tiistai 7. syyskuuta 2010

Vielä pientä unelmointia..

Iski kauhea tuska päästä ulkomaille, ja mielellään yksin. Ihan vaan katsomaan taidetta, ja kulttuuria, eroon internetistä, ja yökukunnasta. Pariisiin saattaa tie käydä myöhemmin syksyllä, kun ystäväni muuttavat sinne. En vaan kehtaa varata lentoja ennekuin he ovat itsekään vielä muuttaneet. Ja tuli äkillinen tarve päästä Roomaan kanssa. Eikä edes mitään hullua shoppailua, vaan galleria, ja museo koluamista, tutustumista uusiin ihmisiin, ihan matalan budjetin reissaamista siis.

En pysty ymmärtämään, että miten saan ruoskittua itseni takaisin koulunpenkkiin muutaman viikon päästä, ja saada siellä jotain aikaiseksikin. En ole masentunut, mutta joku tässä kuviossa mättää. Ehkä niinkin yksinkertainen selitys, kuin puhdas laiskuus...yäk.

Lähtisköhän tää mukaan reissuun, vaikka päätin kyllä, etten sekaannu reilusti vanhempiin miehiin enää, mutta tämä voisi olla poikkeus vahvistamaan sääntöä...hihi, ja lääh.

*tuli vaan vielä mieleen jälkeenpäin* Jotain on tapahtunut! Tajusin vasta, etten enää katsele oman ikäisiäni, tai vuoden pari vanhempia miehiä, vaan vähintään neljä, mielellään viisi-kuusi vuotta vanhempi 30-35-vuotiaat kiinnostavat eniten. Aina välillä muistan, että hei, enhän mä ole kuin vasta 25-vuotias. Etsinköhän mä jotain isähahmoa, vai pidänkö mä itseäni vanhempana, ja kypsempänä kuin olenkaan. Tätä ilmiötä pitää seurailla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti