perjantai 1. lokakuuta 2010

Voihan perse

Tämä ilta ei näytä kovin lupaavalta :( F oli kysynyt naamiksessa exältäni, että nähdäänhän bileissä tänään. Sen lisäksi, että kirppu-kalle, Herra M ottaa myös osaa kyseiseen eventiin. Ja kappas, sain myös viesin Herra D:ltä joku muistutti näistä bileistä, eli hyvin suurella todennäköisyydellä siellä on sellainen seurakunta koolla, että saatan jättäytyä huvin ulkopuolelle. Pöh. Vituttaa nää pienet piirit, ja vituttaa sekin, että en saa ikinä mahdollisuutta F:n kanssa ilman typeriä jännitteitä, ja ylimääräisiä silmäpareja. Mutta mun naama on edelleenkin aika kaamea pitsa, joten ehkä en tahdo aiheuttaa tarumoja kanssaihmisille, ja imen peukkua kotosalla tämän illan. Käyn kyllä varmuuden vuoksi viinakaupassa ennen töihin menoa, jos F pystyy minut vakuuttamaan tulemaan mukaan, ja siellä ei ole tyttöystäviä tms naisia paikalla. Vitun vittu, miksi? Lähetin F:lle viestin, missä kysyin tästä illasta. Se tapahtui ennenkuin kävin lukemassa mitään FB:stä. Tuntuupa nyt typerältä.

 En jaksa ruoskia itseäni tästä enää. Kai sitä pitää vaan liittyä seuraan illalla, ottaa muutama huikka siideria, ja käydä teinimäisesti avautumassa asiasta F:lle, ja katsoa, että mitä se on mieltä. En kyllä edelleenkään haluaisi pilata ystävyyttämme, joten en ole kovin innoissani tästä suunnitelmasta. Tiedän kyllä oikean hetken, kun siihen joudun.

Mutta mitä tapahtui eilen illalla? Olin ihan rauhakseen kotona, ja panikoin tekemättömien projektien kanssa, kunnes sain viestin. Herra R ei siis voi vieläkään jättää minua rauhaan...Heti ensimmäiseen viestiin laitoin ihan suoraan, että jos meinaa minun kanssasi vieä panna, niin kumia käytetään. Piste. Ja, että viimeksi tämä asia tuntui olevan ongelma hänelle. Ei kuulemma ole, niin varmaan, en usko. Jatkettiin juttua mesessä. Se vinkui kovasti, että tahtoisi nähdä minut uudestaan nyt lauantaina. Vastasin vaan, että mun pitää ensin katsoa, että mitä tapahtuu nyt perjantaina. Hän tietää kuvioni melko, mutta on kuvion ulkopuolinen tekijä, ja itsepähän kysyi. No päädyin nakuilemaan web cameralle, taas! Tuo harrastus pitää nyt lopettaa ihan oikeasti, ellei siitä aleta maksaa hyvin. Ilmaiseksi en suostu siihen enää, niin, ettäs tiedätte. Että turha tulla sitten vinkumaan, jos ei meinaa maksaa :D Mitähän se haluaa minusta? Pelkkää seksiä, vai onko se pentele mennyt ihastumaan? hui.

Nakuilun jälkeen raahauduin alaovelle tupakoimaan, kun kello alkoi käydä jo puoli kahta. Ovi aukesi takanani, ja siellä oli ensin miespuolinen naapurini. Sitten ovi meni kiinni, ja nainen avasi sen seuravaksi.. Olin jo vähän vittuuntunut taas, ettei saa saatana edes tupakoida rauhassa. Nainen pyysi minut kuitenkin sisään asuntoonsa, ja sanoi, että voin tupakoida heidän luonaan. Jaaha, ok, kai minä sitten tulen. Esittelin itseni, ja kalja kannettiin eteeni. Vietin heidän luonaan aamuyötä johonkin viiteen saakka, olutta, vodkaa, ja kotipolttoista siemaillen, ja olin kohtalaisen päissäni, kun könysin suihkun kautta omaan sänkyyni. Kuinka random seikkailu tuo oli?  Ei paskempi reissu. Nainen kysyi minua bilettämäänkin lauantaina. Pitää nyt katsoa..ja tupakointikin halpenee, kun heidän kauttaan saa ostettua ulkomaista körssiä. Tosin nyt on krapula, ja nukuin pommiin vaan noin kolme tuntia, joten kouluun asti en tänään päässyt. Missasin suurella mahdollisuudella jotain tärkeää, mutta tämä ei saa tulla tavaksi, että ehkä tämä yksi kerta on ok. Onhan? :) Mulla on ihan oikeasti krapula, päähän sattuu, ja noin kahden tunnin päästä pitää alkaa valmistautua töihin...yääh. Mulla jäi muuten outo fiilis siitä miehestä. Ne ei ollut pariskunta, vaan se nainen oli sen veljen vaimo tms. Asuvat kuitenkin yhdessä, wtf? Varmasti hyvä selitys, mutta minulla jäi fiilis, että mies katseli minua vähän sillä silmällä. Se vasta olisikin kaameaa jos joku stalkkaisi omassa talossa..haha

Eikai tässä muuta tähän hätään. Olis tosi kiva tietää, että miksi mun kyynärpää on kipeä..hmm. Palailen asiaan huomenna, jos huonosti käy niin jo tänä iltana ;( Ei tässä taida olla muuta lisättävää, vaikka kuinka mietin. Aivot aika jumissa. haha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti