maanantai 11. lokakuuta 2010

Miauuu

Ah, ja voih :) Saiskohan numerotiedustelusta tuon numeron? Mitä luulette, että vastaisiko se mun fanipostiin, jos pistäisin bikinikuvan mukaan?

Meinaan saada tänään jotain edistystä tilanteeseen F:n kanssa. Toisaalta se ei vastannut minun keveään olinpaikka tiedusteluuni eilen, joten mun puolesta se saa melkein vetää vitun päähänsä. Mä olen herkässä tilassa sen suhteen, koska olen kertonut tunteeni sille, ja se vaan jatkaa flirttiä, kun nähdään, eikä silti ota askelia itse. Ah, se tyttis on kuvioissa, ja olisihan se niin väärin sitä kohtaan ottaa osaa tähän pieneen peliini. Minuun on tullut naarmuja tässä jo, mutta olen silti tarpeeksi hullu jatkaakseni totaaliseen vammautumiseen asti. Sitä paitsi exän nainen varmaan taittelisi minut näppärästi pakastimeen mahtuvaksi, jos saisi tietää minun vehdanneen exän kanssa perjantaina. Kuten myös F:n nainen, ne kun ovat ystäviä keskenään, niin voi olla, että Alma saisi selkäänsä oikein kunnolla. Olen ollut aika susi näille neitosille :D No mitäs sekaantuivat minun exmieheeni, ja ihastukseeni. Enkä minäkään voi charmilleni mitään, ex ehdotti seksiä, ja yhteenpalaamista ihan itse, ja F on ollut se, joka suuteli ensin silloin talvella, ja nyt viikko sitten. Nyt pitää vaan pysyä säälittävyydestä erossa. Olen itsenäinen, ja älykäs, enkä lainkaan saa näyttää epätoivoisuuttani F:lle. Oikeastaan, jos tänään nähdään, niin ehkäpä vaan moikkaan sitä viileästi, ja purjehdin ohi.. Bad plan. Vai onko?

P.S. Kun eilen yöllä harpoin kohti kotia baarista törmäsin Herra M:ään. Sen palvovat silmät loistivat yön pimeydessä kun se nappasi minut karhumaiseen syleilyynsä. Jätin hänet niin "julmasti" ja yllättäen puhelimessa. Hän taisi olla kohtalaisen rakastunut, minä en ollut tippaakaan. Seksi oli vaan hyvää, ja siksi jaksoin tapailla sitä muutaman kuukauden. Muuten tyyppi oli ihan mahdoton otus, päihteitä, ja epämääräistä sekoilua. Ja sain siltä sitä paitsi yhden vittumaisen vaivan, joka vaati usean kuukauden hoidon (Ei kuitenkaan sukupuolitauti). Ja nyt pelkään, että se on tullut takaisin L:stä...Mutta joo. M pyysi liittymään seuraan, mutta pysyin tiukkana, ja sanoin meneväni kotiin, kun aamulla on tärkeää menoa. Taputin itseäni olalle tästä päätöksestä. Vähän suretti kyllä, kun toinen näytti niin ihastuneelta edelleenkin...