torstai 28. lokakuuta 2010

Hello

Minulla on tosiaa nettiongelmia seuraavat pari viikkoa, mutta yritän päivittää, kun jotain päivittämisen arvoista tapahtuu. Olen ryssinyt lähes kaikki muut asiani paitsi työn, että nyt kieli keskellä suuta, ettei rapsahda jotain vittuilua vaikka siitä, että puhun F:n kanssa työaikana.

Herra D jauhaa edelleen paskaa minusta, tai on ainakin aikaisemmin levittänyt sontaa niin huolella, että kaikki varmasti viimeistään nyt tietävät, että suomalainen Alma on lutka. Great success näin reilussa vuodessa:D Kuulin exältä viime viikonloppuna, että Herra M kertoi exälle, että Herra D on kai edelleen vähän hermona kun dumppasin sen, ja se sai minulta viheliäisen kutinataudin, jonka minä sain M:ltä alunperin. Mutta minä hoidin itseni, ja ostin D:llekin lääkkeen kun vielä styylattiin. Itse se ei tainnut osata lukea käyttöohjetta. Daa. Vittuako se enää vinkuu? Minäkin voin alkaa levittää faktaa siitä, ettei sillä seissyt, ja en saanut kunnon seksiä kertaakaan sinä parin kuukauden aikana joka oltiin yhdessä...Tai no en minä vajoa samalle tasolle. Olen vaan ihmiseten uteluihin todennut, että minulla ei ollut fiiliksiä jatkaa suhdetta, ei mitään muuta kummallista, riitaa, tai draamaa.

Kävin lenkillä eilen kahdesti. Tein yber terveellista ruokaa, kuten myös päivää ennen, ja sain järkyttävän kasan opiskeluhommia tehtyä. Tänään menikin sitten kaikelta taas pohja, kun huomasin missanneeni yhden kurssin KOKONAAN. En siis ole ollut yhdelläkään luennolla, kun en oikeesti tiennyt, että piti osallistua. Nyt vaan käsiä ristiin, ja nuolemaan opettajan varpaita, että laskee mut vielä mukaan tähän lystiin...

Huomenna pääsen ehkä näkemään F:n. Voikunvoikunvoikun...lääh, turhauttaa. Eilen oli pitkästä aikaa sellainen masentunut, ja todella yksinäinen olo, ja aloin melkein kiukutella exälle. Kiukuttelin muutaman tekstarin verran, ja marssin kiskalle ostamaan röökiä. Olin pari viikkoa lähes polttamatta. Eilen tosiaan kaiversi tilanteen mahdottomuus, ja kaikki tuntui kaatuvan päälle. Kuinka vähän tiesinkään silloin...tarkoitan nyt siis tuota unohtunutta kurssia.

Eikä ex edes suostunut antamaan tänään, kun ei sillä tehnyt mieli. Se varmaan pani tuoreemman exänsä kanssa lauantai iltana, ja eukko varmaan puri siltä vehkeet irti, tai pussit tyhjiksi, tai kaamean fritsun johonkin, ja nyt se ei voi auttaa naista mäessä...Kaamea panetus, ja Herra E:kin totesi juuri viestissään, että get laid, jos kaikki stressaa, se auttaa. No sitähän tässä perkele just yritetään, mutta kaikki pihtaa!

Lauantaina meinaan nähdä L:n, mutta se ei tiedä sitä vielä, ja meinaan myös juoda itseni rennoksi. Mutta koska meinaan saada seksiä, ja tahdon nauttia siitä, niin en voi vetää kaameita liiskoja. Dilemma siis on, että koska kyselen L:n suunnitelmia? Se oli kuitenkin soitellut viime perjantai yönä, kun paneskelin exän kanssa. Voisiko sitä huomen illalla ihan vaan yleisesti kysellä suunnitelmia...? Mistä vetoa, että L pihtaa myös. Mitähän juttuja musta liikkuukaa...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti