lauantai 30. lokakuuta 2010

uups

Ei mitään super mullistavaa ole tapahtunut. Tässä saavuin juuri asioilta, ja sattumalta F:n mimmifrendi käveli väkijoukossa vastaan, ja olin huomaavinani, että se huomasi minut, mutta käänsi päänsä pois. Että sitä vaan mietin, että onko jutut mun kiinnostuksesta F:ää kohtaan menneet eteen. Joko F itse on naureskellut minun olevan säälittävä rakastunut siihen, tai sitten F:n toinen kämppis (se ketä en ole pannut) meni laulamaan siitä viimekuisesta bileistä, missä F pussasi minua, ja muutenkin oltiin yhdessä illan mittaan. Tai siis minä roikuin sen seurassa. Vähän jännittää, että saanko sen emännän silmilleni jossain vaiheessa. Se on mua pidempi, ja vanhempi, ja sillä on kuulantyöntäjän kokoinen kaveri jolla voi olla jotain hampaankolossa mua vastaan myös..exän uudempi ex nimittäin. Jos ne käy päälle, niin leikin kuollutta. Eikö sillä saa muutkin pedot pois kimpusta? ;)

Yritän nyt rauhoittaa fiiliksiä F:ää kohtaan, iskee muuten epätoivo, ja itsekunnioitus katoaa lopullisesti. Olen bongannut tosi mielenkiintoisen oloisen miehen töistä. Ei olla juuri puhuttu, mutta pitää pian vääntää tikusta jotain asiaa. Se katsoo, ja hymyilee niin suloisesti aina ohimennessä, ja tervehtiin vähän sillai pää vinossa. Ja koska olen ajatellut häntä komeana, ja mielenkiintoisen oloisena tyyppinä, niin mua aina ujostuttaa, ja nolostuttaa kun se tulee vastaan. Ja se varmaan huomaa, että mulla voi olla joku ongelma, esim. ihastus häntä kohtaan..hihi.

Tässä laittelen itseäni valmiiksi iltaan, ja yritän panikoida kouluhommia maanataiksi valmiiksi. Ei nyt ihan taida tulla valmista, mutta noin suunnilleen kaikki to-do listalta on ainakin raapaistu läpi. Hiukan siideriä napaan (, ja ehkä ruokaa, ettei käy kuten joskus on saattanut käydä, eli nolosti, ja huonosti) ja sitten radalle. Mua jännittää, että mitä tästä seuraa. Varsinkin kun pynttäydyn ensimmäistä kertaa elämässäni Halloweenia varten. En ole mikään suuri naamiaisten ystävä, mutta hei, kerrankos sitä eletään. Vähän eläytymistä, ja uuden kokeilua kehiin siis. Iiiih, mahaa nipistää, kun jännittää niin, että mitä tästä seuraa, ja mistä sitä löytää itsensä vielä tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti