perjantai 8. lokakuuta 2010

Joka päivä jotain

Eilen mietin, että onpas harvinaisen kuiva päivä miesrintamalla. No olihan se. F ei ollut samaan aikaa duunissa, ja teidän nyt, että se ei ole myöskään tänään. Eli en näe sitä huonolla tuurilla moneen päivään. Mieli tekisi kysyä huomisia suunnitelmiaan, mutta en halua olla liian tyrkky nyt, enkä painostaa. Pitää kysellä muilta menosuunnitelmia huomiselle, ja eihän sitä koskaan tiedä, että jos ne vaikka osuvatkin yksiin F:n eventien kanssa :D

Ei se eilinen sittenkään ollut lopulta niin kuiva. Yksi pieni asia joka ilostutti. Herra A ei ollutkaan hävinnyt deittipalvelusta, ja se oli jopa käynyt profiilissani.WTF? Tänää sitten runoilin sopivaa viestiä varmaan 1,5 tuntia. Mietin siis useampaan kertaa, että onko sanavalinnat, ja aihepiirit ok. Pitäydyin sitten aika peruskaavassa: "Hei! Muistatko minut? ;) Mitä kuuluu? Mitä tapahtui?". Noh, ei vastausta nyt ainakaan pariin tuntiin...Njoo. Piti vähän kokeilla kepillä jäätä vielä. Nytpähän tiedän, kun uskalsin kysyä. Voin sitten lopultakin haudata Herra A:n pörröpäisen haamun.

Herra E oli lähettänyt viestiä FB:ssä, että se on palannut matkoiltaan. Ihan kiva, kyllä minä sen haluaisin nähdä, ja selvittää, että mikä meitä yhdistää, ja mitä meistä voisi tulla. Ainakin ystäviä, koska meillä synkkaa niin hyvin keskustelussa. Katsotaan nyt, että mitä se vastaa, kun laitoin, että olisi kiva nähdä pian.

Äh, tästä piti tulla another crazy weekend, kun olen kerrankin vapaalla töistä, mutta näyttää, että olen kahlittu läppärin, ja skannerin välimaastoon useaksi tunniksi tänä viikonloppuna. Ellen rykäse kaikkea pois alta huomenaamuna, ja sitten juhlia loppu viikonloppu valmista projektia. Tuskin kyllä valmistuu huomisen aamun aikana, on sellainen suo kahlattavana, ja kun ei ole hajuakaan laatuvaatimuksista, ja yms jutuista, ja kivahan se kanssa on, että tämä presis on ISO osa projektin loppuarvosanaa. Ihanaa.

Sunnuntaille olisi muuten nyt kolme menoa, mukaan lukien tämä F:n esittämä kutsu. Ehkä mä huomenna tekstaan sille sen kutsun tiimoilta. Jooh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti