perjantai 24. joulukuuta 2010

Sairastamista

Olisihan tämän loman paremminkin voinut viettää. Mulla on kuumetta, ja makaan punkassa koivet horollaan, koska istuminen, ja käveleminen on yhtä tuskaa. Kalsareita ei voi oikein pukea, ja ainoa vaate on yöpuvun housut ja niidenkin keskisauma hankaa. Voisin viettää aikani istumassa pesuvadissa, tai suihkussa, mutta se voisi hieman herättää kummastusta perheen parissa, enkä tosiaan meinaa kertoa. Pelottaa vaan, että tämä tarttuu johonkin muuhun vaikka vessanrenkaasta. Putsaan sen kyllä jäljiltäni pesuaineella, ja pesen käpäliä saippualla kokoajan. Luojan kiitos Suomesta löytyy bide suihkuja, että saa vessakäynneillä suihkutella vähän! Lääkkeet alkaa purra, eikä kutina ole enää niin raastava, mutta vehje on vielä noin kolminkertaiseksi turvonnut, eikä farkkujen pukeminen tulisi mieleenikään. Pahin murhanhimo on ainakin ohi, eikä edes itketä enää :D

Minusta tule pahin kondominatsi ikinä! Ihan jo sen vuoksi, ettei tämä tartu keneenkään muuhun minusta. F pakoilee vastuuta, eikä selvästi usko, että tämä tarttui siitä. Sillä ei varmaan ole oireita, mutta ei tämä kenestäkään muustakaan kyllä tarttunut. Mutta se ei siis ole ottanut mitään yhteyttä minuun viimeisen viestini jälkeen. Miedän juttu on varmaan ohi nyt. Nythän meidän kannataisikin alkaa oplla yhdessä, koska molemmilla on jo sama vaiva, eikä tartunnasta ole pelkoa :D Ainahan tämä voi silti olla ykköstyyppiä, joka nyt vaan sattui aktivoitumaan huvin, ja urheilun vuoksi jouluksi. Se selviää sitten joulun jälkeen kun saan testitulokset.

Rauhallista joulua kaikille, ja kondomien täyteistä uuttavuotta :)

Meitsi ainakin tilaa tukkupakkauksen kumeja heti kun kotiin pääsen...

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Pakko on nyt kommata... Kai tiedät että se tauti on voinut olla sinulla pitkäänkin oireettomana? että en sinuna kauhiasti alkaisi muita syyttelmään, jos välit haluat ihmisiin pitää.
  Ja ole onnellinen että se vain on Herpestä, olisit tuolla touhulla voinut saaha vaikka minkä taudin ja vaikka keneltä.
  Mutta niin se vaan ihminen kantapään kautta oppii... toivottavasti!

  Tuli ehkä liian kärkkään kuuloista tekstiä, vaikka en missään nimessä tätä pahalla kirjoitakkaan. Sillä jokainenhan meistä hölmöilee joskus.
  Nyt vaan tsemppiä sulle ja koitahan parantua... <3

  Ja koitahan pitää se F kuvioissa, on noussu mun suosikiksi! ;)

  Ja näitä sun tekstejä on ollut mainio lukea, sillä itse ehkäpä elää hieman tylsää elämää.. :)

  -Kikro-

  VastaaPoista
 2. Juu, en mä ole ketään syyttänytkään! F:lle kiirjoitin vaan viestin, että onko sillä aikaisemmin ollut tätä, ja jos ei ole, niin minulla ainakin nyt on meidän yhteisen yön jäljiltä. Se kielsi kaiken, mihin vastasin vaan, että se voi olla oireettomana sillä, tai sitten ei, riippuu mitä mun testeissä selviää. Ja se ei vastannut mitään..Se on mulle rahaa auki,ja meinaan haluta ne takaisin, joten en ala riehumaan mitään:D

  Aikanaan seukkailin huuliherpes-hemmon kanssa pari vuotta, ja meillä oli hyvinkin aktiivinen seksielämä. Voihan tuo olla tietty huuliherpeskin, joka nyt vaan puhkesi.

  Hölmöilty on urakalla, ja nyt on aika ottaa selvää, että mitä muuta tautiskannoissa löytyy, ja kantaa vastuu tästä eteenpäin.

  Katsotaan, että mitä F:n kanssa käy.. Toivottavasti se ei ottanut nokkiinsa, kun ilmoitin sille ihan suoraan, että toosa on sairas meidän suojaamattoman seksin jälkeen. Tän viikon lopussa sitten varmaan näkee, että puhuuko se mulle enää, vai olenko vaan kapinen luuska sen silmissä :D

  VastaaPoista