tiistai 2. marraskuuta 2010

Pikapika

Menin eilen ristiin tosi pahasti F:n kanssa töissä. Nähtiin, kyllä, muttei puhuttu. Mutta ne sen katseet olivat sitäkin intensiivisempiä, ja se haki katsekontaktia tosi kaukaa. Nyt vaan pelkään, että tilanne on se, että se tietää  minun olevan helppo, ja erityisen helppo sille, koska se tietää mun olevan lääpällään siihen. Koska sen semipitkä suhde loppui, niin se voi olla laastarin perässä. Minähän en siihen ryhdy, vaan alan kunnioittamaan itseäni, enkä lankea F:n pauloihin niin helposti. En varsinkaan eilisen jälkeen, kun se ihan tarkoituksella nähteni flirttaili sotanorsun puolikkaalle, ja heti sen jälkeen haki katseellaan silmiäni. Se on flirtti aina ollut, ja kyllä, olen mustis, vaikka ei pitäisi omien touhujeni valossa yhtään olla, eikä minulla ole ulkonäöllisestikään mitään hävettävää. Annan sille nyt tilaa. Mun tuurilla ne palaa, tai on jo palanneet yhteen exänsä kanssa.

Jännä juttu sinänsä, että F pauhasi minulle itseni rakastamisesta muutamaan otteeseen, ja itse se rakasti itseään niin paljon, että vietti melkein vuoden suhteessa, mikä oli suuri salaisuus, ettei mimmin ex saa tietää. Ja silti kokoajan mimmi oli yhteydessä exäänsä, mutta pimitti tämän tiedon F:ltä, koska vuoden seukkailun jälkeen suhde F:n kanssa ei ollut sillä tasolla, että tämän tiedon olis voinut jakaa.

Kai F luottaa minuun, ja jollain tavalla pitää minusta, kun se kertoi minulle kaikki ihan kiertelemättä. En todellakaan pyytänyt kuulla koko tarinaa, mutta F avautui minulle. Aika imarlevaa, koska en näe sen karskia hahmoa tilittämässä kovinkaan monelle koko stooria. Se kertoi kaikki, jopa kuinka ero oli aamulla tapahtunut, ja mitä sen jälkeen oli tapahtunut, ja mitä ex teki jnejne. Se oli siis hänen päätöksensä, ja tuen kyllä sitä täysin. Jopa ilman, että oma lehmä olisi ojassa. Hän ei ollut onnellinen. Pari kuukautta sittenhän se jo minulle alkoi FB:ssä kertoa näitä samoja asioita.

Onkohan meidän vielä vaarallista puhua toisillemme, niinkuin se pari viikkoa sitten kirjoitti? Nyt on enää mun ex joka ei välttämättä tykkäisi siitä, mutta luulen, että se voisi pidemmän päälle ymmärtää, koska se haluaa minun olevan onnellinen. Se eilen jo tsemppasi minua viestien muodossa, kun masentelin kadonneen lompakon, ja vähän kaiken muunkin takia. Forgive, Forget.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti