sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Alma sai miestä

Säästöbudjettini meni ihan vituiksi, koska lähdin eilen ulos, ja ajelin taksilla, ja kaikkea. Nyt pitää taas ryhdistäytyä. Muutenkin luulen, että nyt ryssin asiani lopullisesti.

Mulla oli tosi hauska ilta., vaikka D:kin oli paikalla tuijottamassa. Paikalle tuli myös F:n kämppis. Se samainen tyyppi, joka arveli, että mulla, ja F:llä on jotain säpinää. Juteltiin aika paljon, ja olin aistivinani, että sillä olisi jotain intressejä minua kohtaan, vaikka itselläni on enemmän kiinostusta vaan kaveruuteen. No vedin sitten muutaman siiderin turhan nopeasti, ja löysin itseni samasta taksista matkalla sen luokse. Siis F:n kämpille. Pidin tätä huonona ideana jo sillä hetkellä, koska käsitin, että miten tämä liike sotkee jo ennestään sotkuisia kuvioita. Seksiksihän se meni, ja ilman ehkäisyä!!! Tekisi mieli purra oma pää irti. Tai siis ehkäisynä oli keskeytetty yhdyntä, eli siis ei ehkäisyä. Miten muutun niin höveliksi tämän asian tiimoilta, kun koen pientäkin painostusta? Nyt en oikein tiedä, että pitäisikö hakea jälkiehkäisy vai ei, olen jo ottanut sen kahdesti tänä vuonna, ettei toiminnastakaan ole juuri takeita. Tämä oli kyllä todellinen harhalaukaus, vaikka seksi itsessään oli ihan ok. En vaan juuri saa siitä mitään irti vähänkään alkoholin vaikutuksen alaisena. Missä aivot? Haloo?

Huolestuttavinta tässä on nyt se, että tämä Herra...hmmm.. sanotaan nyt vaikka Herra S vaikutti melkoisen kiinnostuneelta meikäläisestä. Tänä aamunakin ruinasi vielä puhelinumeron, ja kyseli yökylään toistekkin..jooh. Ai silloin kun F on kotona vai? Minä en ole tosiaan ole hänestä siinä mielessä kiinnostunut vaikka ihan mielenkiintoinen ihminen onkin. Sen etninen tausta on jo todella jännittävä (yksi kansalaisuus lisää listaani...haha), ja sen lisäksi se on ollut vankilassa...Ja se on kaksi vuotta minua nuorempi. Menin myös tunnustamaan, että olen pannut F:n kanssa. En osannut valehdella sille. Se kertoi minulle, että exän parisuhde oli päättynyt minun takiani. Ex on kuulemma edelleen rakastunut minuun. Nyt on pelko persiissä, että S menee levittelemään juttuja eteenpäin. En kuitenkaan tunne häntä niin hyvin, että uskaltaisin luottaa siihen, että se ei mene juoruilemaan näistä tapahtumista kenenkään kanssa. Petin myös F:lle antamani lupauksen, että en kerro yhteisestä yöstämme kellekkään. Nyt kun kerroin sen S:lle, joka on F:n, sekä exän kanssa väleissä, niin tässä mennään aika tulenaroille alueille.

Voisko joku tulla vähän läpsimään minua? Ja kertoa kristallipallostaan, että pamahdinko paksuksi? Nyt ei pyyhi kovin hyvin, ja töihin pitäisi lähteä. Ja päähänkin sattuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti