sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Hymyä

 Mulle riitti, terve!
Aamulla tehoilin puolesta päivästä eteenpäin, ja sain mun kartanon melkein siivottua, ja kaaoksen hillintään. Sitten P soitti, ja sovittiin treffit tiettyyn aikaan. Se puhuu vähän epäselvästi, ja mulla meni vähän ohi se aika, tai kummastelin sitä, kun ymmärsin, että puoli kolmen, ja neljän väillä nähdään. No mä kelasin, että puoli neljä, ja taisin olla vähän myöhässä :D Sen takia menin vähän myöhässä, kun ex tuli toimittamaan jotain hullun tärkeetä juuri ennen lähtöäni, ja riivatun tyyppi pummasi rahaakin. Sitten jouduin kahvittelemaan sen kanssa,  ja kaikkea. Ei siinä mitään, että oli ihan kiva nähdä, mutta ajoitus oli tosi heikko. Ja mun kiltteyttä taidettiin vähän käyttää hyväksi.

Oli kyllä erittäin hyödyllistä nähdä exä, koska sain siltä tietooni informaatiota F:n viimeaikaisista touhuista. Se jätkä on aivan kujalla! Exäkin ihmetteli, että  tyyppi on aivan sekaisin. Epäilykseni laittomien mömmöjen vetämisestä osuivat oikeaan, ja niitä ilmeisesti vedetään ihan urakalla. Kuten vähän on mielessäni käynyt. Lisäksi olen ollut aistivinani sellaista elämänhallinnan menettämistä (pöh, minä olenkin paras puhuja elämänhallinta asioista...) mutta kuitenkin. Kyllä se sekoilee vähän joka osa-alueella nyt. Minä tiedän, että sillä on töissä ollut ongelmia viime aikoina pomojensa kanssa, ongelmia on myös kämppiksen, rahatilanteen, ja entisen tyttiksen kanssa, jonka kanssa edelleen siis ovat yhteyksissä, ja yökyläilevät. Mun silmät aukesivat, kun ex kertoi näistä hurjista jutuista F:ään liittyen. Nyt loppuu sen kyylääminen. Mulla olisis pitänyt jo summerit päässä ulvoa, kun se tuli silloin ennen joulua mun luoksen kylään pitkän yön päätteeksi. Se kertoi silloin vetäneensä jotain, ja se ei pysty nukkumaan. Kun kyselin asiasta tarkemmin, se alkoi puolustella, että ei se ota jotain kun ehkä neljä kertaa vuodessa. No mä olen ainakin ollut kahtena kertana läsnä, kun on vedelty jotain muuta kun henkosia sätkästä. Mä en tarvitse sellaista ongelmakimppua pilaamaan elämääni. Homma ei tunnu muutenkaan etenevän mihinkään, ja F vaan leikkii mun tunteilla pönkittääkseen omaa  itsetuntoaan. Mä pistän hommalle nyt pisteen, ja alan vetää aivan viileetä linjaa sen kanssa, ja keskityn työntekoon, ja muiden ihmisten kanssa sosialisointiin. Tai no peräännyn aivan rauhassa, en laukkaa siis vastapäiseen suuntaan jos se tulee vastaan. Ei hitto. Olen kyllä nähnyt niin pitkään, että mikä se on miehiään. Se ei ole tyhmä, vaan aivan hiton kiero, ja se muistaa sille kerrotut asiat, ja varmasti käyttää näitä kerrottuja asioita, kun se kokee saavansa siitä hyötyä. Munkin herpeksestä varmaan tietää puoli kaupunkia, ja menestys miesmarkkinoilla noissa piireissä on varmasti taattu :D

Toisaalta olen myös herännyt, että mitä hemmettiä mä teen tuollaisissa piireissä missä vedellään kaikennäköistä, ja ollaan enemmän tai vähemmän pulassa syystä, tai toisesta kokoajan. Äitikään ei tykkäis, jos se tietäisi, että millasten luuserien kanssa likka oikeen pyörii. Toisaalta tuntuu ihan hyvältä, että olen tehnyt vähän pesäeroa, ja keskittynyt muuhunkin, kuin seuraavien juomailtamien ajankohtaan, vaikka väillä on ikävä niitä villejä bileitä, ja sosiaalisuutta. Uusi elämä? Yes, please! Fiksua seuraa? Pistetään hakuun! Aloitan vaikka ensi viikonloppuna erään kaverin synttäreistä eräässä baarissa. Nämä kaverit ovat fiksumpaa, ja kunnollisempaa porukkaa, mutta en silleen tunne niitä vielä niin hyvin, semmonen fiksu mustakin tulee, ja meinaan myös olla kovasti sosiaalinen, ja kiva.

Niin, ja ne treffit P:n kanssa. Se oli ehkä semistä äkeänä, kun vihdoin vääntäydyin kaffilaan. Mä en oikeesti tiedä, et kässäsinkö sen ajan väärin. En kehdannut kysyä, olin vaan ihan pokkana, että "terve, mun piti nähdä yksi kaveri, joka tarvitsi rahaa, sori". Mentiin katsomaan yhteen galleriaan eräs installaatio. P oli tosi kuuman näköinen kun sillä oli silmälasit piilarien sijasta. Mutta en kyllä oikein kässää, että minkä ikäinen se oikein on. Että onko se ihan oikeasti alle nelikymppinen. Se kyllä näyttää viiskymppiseltä niiden silmäryppyjen takia...Komea, ja charmantti se on edelleen. Ja sillä on parta <3 Luulen, että tein taidetietämykselläni vaikutuksen, ja muutamalla muulla jalolla statementillä. Tai en mä tiedä. Toivottavasti. Muuten me ollaan tosi ujoja jotenkin. Kumpikaan ei oikein uskalla koskea toiseen tai mitään. Meillä on selvä sellainen "katsellaan" meininki. Mä olen ollut tosi kunniallinen, ja old school sen kanssa. Se ei tiedä mitään mun villistä menneisyydestä, ja olen todella asiallinen sen kanssa. Vähän silleen pelottaa, että P pitää mua tylsänä. Toisaalta mua kyllä vähän jännittää sen seurassa varsinkin, kun se on niin kuumottavan charmikas. Silloinkin, kun naitiin tiistaina, niin mua oikeesti jännitti ihan hirveesti. Mulla siis lihakset tärisi, eikä mulla ollut tosiaankaan kylmä. P:kin huomasi sen tutinan, mutta onneksi rauhoituin aika pian. Ei mua yleensä jännitä sänkypuuhat yhtään, osaanhan mä sen homman kuitenkin. Toisaalta P oli ehkä ensimmäinen hoito ikinä (?) minkä kanssa eka kerta on tapahtunut selvinpäin. Se muuten on eka! No ilmankos vähän sheikkailin. Anyway, gallerian jälkeen käytiin syömässä, ja sitten lähdetiin kotejamme kohden. Suudelmat vaihdeltiin, mutta koska olimme keskellä risteystä emme jääneet vaihtamaan limoja siihen. Pisteet P:lle. Mä en diggaa julkisista kielareista.

Nyt tuntuu jotenkin oudolle. Kai tässä katsellaan. Haluaisin kyllä nähdä P:n asap uudestaan. Tykkään sen seurasta, ja jotenkin sen seurassa on turvallista olla. Tuntuu teiniltä lähettää sille viestiä, kun se tuntuu suosivan soittamista. Koska sille sitten kehtaisi soittaa? Se olis varmaan mun vuoro, kun se soitti viimeksi. Ja olen jotenkin niin pidättäytyvä sen seurassa, että se voi kuvitella, ettei mua kiinnosta. Kyllä minua tämä Herra insinööri nyt kiinnostaisi. Jotenkaan en uskalla vaan heittäytyä. Nämä syksyn miessekoilut on tehneet minusta varovaisen, ja ehkä vähän kylmänkin. P:n, ja mun välillä tuntuu olevan ohut lasi vielä rikottavaksi. Jännää, että se lasi pysyi ehjänä vaikka käytiin jo lakanoissakin.

Hyvä fiili! Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti