tiistai 23. marraskuuta 2010

Vonkaus överit

Palasin juuri treffeiltä Y:n kanssa. Käytiin museossa, ja syömässä. Ja sitten alkoi vonkaus. Se vonkui, ja vonkui mukaansa sen luokse "teelle". Minä pidin pääni, ja sanoin, että kouluhommat ei odota, että pakko on mennä himaan. Sit oli pitänyt tulla vaan pariksi tunniksi kylään, ja vonk vonk vonk. Ei, en tule. Se kyllä ymmärsi yskän, että miksi pihtaan. Eipä tuo haittaa, eipä ole ihan saapas tyyppi ;) Sanoin, että tahdon käyttäytyä nyt vähemmän lutkamaisesti, ja pitäytyä seksistä. Sen mukaan oli kuulemma jo myöhäistä vetää kiltin tytön rooli päälle, kun oltiin jo pantu, ja että ei hänellä ole mitään helppoa mielikuvaa minusta. Joo ei varmaan. Ei mulla oo ekoilla treffeillä tapahtuneiden sänkyhommien takia mitään velvollisuutta antaa sille, kun se napsauttaa sormia. Vaikka olis sapuskatkin tarjonnut. Y kehtasi jopa väittää, että kouluhommani ovat vaan tekosyy. No joo, ja ei. Myönsinkin tämän itse. Oikeasti mulla ei tehnyt mieli, ja maailman vanhin syyn pidättäytyä seksistä kiusasi, nimittäin hedari. Ja sen tiedän, että jos olisin lähtenyt sen matkaan, niin olisin jäänyt kuitenkin yöksi, ja sitten en olisi saanut mitään koulun eteen tehdyksi tänä iltana.

Toisaalta nyt, kun pääsin himaan, niin olisi seksikin maistunut. Yritäs nyt sitten ottaa selvää edes itse itsestään.

Y on kyllä tosi mukava, ja ihan mukavan näköinen ulkoisestikin.Sillä on jännällä tavalla tosi miellyttävä ääni, ja meillä on edelleen samat kiinnostuksen kohteet, joka tuo pohjaa hyvälle keskustelulle. Ja olisin vähän kiinnostunut siitä jo, vaikka olenkin muuten tunteideni kanssa aika syväjäässä. En vaan tahtoisi antaa itsestäni vääränlaista kuvaa, ja toimia pelkkänä säkkien tyhjennys kaverina.

Mutta mitä tuo vonkaaminen? Pitääkö sille jo antaa lapikasta? Vai katsonkon vielä hetken hieman pidättäytyvästi, että riittääkö sille kiinnostus, kun ei pildeä lohkea ihan sormia napsauttamalla? Sanoin ehkä sata kertaa "ei" tänä iltana. Huh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti