lauantai 13. marraskuuta 2010

Toimintaa

Olin ehdottoman säpäleinä eilen, kun ryömin vihdoin kotiovesta sisään rosépullo kainalossa. Olin ihan hilkulla, etten alkanut märistä. Jalkoihin koski, ja oikeastaan aivan joka paikkaan, ja väsytti niin. Mieli oli tosin erittäin hyvä, ja positiivinen. Koko illan mietin, että laitanko Herra L:lle kyselyä, että mitä se touhuaa. Melkein koko rosén sain kiskaista (hävisi muuten kaikki kolotukset, ja jomotukset kanssa..), että uskalsin, ja kellokin kävi jo puoltayötä. Ei siinä mitään, Alma taksiin, ja menoksi. Taksikuski ei tuntenut osoitetta, no enpä minäkään sinne osannut neuvoa, kun olen yleensä matkustanut sinne pimeässä taksilla, ja kännissä, tai valoisalla taksissa silmät kiinni krapulassa. Onneksi mun luurissa on gps, joten löysimme oikean osoitteen. Ihme vajari kuski, kellä taksikuskilla EI ole gps:ää näinä päivinä? Kysynpä vaan....

Huhheijaa mitkä sessiot ;) Mulla on polvet ihan mustana, ja selkää särkee, kun intouduttiin puuhiin lattialla. Lattia ei vaan toimi vaikka se olisi kuinka otollinen paikka seksin harrastamiseen. Ja ilmeisesti tukasta on otettu "vähän" kiinni, kun suihkussa valui viemärin reikää kohden iso tuppo hiuksia  Muutkin paikat on vähän hellinä. Sillä on siis ihan jumalattoman kokoinen mulkku! Harvemmin kenenkään molo minua sattuu, mutta tuo nuija kyllä siirtää sisäelimet suusta ulos. Kyllä siihenkin sitten tottuu, ja kun oikea kulma, ja asento löytyy. Ja muistaa pitää vähän alkoholia veressä. Se on ihan mielettömän seksikäs mies, ja varsinkin sen käsivarret. Nam. Sääli vaan, että se on aika pohjalla, ja sydämestä vihlaisi ilkeästi kun se konttasi hakemassa hävinnyt hasiskökköä ympäri lattioita. Jotenkin haluaisin auttaa sitä, mutta en keksi keinoa, ja jos se itse haluaa rypeä menneessä parisuhteessaan, niin enhän minä sille mitään voi. Toki voisin ilmoittaa sille sen exälle, että olisi vähän joustavampi siinä pettämisasiassa, se on jo ollutta, ja mennyttä, ja Herra L on oppinut virheistään ihan varmasti, ja hali hali, pusi pusi, ja kaikki on taas onnellisia. Not.

Se on muuttamassa takaisin kotiinsa patonkimaahan ensi vuoden alussa, koska se haluaa olla lähempänä perhettään. Toivoisin, että sen perhe pistäisi sen kuriin, ja nuhteeseen, ja L saisi asiat tolalleen löytäisi kivan, ei narkkaavan naisen, ja asuisi valkoisessa talossa jossain tammilehdon kupeessa neljän lapsensa kanssa.. Se on kuin haamu verrattuna siihen muistikuvaan mikä minulla on siitä noin vuoden takaa. Nyt herää kysymys, että miksi haluan hengailla edes sen kanssa? Se on omalla tavallaan tosi mielenkiintoinen tyyppi, mutta yleisen mittapuun mukaan L: ää ei luokiteltaisi tasokkaaksi seuraksi tapojensa takia, toisin kuin minä olen aivan varmasti laatuseuraa (tästä kyllä voi olla varmasti montaa mieltä, hih). Mut meillä on hauskaa, eikös se ole tärkeintä?

Yksi nettideitti on lähetellyt pari päivää ahkerasti viestejä. Taisin tästä tyypistä mainitakin viime lauantain tai sunnuntain postauksessa? Se jo kai vitsillä ehdotti tulevansa mun luokse katsomaan leffoja tänään. No ei tasan ole tulossa. En tosiaankaan jaksa nyt olla sosiaalinen. Eikä me olla edes tavattu, joten eiköhän se ensitapaaminen hoideta jossain julkisella paikalla, kuten on tapana. Se on joko outo, tai sitten sillä on suora tapa kysyä asioita. Se kehuu kokoajan profiilissa olevia kuviani, ja olen niin seksikäs, ja lässyn lää. Pistin sille vastauksen realistiseen sävyy, että kuvathan ei kerro koko totuutta. Esimerkiksi mun iho-ongelmat eivät näy ikinä valokuvissa, jos olen meikannut. Iho-ongelmista en tosin sille maininnut mitään. En tää lärvi nyt niin paha pitsa oo, että pitäs ihan etukäteen varoittaa. Haha. Se kysyi jotain todella intiimiä torstaina viestissään, mutta annoin ihan rehellisen vastauksen kyllä. Se on voi olla myös vaan seksiseurankin perässä..Itsehän olisin valmis ihan parisuhteeseenkin kyllä. Nämä random paneskelut on aika kuluttavia nimittäin.

Huh, vieläkin kelailen, että miten villi viime yö oli. Nimittäin en sellasta kyytiä ole saanut ehkä koskaan. jos akti olisi suoritettu selvinpäin niin siinä olisi ollut potentiaalia parhaaksi aktiksi. Ja vähän jotkut asiat nolottaakin, kun olen tällainen vähän ujo sisimmässäni, varsinkin kun pitäisi jakaa fantasioitaan seksiin liittyen.. Exällekin sain viimein neljän vuoden jälkeen puserrettua, että tykkään vähän villimmästä menosta muuten. Mun pitää vähän skarpata näissä kammaripuuhissa, ja mielikuvituksessa sen kanssa. Hehe. Ei saatana näiden polvien kanssa...:D

Oonko Alma vähän sekaisin, vai vähän enemmän?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti