sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Sitä samaa sunnuntaista morkkis-märinää

Se on sitten sunnuntai ilta. Eilinen oli yksi niistä päivistä jonka olisi voinut jättää välistä, tai siis kaikki oli suhteellisen ok noin kello yhteen asti lauantai-sunnuntai välisenä yönä. Mutta stoori alkaa siis kotibileillä

Kotibileet oli yllättävän mukavat, ja tutustuin mukaviin uusiin ihmisiin ihanaista roséta lipittäessä. Yksi ihan hauskanoloinen, ja tavallinen mies tuntui kovasti ihastuneen minuun. Kiinnostavan oloinen tyyppi, ja jos se oli tosissaan se kaivaa mut facebookista esille. Se on siis ihan tavallinen, turvallisen oloinen iso, pulipäinen nuori mies. Ja nyt tänään harmittaa, kun en lähtenyt sen matkaan vaikka pyydettiin. Olin päättänyt tehdä entreen vakiklubille, joten päätäni ei kääntänyt mikään varsinkin, kun F saattoi olla paikalla.

Nenä kohti klubia siis.  Miten voisinkaan kerto kaiken tiivistettynä? Ajatuksena päässä kyti, että exältä ainakin lohkeaa. Mutta kuulin, että exä oli tullut, ja mennyt exänsä kanssa ennen saapumistani. Ok. Itsesääli puuskassani tekstasin Herra L:lle, ja kyselin sen meininkejä. Hän oli kotona, ja ihmetteli, kun ei ole kuullut minusta mitään. Sekin tie nousi siis pystyyn. Jammailin siinä sitten menemään, ja hupijuomaa lunastaessani se saakelin outosilmäinen stalkkerini istuikin tiskillä, ja alkoi lässyttää jotain. Olin tässä vaiheessa ihan tuhannen tinassa, joten en muista keskustelua edes suurinpiirtein. Ääliö kuitenkin häiritsi keskittymistäni kohtalokkaalla tavalla, mutta palaan sihen myöhemmin. Ääliö on kuitenkin ilmeisesti klubin vakioporukan keskeisten hahmojen ystävä. Mä en tajua, että miksi se on niin kiinnostunut meikäläisestä. Se on varmaan tuplasti vanhempikin, ja oikeesti aika ruma.

Juhlissa oli mukana vanha tuttu, joka muutti alkukesästä kotimaahansa. Hän lomailee täällä nyt pari viikkoa, ja yöpyy F:n luona. Päätettiin jakaa taksi kun ollaan menossa samalle suunnalle. Bileiden päättyessä sain verta käteeni, ja takilleni ulkona käydystä nujakasta, minä en tosin tapellut, vaan tuntemattomat herrat mittelivät, kaatelin myös viimeisen juomani ties minne, ja muistin jättäneeni vaihtokenkä-pussukkani takkini kanssa jonnekkin vaan lojumaan., niin ja huomasin seisovani vahingossa Herra D:n ja sen uuden daamin vieressä  hyvästelemässä heitä, ups. Järjestäytymisen jälkeen sitten kumijalka alle, ja menoksi. Taksissa huomasin, että olen hävittänyt rahapussini. Tämä tapahtui todennäköisesti silloin, kun ääliö häiritsi tiskillä keskittymistä virvokkeita lunastaessani. No onneksi sentään tällä toisella oli rahaa. Siinä vaiheessa, kun olimme päässeet perille, ja herra ehdotti, että hän voi saattaa minut himaan olisi pitänyt hälytyskellojen soida big time. No mikäpäs siinä! Perillä kysyin sitä drinkille sisälle, älkää kysykö, että miksi. Ei helvetti, että olen dorka. Panemiseksihan se kuitenkin meni. Ja koska olin niin liiskoissa, en tosiaankaan tiedä, että käytettiinkö ihan jopa ehkäisyäkin. Roskiksessa oli kortsupaperi, mutta minulle ei ole kyllä itse seksin harrastamisesta muistikuvia, tai no se kesti ihan vitun kauan mun mielestä. Mutta siitä, että tuliko partnerini, ja mihin, ja paniko se mua ollessani tajuttomassa tilassa, ja milloin tapahtui, ei ole tosiaan mitään tietoa.

Tässä on nyt mokaillu kännissä KOLMENA viikonloppuna peräkkäin, niin olisihan se aika ihme, että en olisi paksuna. Voin vaan kuvitella tilanteen, kun alkaisin selvitys, että kuka kolmesta vaihtoehdosta olisi sitten isä. Ja tässä voi leikitellä ajatuksella, että jos päätyisin synnyttämään, ja olisin palannut vaikka exän kanssa yhteen raskauden takia, ja synnyttäisinkin tummaihoisen lapsen, niin tilanne olis kuin saippusarjasta. En ole varmaan koskaan odottanut näin kiihkeästi seuraavia menkkoja alkaviksi.

Mutta kaduttaa saatanasti, että menin tätäkin, samoissa porukoissa liikkuvaa, kaikki samat ihmistä tuntevaa kiksauttamaan. Ja varsinkin, kun se on F:n vieraana, eikä tullut yöksi kotiin, niin kyllähän sen nyt ihan tyhmempikin arvaa, että vietti yönsä Alman luona. Ja lutkan maine se vaan jatkaa kasvamistaan, ellen nyt lopeta tätä aivotonta huomiohakua.

Mutta sitten tämänpäivän jymyuutiseen! F on eronnut!!! Näin sen heti ensimmäisenä töihin mennessä. Se näytti jotenkin tosi surkealta. Istuin sitten sen kanssa hetkeksi vaikka olisi pitänyt kirmata jo sorvin ääreen, mutta oli pakko saada darraranskikset ennen hommien aloittamista, ja vaihtaa tietenkin kuulumiset F:n kanssa. Se alkoi sitten tilittää, että hän oli päättänyt heidän suhteen, ja hänestä tuntuu tosi pahalle. Näin hänestä nyt sen herkän puolen, koska kun se kertoi eroon johtaneista syistä, ja naisensa epäluotettavuudesta sen ääri värisi, ja se olisi varmaan itkenyt jos ei oltaisi istuttu kanttiinissa. Mitä minä siihen sanomaan.

Kevyt eturistiriita, koska asia on minullekin niin henkilökohtainen. Yritin vaan lohduttaa, että olet varmasti onnellisempi nyt. Se vaan marisi, että se heitti 11kk elämästään hukkaan, koska nainen valehteli suhteestaan exäänsä, eikä F ansainnut naisen luottamusta, vaikka nainen oli epärehellinen kokoajan. Yritin sanoa, että hän oli varmasti onnellinen suhteessaan sillähetkellä, ja se on se asia  mikä merkitsee. Ei se tajunnut. Tosi vaikea tilenne minullekkin, kun teki mieli tehdä kuperkeikkoja, mutta piti esittää hyvää jätkää, ja sanoa jotain lohduttavaa. Nyt en vaan saa olla liian tyrkky. Pitää antaa sille aikaa, ja pitää sama kaverillinen suhtautuminen. Ja juuri kun vähän taas päätin, että antaa F olla, että ei se koskaan sinkkuunnu, ja tuhlaan vaan omia voimavarojani Aika näyttää, että onko meistä mihinkään yhdessä, ja onko se minusta edes tosissaan kiinnostunut lopulta.

Jouduin tunnustamaan sille, että sen vieras oli mun luona yötä. Se heitti siihen jonkun tosi kuivan vitsin uuden kansalaisuuden testaamisesta. En viitsinyt sanoa mitään takaisin, mutta tämä on kyllä jo toinen kielarien luvatusta maasta...Eniten harmittaa yöllisessä aktissa se (ekäisyn epävarmuuden lisäksi), että olin niin sekaisin, että mies sai varmaan todella ihanan kuvan sänkytaidoistani, kun makasin suunnilleen tajuttomana siinä jyystettävänä..Ei hitto, että kyrpii se hukkunut lompakkokin. Ja kaikki kortit mitkä meni sen mukana, ja muut tärkeät lippulaput. Ehkä tästä vahingosta viisastuneena voisin lakata kantamasta koko lompakkoa mukana kun lähtee nollaamaan. Jos sitä ottaisi vaikka viisikymppiä vaan mukaan, ja ehkä henkkarit..Hitto, että kyllä morkkistaa tänään. Pitikö sinne vakiklubille lähteä? Siellä kaikki paska sai alkunsa...Mitähän tässä seuraavaksi tapahtuu? Henkilökohtainen konkurssi näyttäisi olevan aika varma nakki jo, mutta olisikohan mä paksuna, vai jos sitä vaikka menettää työkykynsä muutamaksi viikoksi, äh, tuokin kyllä liittyy tuohon konkurssiin..Ehdotuksia, että minkä asian voisi seuraavaksi ryssiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti