keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Priorisointia

Tässä pitäisi saada vaikka mitä aikaiseksi kellon ollessa jo ties mitä, niin mitä Alma puuhaakaan? Yrittää selvittää googlen avulla, että onko kurssikoordinaattorini homo, vai ei. Yks asiaa puoltava linkki löytyi, mutta ainakin selvisi, että kyseinen nuljake on ainakin jonkunsortin julkkis. Sitä en tiennyt, enkä kyllä meinaa jatkossakaan palvoa maata sen jalkojen alla. Ymmärrän nyt kyllä sen mairean mielistelevän ilmapiirin mikä ryhmässä vallitsee. Yäääh. Asiat tärkeysjärjestykseen juu, ei sen toisen tutkimuksen tekeminen olisikaan ollut erityisen urgenttia..Onhan tossa jo otsikko valmiina.

Tuli muuten vahvasti sellainen olo, että F yritti kuitenkin saada minua perääntymään aiemmilla viesteillään. Rakastunut Alma ei vaan ymmärtänyt heti, että F ei ehkä tunnekkaan yhtä päätöntä ihastusta Almaa kohtaan, kun Alma sitä kohtaan. Tulin tähän tulokseen sillä perusteella, että se kysyi et enkö tiedä, että meidän on vaarallista puhua toisillemme..Mutta itsehän se aloitti tänään kirjoittamaan minulle. Ja se aloitti vielä ihan muista asioista, vähän nolohkosta sattumuksesta, millä se oli saanut kostettua kaverilleen parin viikon vittuilut. Lupasin olla kertomatta kellekkään, joten en jaa sitä täälläkään ;) Selvästi se kuitenkin on minua ajatellut. Ja tänään huomasin sen olevan online, enkä käynyt itse kimppuun, vaan se kävi. Omalla painollaan. Minä en edelleenkään jaksa välittää muista osapuolista, koska olen ollut ihastunut jo viime vuoden elokuusta, ja nyt alkaisi olla minun aikani saada mitä haluan. Kaikki, tänne, heti, nyt!!

Opiskelua olen paennut aiemmin mainitsemastani seksuaali-identiteetin selvittämisestä myös Big Brotherin nettisivuille. Minua ei ole ikinä aikaisemmin, koskaan, ollut kiinnostunut kyseisestä formaatista. Kaikkea sitä tekee pakoillessaan vastuuta opiskeluista. Aloin miettiä, että voisin jopa sopia itse kilpailijaksi..Olen suhteellisen sosiaalinen, kevyesti outo, tykkään puhua paljon, olen hervotonta katseltavaa kännissä, ja estoton miesten kanssa. Lisäksi väläyttelen kaikennäköistä suustani ennenkuin asia ehtii prosessoitua aivoissa yhtään, joten voisin arvella olevani viihdyttävää katseltavaa. Luulisin myös osaavani olla melko aito. Pitäskö laittaa hakemus vetämään seuraavalle kaudelle? :D Saisi ainakin kokeilla jotain uutta, se olisi seikkailu. Yritän edelleen pakoilla opiskeluja näköjään..Ensi vuosi olisi vika vuosi koulussa, ja varmaan aika tärkeä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti