lauantai 16. lokakuuta 2010

Treffit nro 8 (vähintään)

Ihan ensiksi soimaan itseäni tahdittomaksi dorkaksi, mutta näillä mennään. Raahasin E:n taidenäyttelyn avajaisiin tänään. Ovella näin pari tuttua, ja oikeasti unohdin esitellä E:n heille. Olihan sen ihan kaverinakin voinut esitellä joo..Hävetti aika paljon, kun muistin myöhemmin.

Eipä sen kanssa mitää mainitsemisen arvoista tapahtunut, edelleenkään. Aivan hiton outo, mutta niin suloinen tapaus. Meillä synkkaa tosi hyvin siis edelleenkin, ja saadaan keskustelua helposti aikaiseksi ihan mistä vaan. Ja sovimme näkevämme ensi viikolla, hän halusi nähdä nimenomaan minut. Juuri eilen sain siltä pitkän viestin koskien sitä sen taannoista matkaa. Viestissä se kertoi kuteneensa exänsä kanssa, ja olivat käyttätyneet muutenkin, kuin pariskunta. Olivat siis olleet yhdessä tässä reissussa. Ja miksi hän halusi jakaa tämän minun kanssani? Ei minullakaan ole mitään pakottavaa tarvetta jakaa sitä informaatiota, että itsekin olen paneksinut exän kanssa tässä. Hitto, kun tietäisi, että mitä täällä tapahtuu!! Mielestäni meidän treffimme ovat kyllä olleet romanttisessa valossa tapahtuneita miehen, ja naisen kohtaamisia, mutta on tämä kumma kun ei tapaamiset oikein tunnu johtavan mihinkään. Olin ihastunut häneen ihan alussa. Nyt tämä kaikki puljaaminen, ja odottaminen ovat kyllä laskeneet fiiliksiä aika paljon. Ei kukaan nainen jaksa deittailla kuukausi tolkulla ennen suudelmaa (tai no kyllähän mekin silloin kerran...) puhumattakaan mistään rohkeammasta seksuaalisesta eleestä. Pitääkö mun seuraavilla treffeillä ottaa se tukevaan otteeseen seinää vasten, ja työntää kieli sen kurkkuun, häh? Ei tarvitse sitten enää ihmetellä...mitään. Haha. Hän olisi ihan super kiinnostava, ja outo, mutta en tiedä, että miten sen kanssa menetellään, kun tuntuu, ettei se ole tavallinen  mies ollenkaan.

F ei ole maisemissa muutamaan päivään, hän on lomalla. Huomenna menen ulos, kun olen niin rikaskin, kyllä sitä nyt aina neljään siideriin löytyy rahaa (tai tarjoaja). Huomiselta odotan jotain kivaa säpinää. Olisi vähän pahat mielessä, mutta katsotaan ensin, että millainen kokoonpano on tapahtumassa paikalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti