sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Sunnuntaita

Päätin pysyä eilen himassa, ja ihan vaan levätä. Mitään kouluun liittyvää en edes saanut aloitettua, se vituttaa, mutta kyllä mäkin tarviin yhden vapaapäivän viikossa ihan kaikesta. Niin. Ja sitäpaitsi sain ihotaide inspiraation, ja tiedän tasan, että mitä minuun hakataan heti kun saan lottovoiton. Sitä ennen voin vaan ihailla muiden kuvia ;)

namnamnam


Muistin jossain vaiheessa päivää, että lainasin pinon mun rakkaita sarjiskirjoja exälle. Alkoi vituttaa, koska nyt se pystyy kiristämään sen huntin multa niiden kirjojen takia. En mä nyt niitä sille voi jättää! Siellä se nauraa partaansa Alman huonoa muistia,ja tuntee itsensä joksikin vitun maailmanvaltiaaksi, kun voi kyykyttää minua mielensä mukaan. Muistin kyllä pyytää yhden pakasterasian (!) takaisin...Tosin on minullakin valttini vielä. Se ainoa laatikko, minkä se tahtoo itselleen varastosta minne yhteinen Suomen kotimme on säilöttynä. Sillä itsellään ei ole pääsyä varastoon, koska sillä ei ole avaimia, ja jos minä sanon, ettei sitä saa laskea sinne penkomaan, niin se määräys pitää. Hihii. Eli se saa laatikon pikimmiten postissa (tai siis heti kun menen Suomeen), kun antaa mulle ensin kirjat. En olisi uskonut, että tilanne menee taas tähän. Keväällä käytiin jo niin kaameaa vääntöä ulkoisesta kovalevystä, ja minun avaimistani entiseen yhteiseen asuntoon. Vaihdettiin päikseen, mutta kusipää ei sitten koskaan antanutkaan avaimia takaisin, vaikka olin maksanut vuokran kuun loppuun asti, ja tavaroitani oli vielä siellä. Minä kyllä palautin koviksen ajallaan, ja se harmitti jälkikäteen. Mä oon ihan liian kiltti..Se suostui sentään maksamaan 125 euroa niistä avaimista, muttei koko takuuvuokraa, mikä olisi ollut 450 euroa. Siitä jollekkin ihana poiccis, nyt olisi vapaalla jalalla. Äkkiä nyt käymään kiinni tähän kultakimpaleeseen! Tekee kyllä hemmetisti kotitöitä, mutta nalkuttaa akalle, muuten se ei sitten puhukaan mitään ( paitsi kännissä), mutta jääkaappi on kokoajan tyhjä, ja olutsalkun pahveja huojuu pino eteisessä. Lisäksi saattaa mennä vaikka ostamaan uuden auton puhumatta avovaimonsa kanssa mitään. Muutenhan se olisi ihan sama, mutta kun auton lainanlyhennys maksaa saman verran, kun ison kaksion vuokra hyvällä alueella Vantaalla. Eikä tässä mitään kroisoksia oltu. Huaaah, ihanaa, että se on ohi! Mä jouduin vaan johonkin väliaikaiseen mielenhäiriöön, kun pantiin, ja oltiin kavereita viimeinen kuukausi. Siis mielenhäiriöön, että mä tarvitsisin sitä johonkin. Mähän olen pärjännyt vallan mainiosti ilman sitä erosta näihin panokuvioihin asti, kun en tohtinut häiritä hänen uutta onneaan. Munaa saa muualtakin.


Korkkasin rosén illan ratoksi, ja loggauduin deittisivuille. Olin saanut ihan mielenkiintoisen yhteydenoton samanhenkiseltä tyypiltä. Sovittiin vähän niinkuin treffit, ja annoin numeroni sille. Treffit sovittiin taidemuseoon, joten tää vois olla liian hyvää ollakseen totta. Tietojen mukaan se on ainakin 180cm, ja tumma, ja aikalailla samoista asioista kiinnostunut. Ja kahdeksan vuotta vanhempi. Kuvatkin olin ihan jees, mutta vähän otsaryppyjä sillä kyllä oli. Jollain on niitä kuvissa, kun raukat yrittää vääntää jotain ihme ilmettä kuvaa varten. Ei tässä nyt niin tarkkoja mistään otsarypyistä olla, varsinkin, kun itse painii kevyiden iho-ongelmien kanssa :D Katsotaan nyt. Mutta väitän edelleenkin, että netti (ja varsinkin maksullinen palvelu jota käytän) on oiva paikka kartoittaa poikaystävä markkinoita, varsinkin jos oman scenen miehet alkaa olla aikalailla läpimaattu. hahah.

Herra L tekstasi kahden aikoihin yöllä myös, ja kyseli sijaintiani. Olisin varmaan muuten lähtenyt kaupunkiin sitä treffaamaan, mutta tää valuminen vaan jatkuu, ja jatkuu, ja jatkuu. Ilmeisesti siis se jälkiehkäisy toimi, ja en ole raskaana. Mutta kauankohan tätä vielä kestää? Eihän kukaan voi olla paksuna jälkiehkäisyn, ja viikon runsaan valumisen jälkeen? En tahtoisi valittaa, kun toisena vaihtoehtona oli abortti, mutta kyllä alkaa hermot jo hieman savuamaan. Ja verenhukka kolkuttelee alaovella jos ei ala pikkuhiljaa loppumaan. Nämä on nyt kestänyt jo tupla ajan normaaliin nähden..

onko darra?
Nyt on vähän krapula, mutta mulla oli hauska ja rentouttava ilta rosén kanssa kuitenkin. Ihan saletisti tuli halvemmaksi kuin baari-ilta. Ja mulla ei ole morkkista, joka on iloinen asia. Ja silti mulla oli sutinaa eilen. Tosin netin, ja tekstarien välityksellä, mutta hei, se on nykyaikainen keino!

Sain idean opiskelujeni hallintaan. Perustan toisen blogin toiselle puolelle elämästäni. Sinne raportoin opiskeluasiat, ja päiväkirjamaisesti pidän itseni kartalla, että missä mennään, ja mitä puuttuu. Luulen, että saisin elämäni paljon paremmin hallintaan, kun pitää sitä kirjoittaa. Ja tykkää kirjoittamisesta kuitenkin. Ja samalla tämä blogi voisi toimia töideni esittelypaikkana, ja voi jopa auttaa verkostoitumisessa. Ou jea. Mieletön idea, eikös?

Kävin just kuumassa suihkussa, ja nyt kääriydyin mummin kutomissa villasukissa torkkupeittoon potemaan vatsakramppeja, ja darraa. Ihku sunnuntai, onneksi ei ole mitään velvotteita lähteä ulos. Eilen meinasin kuolla hypotermiaan kauppareissulla. Pitäs saada rahaa jostain uuteen talvitakkiin, ja saappaisiin, niin ja tennareihin. Mun tennarit alkaa olla neljän vuoden jälkeen aika död. Kantapäät sisältä on täysin tuhoutuneet, ja kangas on revennyt irti kumista,  mutta pahin piirre on, että pohja alkaa olla kulunut melko sileäksi. Hiekallahan tämä ei haittaa, mutta yritäs juosta bussia kiinni märällä alfaltilla, tai no kuivakin käy. Suosittelen kypärän käyttöä! Ja ihan tosissani mietin vielä viime viikolla, että näitä lapikkaista tulee vielä ihan hyvät, kun vaihtaa nauhat, ja pesee ne. Voin harrastaa reikä päässä heräteostoksia, mutta sitten saatan venyttää niinkin tärkeää hankintaa, kuin vanupuikkoja, pesupulveria, tai uusia tennareita tuhoutuneiden tilalle viikko, tai jopa kuukausi tolkulla. Kai tämäkin on osa tätä mielen sairautta mitä ei ole vielä diagnosoitu. Almanismi vois olla hyvä, siis nimi :)

Ah, löysin "hauskan" kuva. Näinhän mä oon just tehny, ja oon edelleen sinkku, eli tää on huono vinkki joltain amatööriltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti