maanantai 20. syyskuuta 2010

Vielä pohdintaa...

Tuli vaan mieleen, että eikö F:llä ole ketään muuta kelle vuodattaa? Ajattelin vaan, kun se pyysi niin monesti, etten puhuisi tämän päivän keskustelusta ilmenneistä asioista kellekkään. Mikä se motiivi tässä takana on? Ja  sitten vielä, että keksiköhän se sen, että ex, ja se uusi suutelivat jo sinä iltana, jotta minä en morkkistelisi pettämisestä. Vai näkikö/kuuli/tiesi se sen kyseisen tapahtuman jo sinä iltana, ja siksi se vei minut jatkoilta himaansa? Oliko se juonessa mukana exän nykyisen kanssa, koska sillä naisella tuntui olevan niin selkeä missio saada mieheni? Ja nyt se kertoi, että se välittää enemmän exästäni kaverina, kuin tästä naisesta joka tapasi olla sen hyvä ystävä? Joku tässä nyt haisee!

Yrittääkö se vaan saada oloni paremmaksi? En kyllä näkisi mitään syytä, että miksi se hyötyisi näiden tarinoiden sepittelystä. Luulen, että totta ovat koska niin moni palanen loksahtelee nyt yksiin. Ja ymmärrän koko kuvion paremmin. Eikä minun tarvitse (jos jutut ovat totta) kantaa petturin viittaa yksin. Hauska yksityiskohta tuli mieleen, että koko poppoosta kuva baarin edessä ennen näitä jatkoja. Kuvassa F puhuu korvaani kohti kallistuneena kurottaen, ja ex:n tuleva nykyinen vahtaa taustalla silmät kiiluen, kuin tietäisi jotain minua enemmän vallitsevasta tilanteesta.

Että miksikö pyörittelen näitä asioita? Onhan siinä oma jännityksensä löytää linkkejä tapahtumien väliltä, ja piiri pieni pyörii joka tapauksessa, ei näitä ihmisiä pääse karkuun, jos meinaa elämäntyylinsä pitää.

E:n kanssa on treffit huomenna tai keskiviikkona. En tahdo painostaa sitä, mutta oli pakko laittaa viestiä, kun tuli vähän hätä, ettei se tahdokaan enää jostain syystä nähdä meikäläistä. Pitäskö ihan piruuttaan laitta A:llekin viesti, ihan vaan jos sen jäsenyys deittipalvelussa on vaikka päättynyt, eikä se pääse lukemaan niitä alkukuusta lähetettyjä viestejä. Mutta mun mielestä silläkin pitäisi olla mun numero, joho se voisi ottaa yhteyttä, kun on nähnyt viestini, ja kertoa tilanteen...Löysin facebookista näyttelynavajais-videon, missä se hymyili niin kauniisti kameralle, ja tukka oli ihan niin pörröinen kuin muistinkin...Miehet, ah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti