sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Johan nyt

Y jatkoi kiukutteluaan minulle hetki sitten fb chatissä. Hän ei kuulemma tahdo harrastaa kanssani seksiä, koska olen ollut niin monen miehen kanssa, ja hän pelkää terveytensä puolesta. Ihan looginen pelko, onhan mulla jo yksi sairaus, jonka voin tartuttaa. No en ees oo ollut niin monen kanssa, osa seksikerroista on uusintoja saman tyypin kanssa, eli uusia kumppaneita on heti kome vähemmän.. Sillä taisi tulla jotain tunteita peliin? Ja kun se sai tietää, että paneskelin keskiviikkona jonkun kanssa, ja perjantaina suuteloin, niin se tuli mustikseksi. Se itse kysyi, ja minä en yleensä valehtele, vaan kerron suoraan meininkini.

Se eilen kirjoitti minulle, että jos sillä olisi oikeus, niin se hoitaisi kaikki mun tämän hetkiset suuret opiskeluongelmat kurssini vetäjien kanssa. Mutta koska se ei voi, niin se antoi paljon hyvä vinkkejä, että miten saan hommat itse hoidettua, enkä menetä mahdollisuuksiani parempiin arvosanoihin. Tästä heräsi epäilykset, että sillä on joku bond minuun jo, vaikka suhteemme perustuu kirkkaasti pelkkään seksiin. Se tahtoo ilmeisesti omistaa minut kokonaan (ah, kuinka miehistä), vaikka ei halua mitään vakavaa suhdetta kanssani. Missään vaiheessa ei ole sovittu mitään, että oltaisiin toistemme ainoita kumppaneita. Ja olen tässä uskossa jatknut miestennielentää kuten ennenkin, mutta olen ilmeisesti loukannut Y-polon tunteita tietämättäni.

Tämäkin vielä. Toisaalta olisi ihan kiva päästä mustasukkaisesta fuck buddysta eroon, ja keskittyä näihin uusiin uroksiin. Olen kyllä arvostanut Y:n tarjoamaa keskusteluseuraa myös, ja se on oikeasti tukenut minua aika paljon. Toisaalta mulla on naisen vaisto värähdelly hieman sen asian tiimoilta, että yrittääkö se vaan iskostaa ajatuksia minun päähäni, manipuloida uskomaan totuutta mitä hän minusta ajattelee, ja käyttää kaikkeen suostuvaisena seksilelunaan. Olen ollut huomaavinani, kuinka hän saa jankkaamalla asioita periksi minulta, koska en jaksa enää kuunnella. Nämä saattaa olla vaan omaakin vainoharhaisuuttani, mutta kyllähän mä jo tuntemisemme alussa kirjoitin hänestä paljon negatiivista, jos muistatte. Saiko se jo minua manipuloitua? Tunnenko itseni huonoksi naiseksi hänen manipulointinsa seurauksena? Yrittääkä hän heikentää omaa ajatteluani, ja itsenäisyyttäni, koska on taitavasti tunnistanut itsetuntoni heikot kohdat? Kaikki tämä voi olla aivan omaa paranoiaa, mutta  mulla oli hassu fiilis jos alussa, ei pidä unohtaa tätä.

Edit:
Mä en voi uskoa, että Y löi just luurin mulle korvaan. Se yritti painostaa, mua kutsumaan sitä luokseni. Olin kahden vailla, ja sanoin miettiväni hetken. Mietiskelin, ja päädyin tulokseen, että en tahdo hänelle mtään sairauksia, ja sanoin ei. Olen todella epävarma terveydentilastani tällä hetkellä, oikeasti, ja vasta tajusin tämän asian. Sitten se tulistui, ja alkoi skitsoilemaan, että kuinka olen epäreilusti paneskellut muita kuitenkin. Juu, tasan yhtä, ja tämäkin oli sovittu jo ennekuin hän oli takaisin kaupungissa. Hän vammaili, että kuinka olen hokenut hänelle olevani niin kiireinen, ja silti näen muita. On kai minullakin oikeus elää, ja tehdä muutakin kuin mädäntyä himassa, ja nähdä häntä, kun emme edes seurustele. Sit se iski luurin korvaan, ja nyt löydän aika varmasti ne muutaman nakukuvan mitä se meikäläisestä otti internetistä piakkoin. Mä en oo varma, mutta saattoihan siltä loppua creditti luurista myös. Ehkä mä koitan soittaa takaisin, ja lepytellä sitä, ihan vaan niitten saamarin kuvien takia. Ok, mun on pakko soittaa. Jos se ei vastaa, niin se löi luurin korvaan. Puhelu päättyi vähän lauseen lopussa, ja vähän kesken, me thinks. Oh well, here we go. Ihankuin ei olis muuta tekemistä, kuin tapella fuck buddyn kanssa puhelimessa sunnuntai iltana...huoh. Yksi mustasukkaiselta vaikuttava vaikuttava Romeo tarjolla, anyone?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti