keskiviikko 13. lokakuuta 2010

"Sit tollanen light kriisi, joo, ei tarvi paketoida..."

Se päivä on nyt sitten tullut, mulla on käsivarsissa sellaria. Yääkkk, mä en ala, vituttaa, ja tekis mieli huutaa, ja hautautua sänkyyn loppuelämäksi. Olen ihan just niin turhamainen, että alan säästää rasvaimuun ihan näillä näppäimillä. Tilillä on jo 34 euroa. Myöskin poltin viimeisen savukkeen kuutisen tuntia sitten. Saas nähdä, että tuleeko uni. Olen vielä treenannut käsivarsia enemmän kuin muuta kroppaa, ja ne olikin kauniissa kunnossa vielä kesällä. Ihan oikeesti, mä en kestä, ja mun elämä on pilalla, ja en saa ikinä ketään miestä tällaisena höllyvänä möykkynä....valivalivalimärimärivali. En ihan oikeasti ole edes tukevassa kunnossa, painoindeksi on ihan normaalipainon keskellä, tosin juuri tajusin, että mulla on joku illuusio ollut siitäkin, että se olis vähemmän. Nyt alkaa remontti elämäntavoissa, oikeesti. Onneksi mulla on talous niin kuralla, että jouduin ensimmäistä kertaa vuosiin miettimään, että voinko nostaa rahaa automaatista tänään, vai yritänkö pitää sen kakskymppisen tilillä, ja katsoa, että jos saisin välttämättömät vatsantäytteet kukkaron kolikoilla. Riittiväthän ne juuri muniin, leipää, ja tomaattimurskaan..On mulla siis kuiva-aine kaappi TÄYNNÄ aivan kaikkea, että en mä nälkään kuole, ja töistä voin rohmuta hedelmiä mukaan. Tuli tosi surkea olo kassalla kolikoita laskiessa yli tuhannen mummomarkan nahkatakki päällä, että jos vaikka alkaisi harrastaa jonkilaista ajattelua talousasioissa...Tai no hillitsee itsensä ainakin internetostoksissa. Tänään tuhlasin 15 rahaa kirpparilla rytkyihin, mutta löysin unelmieni vaatekappaleen kympillä..seliseli. Mä alan nyt entistä pihimmäksi, ja en tilaa netistä mitään. Päätän, että investoinko uusiin talvisaappaisiin, ihotaiteeseen, vai säästänkö nekin rahat matkustamiseen, kaikkea ei voi saada. Sitten ostan kalenterin mihin alan rytmittää elämääni, että saa sellarit kyytiä, opiskelu tulee tehtyä, ja muistan mennä vielä töihinkin. Ja sitten laadin ilmoituksen nettiin, missä tarjoan palveluksiani (ei, älkää käsittäkö nyt väärin, ei sellaisia palveluksia) opiskelijahintaan. Jes.  Jos ei tämä toimi, niin mun täytyy varmaan hakata silmät mustaksi itseltäni.

Sitten miehiin. Olin Herra E:n kanssa treffeillä tänään. Olin tosi vittuuntunut ennen niitä, eikä olisi yhtään huvittanut lähteä himasta mihinkään.. Sitten näin E:n, ja se oli riemukseni kasvattanut parran, ja oli niin komea, että väkisinhän siinä alkoi hymyilyttää. Oli tosi hauskaa, kierreltiin juuri kirppareita läpi, ja mentiin lopuksi hienoon hotelliin kahville. Se on kyllä ihme tyyppi, kun en saa selvää, että ollaanko me kavereita, vai onko sillä jotain romanttista menossa mun kanssa. Mulle passaa ihan kaveruuskin tässä vaiheessa elämää, mutta jotenkin epäilen, että se on todella hitaasti syttyvää sortti, ja se ei halua ryysiä mihinkää virheiden pelossa. Mieleen muistuu se suudelmasta ongelmointi. En edes odota sen suutelevan minua enää. Halailu on ihan kivaa, ja tuntuu niin teiniltä. Tosin teinitkin on nykyään niin rohkeita, että tämmöstä meininkiä näkee varmaan päiväkodeissa lähinnä. Ei meillä pidetä edes kädestä kiinni. Treffien päätteeksi se ei kuitenkaan meinannut malttaa lähteä, vaan pyki ja pyki. Sitten se sanoi, että sillä oli tosi hauskaa kanssani, ja näkisi minut oikein mielellään asap. Ja se huomasi saanensa minut hyvälle tuulelle. No pertsinä on sitten iltatällit. Pitäisikö se houkutella mun luukkuuni vierailulle, vai pitäisikö jatkaa tätä villilä tapailua julkisella paikalla, ettei vaan mene liian pervoksi (esimerkiksi kädestä pitämiseen, tai muuhun irstaaseen kosketteluun), ja Herra saa traumoja . En ole koskaan tavannut ketään näin montaa kertaa harrastamatta seksiä! Silti hän ehdotti minulle viestissään seksiä keinoksi korvata tupakointi. Kenenköhän kanssa mun pitäisi sitä sen mukaan harrastaa, jotenkin ironinen ehdotus sen suusta. Kirjoitin sille takaisin, että kunnon partnerin metsäsätyksessä on niin kaamea vaiva. Se oli samaa mieltä, ok??? Voisin vaikka löydä vetoa, että sillä on katkarapu, ja se yrittää valloittaa muilla keinoilla ensin. Jos homma etenisin nopeasti seksiin, niin se saisi lapikasta alta aikayksikön. Voisiko tämä teoria toimia? Paljonko vetoa siitä katkiksesta?

3 kommenttia:

 1. Krooninen rahapula, ah niin tuttua! Master Card on mun paras ystävä. Mä taidan kans joutuu puuroviikoille nyt, mikä on siinä mielessä koomista, että en mä baarissa laske niitä 6,5e:n siiderituoppeja. Ja 80e:n neuletakkiinki oli varaa, koska olinhan mä duunissa muutaman tunnin pidempään yks päivä.. Hitto mikä logiikka!

  Ja ei jumankauta noita pihtarimiehiä, hiljaseks vetää.

  VastaaPoista
 2. Yhden teihin... ja on tuo herra E kyllä aikamoinen tapaus kerrassaan. Ehkä parempi pyytää se sun luokse ja katsoa tapahtuuko silloinkaan mitään. Tuskin se edes suostuu, sitähän vois tosiaan vaikka joutua pussaamaan tai jotain! Iik!

  VastaaPoista
 3. Kävin juuri tilittässä exälle perjantaiset kaljarahat, ja nyt on neljä euroa lompakossa. Sillä on se kymppi käteistä pariksi viikoksi. Hyvin tässä vedetään, ja niitä siiderituopposia ei tosiaan tule laskettua ollenkaan..Ja se 70 euron paita lähetys, jota oli tänään yritetty toimittaa on siis erittäin vitaali tähän elämäntilanteeseen :D No säästin sentään bussilippua, ja menin fillarilla töihin.

  E ihan mahdoton tapaus. Voitaisiin vaikka käydä kävelyllä ensin, ja sitten voitaisiin juoda teetä minun luonani. F koskettelee minua paljon enemmän kuin E, ja F:n kanssa ollaan sentään vaan työkavereita, ja E:n kanssa ollaan nähty jo monta kertaa. Eikai se nyt voi niin kokematonkaan naisten kanssa olla, jos se on ollut naimisissakin? Ellei sitten platonisessa suhteessa...voevoe. Minä en ainakaan uskalla lähennellä, vaikka se onkin fyysisesti erittäin vetoava, ties vaikka parka pyörtyy niille sijoilleen. Taitelijat on hieman outoa sakkia, täytyy myöntää.

  VastaaPoista