keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Sattumuksia, ja seuraamuksia

Tuli vaan mieleen vielä, että oli oikeastaan ihan hyvä, että pidin pääni Y:n vonkauksen kanssa. Olisin missannut A:n puhelun, jos olisin lähtenyt kutemaan Y:n kanssa. Ja ihan mieluusti puhun A:n kanssa pitkästä aikaa. A oli taas tänään käynyt profiilissani. Mä en oikein käsitä sitä, kun se ei jätä mitään viestiä, tai ees vinkkaa silmää...

Y oli heittänyt mulle jotain sarkastista paskaa eilen illalla treffipalstalla, luin sen tosin vasta tänään. Totta, olin kirjautuneena sisään sinne, ja olin sille sanonut olevani kiireinen koulun kanssa, Ei se, että sanon tekeväni kouluhommia kai sulje kaikkea muuta tekemistä pois? Ja sitäpaitsi olin ihan siksi online, koska olin saanut sähköpostiin hälytyksen, että se oli lähettänyt mulle viestin. Ymmärsin siis, että sitä vituttaa, että mä olen online, enkä suostunut lähtä sen kämpille rynkyttämään. Mä oon kuitenkin maksanut jäsenyyden (vahingossa tosin) helmikuulle asti, ja käyn tasan silloin kuin huvittaa tsekkaamassa postit, ja vierailut. Mun käsittääkseni ei vielä lasketa seurusteluksi, että on käynyt kahdesti treffeillä, ja kerran vällyjen välissä. Mä tarviin aika paljon enemmän, että hurmaannut. No anyway, vastasin sen vittuilu-henkiseen viestiin aika napakasti takaisin, ja sitten se vastasi, että leikkiähän se vaan oli. Mulla on itseasiassa aika huono huumorintaju, tai siis vähän kieroutunut. Ja mä en kestä yhtään, että joku yrittää tuputtaa mulle, että miten mun pitäisi toimia, ja elää. Mä diggaan tästä random kaaoksesta jonka poukkoilevat mielenliikkeeni saa aikaan. Ja se luuhaa itsekin siellä sitellä kokoajan, joten mikä se on mulle sanomaan yhtään mitään. Siksihän sinne kirjaudutaan, että nähdään isompi otanta kerralla, että mitä on tarjolla, ja kuoritaan kermat päältä. Ja jos pistän näitä nettideittejä järjetykseen kenet voisin kelpuuttaa, niin se olisi vasta kolmantena listalla, A:n ja E:n jälkeen, tai itseasiassa neljäntenä, kun se yksi mille tein vittumaiset E:n takia oli oikeastaan melko mielenkiintoinen.

Laa, laa, lapikasta(ko)? Jos se vielä osoittaa jotain vittumaisia puolia itsestään, niin saa kyllä olla, vaikka muuten synkkaa hyvin. Mun tekemisiä ei kukaan perkele vahdi, varsinkin kun ole ihan sinkku edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti