sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Blah

Olen ihan kyllästynyt kaikkeen. Odotin tätä sunnuntaita F:n treffaamisen toivossa, nyt en ole yhtään innoissani mistään. Tälle illalle olisi kolme päällekkäistä menoa, ja ei niinkuin nappaa yhtään. Exän paljastukset vetivät niin maton altani, että en oikein tiedä mitä ajatella. F kiinnostaa edelleen, joten ehkä kysyn siltä kevyesti tekstarilla, että onko se menossa tänään. Tosin eihän sillä varmaan ole saldoa vastata, haistakoon vitun sitten. Minä en edelleenkään oikein tiedä, että kuinka ottaisin tunteeni puheeksi, ja saisin sen tunteet selville. Mitenmitenmiten?

Herra R vainoaa, vainoaa, vainoaa...En ole vastannut sille viikkoon, ja silti sieltä puskee kysymyksiä, tyyliin mikä mulla, olenko elossa, mitäh?, tavataanko?...En vastaa mitään edelleenkään, vaikka viimeinen viestikin käski kertomaan suoraan, että painu vittuun, ja  lopettaa ignooramisen. Enpä taida jaksaa.

Herra A ei ikinä vastannut viestiini. Eli se oli sitten siinä. Outo tyyppi, kun se oli kuitenkin viimeinen joka ilmaisi tapaamishalunsa.

Herra E:n kanssa saatetaan tavata alkuviikosta. Tai olemme ainakin vaihtaneet viestejä, ja sopineet jotain näkemisestä.

Pää on ihan tyhjä, ja pitäisi jaksaa tehdä projekti huomiseksi valmiiksi, ja ehkä lähteä vielä uloskin tänään...

2 kommenttia:

  1. Mää en usko tätä mutta ensimmäinen mitä tänä aamuna ajattelin heräämisen jälkeen oli "Onkohan Alma jo tavannut Herra F:n!!!"

    Mahtava blogi sulla oikeasti kun tulee (lähes) uniinkin. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Haha. Ihan loistavaa :) Ei olla vielä tavattu. Tänään olisi sauma nähdä sitä työmaalla, tai sitten ei. Tilanne meni niin vaikeaksi, kun ex alkoi avautua yhteenpalaamisesta. Eli F pitäisi niitata seinää vasten, tai ahdistaa nurkkaan, ja puristaa siitä totuus ulos. Sellainen draivi päällä nyt, että saatan mahdollisuuksien mukaan tehdä sen jopa tänään.

    VastaaPoista