sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Vauhdikas alku

Olipas melkoisen vauhdikaat 12 ensimmäistä tuntia takaisin kotona! Tai no mielenkiintoiset ainakin.. haha.

Saavuin puolilta öin kotiin, ja exä oli siihen mennessä ehtinyt lähettää noin viisi tekstaria mun pyörän korjauksen tiimoilta. Vastasin ehkä kolmeen...Kyseli reissukuulumisetkin, mutta en jaksanut silloin yöllä alkaa naputtelemaan mitään matkapäiväkirjaa, ja kun kuitenkin oli tarkoitus nähdä tänään.

Kello oli vähän vaille kaksi, kun kuulin jotain mölinää oveni takaa. Sitten oveeni koputettiin. En ensin reagoinut, koska naapurini ovi on niin lähellä omaani, että luulin erehtyneeni, kunnes  koputus kuului uudestaan. Kysyin hetken arkailun jälkeen, että mitä asiaa. Oven takaa vastattiin jotain sen suuntaista, että siellä ovat naapurini, ja haluavat tavata, kun ei olla aiemmin varsinaisti esittäydytty. Ok, mutta miksi kahdeltä YÖLLÄ? En edelleenkään avannut ovea kahdelle täysin tuntemattomalle, ja humalaiselle miehelle keskellä yötä, vaan tokaisin jotain, ettei nyt, ja mulla on sitäpaitsi matkatavarat oven edessä. Vielä tovin oven takaa kuului jotain englanniksi tehtyjä kommunikaation yrityksiä, mutten viitsinyt enää vastata mitään. Taisivat häipyä siitä naapuriin sitten, ja rauha palasi. Uskon, että naapurista olivat oikeastikin, mutta mitä lie oli mielessä??

Tämän välikohtauksen jälkeen messengeriin kirjautui Herra R. Hän on lähettänyt muutaman viestin tässä kuluneella viikolla. Olin vähän pettyny, että se alko sittenkin roikkua, vaikkei aluksi siltä vaikuttanut. Kovasti se jaksoi muistella torstai öistä tapaamistamme, ja syytää naisen itsetuntoa hiveleviä kehuja viesteihinsä, ja siiten se pudotti sen kysymyksen mitä pelkäsin. "Is it going to happen again?". Sisimmässäni en olisi kiinnostunut ottamaan jatko-osaa, koska pelkään, että tyyppi ihastuu minuun, ja sitten joudun murskaamaan taas yhden sydämen.Vaikka seksi oli itsessään molemmille ilmeisen nautinnollista, niin mieltäni varjostaa kuitenkin se asia, että mies tiesi minun olevan suht absoluuttinen kumin käytön kanssa. Olin sen jo ennen tapaamista hänelle kertonut, että kumia pitää käyttää, jos meinaa minun kanssani pelehtiä. No se kumihan sitten jäi, koska tuntui niin typerältä nähdä tosi paljon vaivaa tapaamisen järjestämisen eteen, ja sitten ei mitään tapahtuisikaan. Toisaalta on hyväksikäytetty olo, koska koin jonkinlaista painostusta suostua seksiin ilman kumia. Juuri tämän painostuksen takia, en olisi kiinnostunut ottamaan toista kierrosta. Hän olisi voinut ennen tapaamista rehellisesti sanoa, ettei tykkää käyttää kondomia, ja olisin voinut kertoa heti, ettei hän sitten ole sopiva kumppani minulle. Enpä taida ainakaan messengeriin kirjautua sisään enää, että lähetelkööt sitten viestejä puhelimeen jos jotain asiaa tulee. Jos olen pamahtanut paksuksi jälkiehkäisystä huolimatta, niin se saa kustantaa puolet abortista. Toivottavasti menkat kuitenkin alkavat pian, muttei mielellään viikonlopuksi, koska siitä voi tulla mielenkiintoinen ;)


Ex oli jo aikaisin aamulla lähettänyt viestin, että syö nyt aamupalaa, ja tulee sitten. Ok, eikös me sovittu jotain sen suuntaista, että se joo tulee ennen puoltapäivää. Tarviiko sitä ihan kokoajan lähettää viestejä...Mutta se siis tuli, ja totesi, ettei se venttiili olekaan rikki. Ok, outoa, että viikko sitten se kyllä oli ihan mäsänä. Ilma kuitenkin pysyi gummissa sisällä, kun hän sitä fiksasi, joten kai se on pakko uskoa, että vika oli sitten vaan käyttäjässä. Hän oli jotenkin tosi vaisu, ja mulla kävi vähän sääliksi sitä. Luulen, että naisen kanssa menee huonosti. Tai ainakin tein vähän nuuskintaa facebookissa, ja vaikuttaa siltä, että suhde on päättymässä jossain vaiheessa, kuten ex minulle jo tilitti heinäkuussa. Lähtiessään hän sanoi heipat, ja että nähdään lauantaina. Launantaina on siis tosiaan Herra F:n keikka. Kysyin exältä, että onhan varmasti ok, että tullen sinne myös. Hänen ilmeensä jotenkin kirkastui, ja se alkoi selostaa, että miten sekopäinen exien kokoonajo koko illasta on tulossa. Sinne on kuulema tulossa senkin naisen kaksi exää, ja kuinka heidän kaveistaan ainakin kaksi paria on eronnut ihan vastikää. Todettiin sitten suunnilleen yhteen ääneen, että joo, siitä tulee erittäin jännittävä ilta. Ja sen se paljasti myös, että F:lla, ja sen naisella on jotain on-off meininkiä suhteessaan. Sen takia se on varmaan sitten ollut niin mukava mulle viimeaikoina. Haha.

Lähetin Herra A:lle viestin joku kolme päivää sitten. Mitään ei ole kuulunut takaisin. Mutta kun tarkistin sen profiilin pari päivää sitten niin se ei ollut silloin kirjautunut sisään edes kahteen päivään. Se voi siis netin ulottumattomissa jossain. Puhelimella en ala häiriköimään. Jos ei se vastaa, niin menee kyllä lopullisesti maku..

Tekisi mieli ottaa Herra L:ään yhteyttä A:n edesottamuksia odotellessa. Vai kehtaanko laittaa mitään, kun se sanoi ottavansa yhteyttä, mutta toisaalta ei se varmaan muista, että koska olen tulossa takaisin. Enkä halua vaikuttaa liian ahdistelevalta. Voisihan sitä vaan yksinkertaisesti laittaa viestin, missä lukee, että olen palannut kaupunkiin, ja mitä kuuluu? Saas nähdä, että onko se kanssa tulossa lauantain keikalla, vaikka F:n kykyinen, L:n ex on tulossa kuulema myös paikalle. Jos L tulee myös, niin meidän kahden on ainakin fiksua pysyä erossa toisistamme siellä. Siitä nimittäin riittäisi puhuttavaa pitkäkäsi aikaa..

Villejä aikoja elämme. Kirje jota olin odottanut oli viimein saapunut, ja tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että taidan joutua pitämään aurinkolaseja pitkälle syksyyn, ettei liikaa häikäisty :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti