maanantai 22. marraskuuta 2010

Sellanen sunnuntai-ilta sitten

DKyllä jännitti mennä iha itekseen keikalle. Keikkapaikkaa kohden kävelessä mun teki mieli maastoutua lähimpään roskikseen, kun *tittidii* Herra A tuli jonkun naisen kanssa vastaan. Onneksi kadulla oli muutakin jengiä, ettei sentään suoranaisesti törmätty. Spottasin sen peikkopehkon kylla jo kaukaa. On se kyllä söpö ilmestys..

Keikka meni oikein mukavasti, ja oikeastaan nautin suunnattomasti. Bandi oli loistava, ja yleisö oli syystä, tai toisesta kovin miesvoittoista, eikä edes mitään teinejä. Ja hyvännäköistä. Nams. Vetelin siina tuopposen, jos toisenkin, ja jorailin itsekseni. Ihanaa olla liikenteessä yksin, kun just tulla, ja mennä, eikä tarvii keksiä mitään puhuttavaa. Voi vaan tarkkailla ihmisiä, ja naureskella itsekseen.

Olin kelpo simassa, kun keikka loppui. Ja päätin lähteä ratsaamaan vanhan kantapaikkani, mikä lie liitäntähäiriö aivoissa. Taapersin mestaa kohden, kun joku moikkasi, *tittidii* Herra D! Kävi kyllä mielessä, että kukas entinen hoito on seuraavaksi laukkaa vastaan. Vaihdettiin kuulumiset, ja se pyysi liittymään seuraan. No minäpä liityin, kun olin ensin varmistanut noin kymmenen kertaa, että eihän sillä nyt varmasti ole mitään minua vastaan enää. Ei kuulemma ole. Ah, ihan mukavaa minusta. Päädyttiin sinne kantapaikkaan sitten. Tuttuja ei liiemmin ollut paikalla, mutta siideriähän saa hanasta, ja musiikki oli mukavaa, kuten aina sunnuntai iltaisin. Tilittelin D:lle varmaan vähän liikakin asioistani, mutta ihan helpottavaa, ettei se vihaa minua mitenkään tajuttomasti enää. Ja olen kai oikeutettu osallistumaan erilaisiin rientoihin edelleen. Olin kyllä aivan soseissa, kun pääsin kotiin taksilla yhden aikaan. Kämppä oli aamulla just sen näköinen, että asukki on tainnut olla vähän huppelissa kotiin tullessa. Vaatteet tekivät polun ovelle, kassi oli suunnilleen väärinpäin käännettynä lattialla, ja naamanputsausrättejä roskiksen vieressä. Kaikista paras löytö oli kuitenkin täytetty ajokortin katoamislomake. Mä en oikein ymmärrä, että mikä sai minut aloittamaan sen täyttämisen, mutta luulisin sen liittyvän lattialla lojuvaan hienoon, siniseen tussiin, joka ei tosiaankaan ole minun. Mutta siis, edes minä itse en saa selvää, että mitä lapussa lukee :D Käsialasta ei ole tietoakaan, ja luulisin, että poliisisedät kuolisivat nauruun, jos lähettäisin sen asemalla.

Ihan kelpo ilta siis.

Aamu oli ankea, kun piti saada hommat kasaan presistä varten. Olin varmaan tuiskeessa kun saavuin koululle. Uskalsin jopa uhmata kurssin pääjehua, ja se katsoi mua syvälle silmiin, ja mä katsoin takaisin, enkä pelännyt sitä yhtään, vaikka se antoi aika murskaavaa palautetta, ja sanoin sille vastaan. Että kyllä taisin promilleissa olla. Hah.

Ex tulee illemmalla käymään, ja sitten mun piti tavata Herra E kanssa. Herra Y vonkasi seksiä koko eilisen illan tekstareilla, ja olen vähän ihmeissäni. Ilmoitin tylysti, että olen aivan paska sängyssä, kun olen kännissä, ja se vonkasi siltikin.Ja se vonkasi myös heti aamusta tänän, kun lähetin sille viestin, että olen elossa. Onkohan se etsimässä tyttistä, vai panoseuraa. Vai kelpaanko minä panoseuraksi, mutten ole vaimomatskua persoonallisen tyylini vuoksi? Mä luulin, että se olisi sen tyttöystävän perässä, kun kerran treffisivuilla pyörii. Panoseuraa saa kuitenkin baaristakin niin helposti, tai edes ilmaisilta treffifoorumeilta. Mä haluisin vaan deittailla, ja tehdä kaikkea kivaa yhdessä. Ja vähän pussailla, ja vähän ihastua, pitää kädestä kiinni, ja katsoa leffoja yhdessä, kokkailla, keskustella, ja kävellä sunnuntaisin puitossa. Ja sitten voisi tietysti vähän pannakkin, mutta mulle tulee jotenkin hyväksikäytetty olo, jos tapaamisen motiivina on vaan seksinharrastaminen. Vähän harmi, kun tyyppi vaan nyt vonkaa, kun mun häkitetty sydän alkoi jo vähän värähdellä. No sovin kuitenkin Y:n kanssa treffit huomiselle. Ihan kultturellit treffit taas. Enkä meinaa antaa pesää sille. Katsotaan, että onko se millaisin aatoksin liikenteessä. Jos se on vaan pilden perässä, niin tuskin jaksaa olla kauaa kiinnostunut, kun tunneli on suljettuna. Hihii. Mut miksi mä en olis tyttöystävä matskua? Olenko mä liian itsenäinen, ja villi kiltiksi tyttikseksi jonka kanssa on kiva vähän leikkiä kotia, ja paneskella, ja se odottaa kiltisti himassa, kun ukko lähtee poikain kanssa kaatamaan? Toisaalta, ei mun varmaan vielä heittää lusikkaa nurkkaan. Ehkä se mun unelmien mies ole vielä valmis käsittelemään tällaista naista, ja opettelee jossain nurkan takana, virheitä tehden jotka valmistaa sitä eloon minun kanssani ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti