Pitäs varmaan tehdä +/- lista...

Hauskaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Mä voisin ottaa sulta muutaman miehen, vaikka tuon charmantin vanhemman hyvän suuteloitsijan? =)

  VastaaPoista
 2. Selvä, pistän pakettiin! Tosin meinaan koeajaa sen herrasmiehen ensin. Ei se oo minua kuin 13 vuotta vanhempi;) Ei paha? Eihän?

  VastaaPoista
 3. toi on kyl niin tota, että vaikka sopis treffipaikaks jonkun suljetun bajamajan jostain keskeltä siperiaa, niin eikös siellä aina ole joku tuttu...:D

  VastaaPoista
 4. Ei todellakaan. Semmoset nelikymppiset on ihan parhaimpia, ja jos on pitäneet huolta itestään ni ei se viisikymmentäkään vielä missään tunnu. =) Tosin tätä ei voi kyllä yleistää, vaan tapauskohtaisesti mennään.

  VastaaPoista
 5. Loistavasti selostettu kuvaus illan tapahtumista! Sai yksikseen nauraa ja hykerrellä :D Kuulostaa ihanalta herra P! Itsekin aika heikkona vanhempiin miehiin.. Nyt ehdottomasti seuraavia treffejä hänen kans kehiin! Cant wait!! ;)

  VastaaPoista
 6. Pistin juuri P:lle viestin, missä kiitin illasta, and it was a pleasure to meet him. Katsotaan, että mitä se vastaa, jos vastaa. Huh, sukat pyörii jaloissa edelleen.

  Olen täysin sitä mieltä, että tämä on liian pieni kaupunki minulle. En uskonut koskaan sanovani tätä. Mä törmään aina johonkin tuttuun, kun olen treffeillä. Tai ainakin joku tulee kadulla vastaan. Seuraavan kerran pitää mennä jonnekkin yksinäiselle rannalla. Ja sillä kerralla tapaan kuitenkin sitten sen raiskarimurhaajan...

  Mieltä lämmittää, että seikkailuni saavat jonkun muunkin hykertelemään :)

  VastaaPoista
 7. Todella mielenkiintoinen ja hyvin kirjoitettu blogi! Itsekin vähän hermostun, kun deiteillä näkee tuttuja. Osaispa suudella ihanasti.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Siberry :) Kiva saada kirjoitustaidosta palautetta, kun väillä aina epäilyttää, että onko kieli hyvää vai ei.

  VastaaPoista