maanantai 20. joulukuuta 2010

Sotkeudun sukkiini kohta

Nyt alkaa kuviot olla taas aika hc-matskua, ja odotan oikeastaan innolla pakoani Joulumaahan tällä viikolla. Nyt tarvis vissiin vähän rauhoittua, ja katsella sen kymmenen kerran toimintaa ulkopuolisen silmin. Mutta hittoako minä välitän mitä kukaan minusta ajattelee! Ei minulla itselläni ole suurempaa valittamista elämästäni. Ja kukaan ulkopuolinen ei oikeastaan tiedä koko totuutta seikkailuistani, vain pieniä palasia kulmista.


Totuushan se on, että pidän miehistä vähän liikaa. Ja miehet ilmeisesti minusta. Tässähän ei toisaalta ole mitään hätää koska en ole kenellekkään luvannut kuuta taivaalta.

Tänä aamuna vaihdoin F:n kanssa muutaman viestin fb:ssä. Se kertoi tehneensä virheen, kun tuli luokseni, ja pyysi anteeksi. Tattis vaan. Ja sitten se jaksoi jankuttaa, että enhän mä nyt vaan kerro kellekkään. No en en. Kohta pistän fb:ssä seinälleni ilmoituksen asiasta, jos ei voi yhtään luottaa sanaani. Valhetelin jo eilen illalla baarissa vaikka kuinka monelle aamuni kulun, ja ylipäätänsä launtai illan jatkon, sen jälkeen kun kaverit lähtivät. Kyllä vähän nyppi heti aamusta lueskella tuollaista, että sitä kaduttaa, ja masentaa. Töihinkään se ei mennyt, niinkuin epäilinkin. Ja mulla ei muuten ole mitään muistikuvia siitä, että mistä me chttailtiin silloin aikaisin sunnuntai aamuna. Taas huomaa, ettei kannata alkaa tinassa keskustelemaan mitään fb:ssä. Siellä saisi olla joku sellainen nauhoitus systeemi..piru vie. Mulla tulee kokoajan jotain pieniä flasbackejä meidän keskusteluista siltä aamulta, mutta kokonaiskuva on kevyesti heikko.

F:n ongelmoinnista hiiltyneenä päätin etsiä sen mysteerimiehen käsiini fb:n kautta. Se löytyi yllättävän rivakasti, ja helposti lauantaisen bändin kavereista. Lähetin sille viestin, että toivottavasti se ei pidä outona lähestyä sitä tätä kautta, mutta koska se oli niin hauska tyyppi, ja hyvä suutelija, niin jäi kaivelemaan se että hävitin hänet. Päätin viestin, että jos olen sen mielestä kumma stalkkeri, niin ignoraa viestini. Ja nyt se lisäsi minut kaverikseen! Iiih. Jännittää. Kävin kuvat läpi jo, ja se vaikuttaa hyvin ilmeikkäältä tapaukselta. Kyyyylllä, voisin kahvilla käydä ;) Saattaisin kyllä pettyä pahasti, jos se ilmestyi mahdollisille trefeille ilman partaa, kun sillä oli siis oli ihan hiton kuuma sellainen, aiaiai.

Y lähetteli kanssa viestejä seksiseuran toivossa eilen illalla. Ei pysty nyt, kun en olekaan raskaana (taaskaan, luojan kiitos), ja nyt ei petihommat oikein maistu tästä syystä. Joulun jälkeen menee. Se kysyi myös, että tahtoisinko toimia sille piirrustusmallina. No mikä ettei, jos ruhoni häntä inspiroi. Ja ihan siistiä nähdä itsensä toisen silmien kautta paperilla. Y:ssä oli muuten havaittavissa ensimmäiset mustasukkaiset piirteet. Kerroin sille F:stä jo aiemmin, ja nyt se sanoi näin : "I don't want you getting sick on me". Jos tästä johonkin vakavampaan päätyy jonkun kanssa, niin en mä voi jatkaa Y:n tapailua, vaikka se onkin ihan hauska tyyppi, ja kiva sänkykaveri.

Kerroin aikaisemmin yhdestä vanhemmasta miehestä kenen kanssa viestittelin deittisivuilla. Se kysyi minua ulos tänään, tai huomenna. Iiik. Oikeesti olisi ihan kiva tavata se, koska se vaikuttaa mukavalta, ja persoonalliselta tyypiltä, mutta väkisinkin vaan tulee mieleen, että sillä on joku ikäkriisi menossa, ja se yrittää palata nuoruuteensa etsimällä reilusti nuoremman naisen rinnalleen. Treffit olisivat sitten vissiin huomenna, koska tänään ei enää ehdi. Eilen en ollut koneen ääressä illalla, enkä saanut vastattua sen viestiin. Toisaalta hirvittää, että jos se pitääkin minua hurjan epäkypsänä, ja lapsellisena. Ainahan niiltä treffeiltä pääsee sitten pois, ja ainahan sitä voi suoraan kertoa, että kiinnostaa/ei kiinnosta, eikä jäädä arpomaan, kuten tilanne F:n kanssa on. Sanoi se mitä tahansa siitä, että se pitää minusta. En mä oikein edes tiedä, että olisinko oikeankaam tyypin vastaan tullessa seukkailemaan yli 13 vuotta vanhemman kanssa.. Olen aivan hyytelöä tietentyyppisten vanhempien miesten edessä. Tämä herra treffikumppani on juuri sen miestyypin edustaja. Pelkään vaan välillämme mahdollisesti olevaa henkisen kehityksen kuilua. Minä en tosiaan ole niitä kypsimpiä otuksia maailmassa. Herra mysteerimies on ulkonäöllisesti nuorempi versio tästä mahdollisesta treffikaverista, joten jos meistä tulee pari, niin mulle on sitten muutaman vuoden päästä maailman kuumin mies, mielellään parran kanssa. Lääh.

Mitäs muuta? En osaa päättää, että jatkaisinko mun muumityynyliinan imppaamista, vai lähtisinkö asioille. Muumityyniliina F:n partaveden aromilla hajustettuna taitaa voittaa. Vaikka se tyyppi vituttaakin minua tällä hetkellä aika rajusti. Se taisi säikähtää omia tunteitaan. Se kirjoitti minulle kai jotain sen suuntaista sunnuntai aamuna, että se tahtoo nyt vaan juhlia, ja viettää hetken sinkkuelämää. Ja silti se tykkää muka minusta. Ei se kuulemma tulisi aina puhumaan minulle, jos ei tykkäisi. No niin no. Ihan sama, tehkööt mitä lystää. Kyllä minä osaan pitää itseni kiireisenä.

Nyt vaikuttaa vähän siltä, että sotkeudun sukkiini näissä mieskuvioissa. Vähän turhan kiirettä pitää, koska deittisivulla on toinenkin tyyppi, joka haluaisi tavata. Voisin kuvailla tätä vellovaa fiilistä vaikka miesähkynä.  Nyt on turhan monta kierroksessa, ja turhan monta yhteyksissä netin kautta, ja Herra R:kin muistutti itsestään, ja kertoi muuttavansa takaisin samaan kaupunkiin ensi kuussa. Sehän on sitten vonkaamassa joka viikonloppu, onneksi se ei tiedä, että missä mä asun. Mä en tajua, että miksi sekään ei voi jättää minua rauhaan, vaikka ihan suoraan sanoin, ettei kiinnosta. Jos se olisi ihan kipeä hunksi, niin tilanne olisi toinen, mutten mä nyt mitään joulutontun-näköistä tappia tahdo panna. Mä en ees ole yhtään jouluihminen ;) Juu, enkä ole vastannut sen viesteihin. Ei tässä enää jaksa antaa itsestään niin hirveästi moneen osoitteeseen. Ei silleen kiinnosta enää, väsyttää..

Ah, maailman paskin keskustelun aloitus baaritiskillä lauantaina on koettu. Ihan kaameessa kunnossa ollut, ja aivan sika ruma mies huojui vieressäni, ja alkoi osoitella tissiäni. Melkein jo hermostuin, kunnes tajusin, että mitä se örisee. Se osoitteli paidassani, tissin päällä ollutta logoa. En tiedä, että yrittikö se viljellä jotain hauskaa vitsiä siitä logosta rinnan päällä, muta muhun ei ainakaan uponnut. Tyyppi nieli tappionsa, ja mumisi jotain käsittämätöntä, kun napautin tuotemerkin nimen, ja poistuin tuopini kanssa mysteerimiehen perään. Antaa niiden toisten tissien olla rauhassa, jookos. Vaikka ne kuinka kivasti siinä ovatkin esillä, niin niiden omistaja ei ihan kauheasti välitä, että keskustelu aloitetaan tissejä osoittelemalla. Kun niillä rinnoilla ei ole omia aivoja, ja välitettävästi paketin mukana tulee muutakin, kuin ne tissit.

Tässä vähän juttuja. En yhtään jaksa ruotia syvemmin nyt. Eikä kukaan jaksa noita syväluotaavia tilanneanalyysejä lukeakaan, mutta ne on omaa terapiaa, vaikka ne usein johdattavatkin minua väärään suuntaan, syvemmälle unelmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti