maanantai 20. joulukuuta 2010

Otsikko unknown

Nyt en oikeesti tiedä, että mistä aloittaisin..

Lähdetään liikenteeseen eilisestä illasta. Pääsin listalta sisaan yhdelle keikalle, joka ei tosiaankaan kuulunut suunnitelmiini. Muutama kaveri oli paikalla, ja meno ihan ok. Baarissa törmäsin erääseen hyvin mielenkiintoiseen jannuun. Mun kaverit otti sitten hatkan jossain vaiheessa, ja minä jäin tämän herra randomin kanssa suustani kiinni. Juu, ihan kaikilla tavoilla :) Mies oli oikeasti todella ihana, ja kiinnostus oli molemminpuolista. Jossain vaiheessa ennen pilkkua lähdin vessaan. Ja kun palasin niin kaikki olivat liikekannalla ulos, enkä löytänyt tätä unelmien miestä enää mistään. Yritin väijyä sitä baarin sisällä, ja ulkona, mutta en koskaan löytänyt sitä enää. Meillä jäi juttu kesken tosi pahasti, ja eipä ole kukaan kolahtanut aikoihin noin.

Lähdin siis kavelemään kotiin tarmoa puhkuen, että otan selvää kyllä kyseisestä tyypistä. Asiaa tulee auttamaan, että hän oli bändin laulajan serkun ex. Hrrr. Lisää  mielenkiintoisia kytköksiä..Mutta tulen löytämään tämän mysteeri miehen tämän bändin laulajan kautta. Pitää vaan olla reipas, ja ottaa yhteyttä laulajaan ensin :D Tai sitten koluta facebook läpi tehokkaasti.. hmm

Mutta kipitin sitten kaupungin läpi kotiin, ja kotiin päästessäni korkkasin siiderin. Loggauduin facebookkiin mielessäni väijyä tämä mysteerimies esiin. Kello oli puoli viisi aamulla, ja Herra F oli online! Heitin sitä viestillä, ja saimme aikaan keskustelun. Selvisi, että se diggaa minusta, mutta muu maailma ei ole valmis meille kahdelle vielä. Kello lähenteli puoli kahdeksaa aamulla, ja F ilmoitti tulevansa luokseni! Ja sehän tuli. Sen oli määrä aloittaa töissä puolitapäivin. Sanoin sille chatissä, että minusta ei ole muuhun kuin nukkumaan nyt, ja se oli ok sille.

Se siis saapui luokseni. ja kävimme lyhyen kuulumisten vaihdon jälkeen unten maille. Minulle ei ole kovinkaan selviä muistikuvia aamusta, koska F lähti töihin tosi aikaisin, ja minä jäin nukkumaan. Ennnen nukahtamista me kuitenkin suudeltiin kiihkeästi, ja se silitteli vartaloani ollen tosi lähellä. Meikä hymyili, kuin idiootti, koska kaikki tuntui niin hyvälle, oikealle. Kun viimein heräsin puolen päivän jälkeen F:n visiitti vaikutti vain hyvältä unelta, kunnes nuuhkaisn tyynyliinaa...Lähdin töihin, ja nuuhkin bussissa hiuksiani. F:n tuoksu oli tarttunut tosi vahvasti. Tuoksuvat vieläkin häneltä..

Lähdin töihin, enkä nähnyt F:ää koko päivänä. Mä epäilen, ettei se edes päätynyt duuniin koskaan. En nyt ala selvittää, että miksi, mutta kaiken takana on monimutkainen tarina, mikä johti sen tulemaan luokseni. Mun piti soittaa tänään sille jossain vaiheessa, mutta se sitten jäi, kun kävin hyvästelemässä töiden jälkeen jälleen yhden ystävän, joka muuttaa maasta pois.

Meinaan soittaa sille aamulla, ja kysyä, että mitä tapahtui. Mä olen aivan rakastunut. Se on kiinnostunut minusta. Se tuli luokseni itse. Se oli se joka kerjäsi vielä yhden pitkän suudelman ennen unta. Minä en ole yksin. Maailma vaan ei ole valmis vielä.

Mun täytyy varmaan tehdä yksityiskohtaisempi postaus tästä pian. Nyt olen pikku hiprakassa, ja täysin puulla päähän lyöty, mysteerimiehen, ja F:n toimesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti