perjantai 29. lokakuuta 2010

Lisäys eiliseen

Ex oli menossa Herra S:n kanssa kaljalle, ja siksi se ei ehtiny/halunnut panna. Mulla taas nousi selkäkarvat pystyyn tästä tiedosta, että olivat yhdessä menossa. Miehet on ihan yhtä pahoja juorukelloja, kuin naisetkin, ja S vaikuttaa vähän sellaiselta, että voisi repostella kellistäneensä minut. Mutta uskaltaisiko se mun exälle siitä kuitenkaan avautua? Siinä on sellainen kolmen uroksen joukko mitkä ovat kavereita keskenään, ja olen ollut niiden kaikkien kanssa. S tietää, että olen ollut F:nkin kanssa. Ex ei tiedä, että olen ollut näiden kahden muunkin kanssa, ja F tietää toivottvasti vaan historiani exän kanssa. Ja sitten  kuvioni F:n nyksän exän kanssa, mutta siitä ei pitäisi kenenkään tietää, koska olen pitänyt (ihmeellisestä kyllä) suuni kiinni, jopa kännissä. Ja meinaan myös noudattaa samaa linjaa sekoilustani S:n kanssa. Sitä en käsitä, että miksi olen mennyt kertomaan ainakin kolmelle ihmiselle kännissä ollessani, että ollaan pantu F:n kanssa. Miksi mulla on pakottava tarve jakaa juuri tämä seikkailu, joka tapahtui vielä ollessani parisuhteessa? Vaikuttaa vähän siltä, että alitajunta pyrkii rehellisyyteen, että jäisin kiinni pettämisestä, ja saisin ansioni mukaan. Ja kuumottaa ihan tarpeeksi, että olen mennyt kännipäissäni Herra D:lle avautumaan, että meillä on ollut F:n kanssa säpinää. Sillä on vaarallisen hyvä muisti, ja se voi käyttää tätä tietoa minua vastaan. Toisaalta, jos joskus menee F:n korviin, että olen lupauksestani huolimatta mennyt jakamaan tätä informaatiota, niin tässä voin aina vedota siihen, että D oli niissä samoissa jatkobileissä, mistä me F:n kanssa lähdettiin tyylikkäästi YHDESSÄ. Kaikkihan sen varmaan arvasivat, että tiemme eivät eronneet kotimatkalla.

En kyllä siltikään kässää, että miksi D silti lutkittelee minua. Ok, lutka on nainen joka jakelee työkseen. Ennen suhdetta D:n kanssa olin tässä kaupungissa ollut tasan kahden tyypin kanssa, ja tämä oli siis noin neljän kuukauden aikana, mistä pari kuukautta hengailin Herra M:n kanssa, ja sain seksiä vaan yhdestä osoitteesta. Hillitön lutka siis!

Olen oppinut elämästä sen, että parempi pitää suu jossain vaiheessa kiinni. Olenkn viime aikoina ollut todella vaitonainen miesasioistani, enkä edes kännissä ala lässyttämään mitään

Jostain syystä tuli mieleen, että voisi vastaisuudessa etsiä panoseuran jostain muualta, kuin tämän saman kaveriporukan, ja skenen sisältä...Pitäisikö laajentaa työpaikkahoitoihin?

Huomenna on siis bileet, ja yhden kaverin läksiäiset, taas. Kaikki vaan lähtee, mutta toivottavasti saamme uusia vahvistuksia myös, ja ehkä löytäisin jopa läheisemmän ystävän, niin  ei tarvitsisi aina munahaukkailla..Tuli mieleen, että jos ei L natsaa huomenna, niin on mulla yksi uusi uhri mielessä. Tosin hänkin kuuluu porukkaan...muttah...meillä oli joskus jotain juttua baarin sulkemisaikaan, ja oli aivan kahden sentin päässä, etten lähtenyt sen matkaan. Olin itse aika selvänä, mutta yksi drinkki enemmän, niin olisin varmasti ollut sen kanssa taksissa. Mä luulen, että se on vähän kiinnostunut, tai pitää minua ainakin silmänilona ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti