keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Koht on tällit

Parin tunnin päästä on siis treffit. Hoin itselleni peilin välityksellä, että pildeä ei sitten jaella, ja käyttäydytään muutenkin kunniallisesti ylläpitäen pientä mysteeriä.

Saattoipa olla, että sössin jo koko treffit, koska lähetin hieman kyseenalaisen viestin poikakullalle. Pyysin varmennusta treffien aikaan, ja paikkaan, ja nähdäänkö me sisällä, vai ulkona. Se vastasi, että sisällä, koska se on jo minua aikaisemmin siellä. Suht kokeneena deittailijana pärähti summeri päässäni tämän toteaman jälkeen. Ahaa, se siis haluaa kyylätä jostain piilosta ensin, että millainen otus meikäläinen on, ja tulee sitten tervehtimään, jos tulee. Heitin sille viestillä sitten takaisin, että "haha, tahdot vaan katsoa ensin, että millainen monsteri on treffiseuraksi tulossa. Ei huolta, ja ulkona ON kylmä;)". En tiiä, että ottiko nokkiinsa, ei tullut nimittäin vastausta :D Viesti oli siis tarkoitettu vitsinä, mutta mulla on vähän kuiva huumorintaju, tai sanotaan vaikka arvaamaton, ja vaikeasti hallittava. En esimerkiksi ymmärrä edelleenkään, että mitä hauskaa on "Borat"-elokuvassa. Olen tätä jokusen vuoden nyt  tässä miettinyt.

Jotenkin iski mieletön epävarmuus mennä koko paikkaan, jos se väijyy jossain varjoissa, ja luikkii ovesta pihalle, kun toteaa mun olevan turhan korkealentoisen näköinen tapaus. Onko tämä huoli aiheellinen? En tiedä. Ei persoonani ole kaikkien cup of tea, mutta miksi se edes olisi pyytänyt treffeille, jos olisin ollut karmaiseva jo deittiprofiilin kuvissa. Kuvat ovat minua itseäni kuitenkin.

Hyi samperi, kun alkoi jännittää! En yhtään tykkää ajatuksesta, että astun baariin, ja haen katseellani henkilöa, mistä olen nähnyt vain pienen kuvan. Enkä ehkä löydä tai tunnista häntä, ja hän luulee minun ignoraavan häntä, ja sama toisin päin. Taidan vaan reippaasti harppoa tiskille, ja ottaa juoman, ja yrittää zoomailla. Sitten jos en pienellä zoomailulla näe häntä, niin laitan viestiä. Jos se vastaa, niin voin heittää jotain kasvosokeudesta. En mä rupee pyörimään siellä, kuin puolukka römpsässä, ja herättämään kaikkien huomiota epämääräisellä nykimisellä.

Hän pisti minulle viestiä, että hän on se iso, ja kalju mies. Minä en luota enää yhtään siihen, että mitä joku sanoo pituudekseen netissä. Se on kuitenkin joku mun kokoinen kalju tappi. Toki mulla pyöris sukat jaloissa, jos se sattuisi olemaan mallia jääkaappipakastin. Ai niin yksi outo juttu vielä. Kysyin siltä, että minkä väriset kutrit sillä on. Se heitti takas, että enkö katsonut valokuvia, että hällä on ajeltu pää. Vastasin, että meillä kaikilla on hiusväri, ja olisin vaan halunnut tietää. Ei se ikinä vastannut. Joten vedin johtopäätöksen, että se kaljuuntuu. Joo tää on ihan ok, mutta seuraava ajatus alkoi jo hieman jäädyttää. Entäs jos sillä ei ole vaikka ripsiä, tai mitään muitakaan karvoja? Se "ajeltu" pää tarkoittaa siis sitä, että se jollain partahöylällä viilaa pois ne kolme haiventa päästään. Ei mulle silleen ole väliä, olis ainakin erikoinen poikaystävä :D Eikä tarvis nyppiä pallikarvoja mistään..Mä en oo ennen törmännyt tällaiseen täysin karvattomaan kaveriin, joten hieman jännittää, että osaanko käyttäytyä luonnollisesti. Nyt kun kävin kyyläämässä sitä postimerkin kokoista kuvaa uudestaan, niin sen silmät näytti kyllä jotenkin karvattomilta. Joko se on punapää valkoisilla ripsillä, tai täysin ripsetön.

Aimitenniinjännittää????

Ah, nyt se vastasi, että tykkäsi kuvistani, ja on varma, etten ole monsteri. No en mä nyt sitä tarkoittanut, että olisin monsteri. Nätti plikkahan mä oon, se nyt on selvää minullekkin. Aattelin lähinnä, että jos se kavahtaa mun tyyliä. En ä nyt mikää hc-gootti tai mikään muukaan sellainen oo. Mutta ei mulla mikään valtavirta tyylikään kyllä ole. Pitäskö mun sittenkin olla lähtemättä nahkatakissa, ja kynähameessa? Pitäskö laittaa farkut, etten oo liian seksikäs? Vai pistänkö ton toisen takin, millä on vähän vähemmän rouheampi look? Voi persaus. Luulin just valinneeni mukavat vaatteet, missä viihdyn, ja jotka kuvastavat persoonaani. Pöh, näillä mennään.

Aimitenniinmietinliikaa??

Terveeks. Huomenna sitten raporttia luvassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti