perjantai 24. syyskuuta 2010

Perjantai

Katy Perry - Hot N ColdTäksi illaksi oli suunnitelmia, mihin sisältyi Herra E. Sain äsken niin kummallisen viestin, ja puhelun, että nyt otetaan etäisyyttä kyllä, ja ollaan valmiina juoksemaan pakoon. Tai sitten nämä oli kosto-oharit viime perjantain johdosta.. Mutta siis E:lle oli tullut joku poissaolo/paniikki-kohtaus, ja se perui treffit nyt siksi, kun siitä tuntuu niin oudolta. Olin menossa ulos joka tapuksessa, ja nyt voin ottaa pari kaljaakin hyvällä omalla tunnolla, ettei kukaan moralisoi vieressä;) Mutta toiminta alkaa mennä aika oudoksi kyllä. Siltä tulee kuitenkin tosi flirttailevia, ja hyväntuulisia viestejä, ja se tökkii naamakirjassa päivittäin. Sitten livenä se on ihan ihme jäykkis, eikä tarvitse kyllä edes kuvitella, että sen kanssa mihinkään vaakamamboon asti etenisi, kun suutelustakin tuli jo viikoksi traumat. Mitähän ihmettä se on oikein etsimässä? Miksi se haluaa minua kuitenkin nähdä, ja pitää yhteyttä? Minulle alkaa tuo vaikeilu jo aika turn-off-tasolla. Ehkä minusta ei ole tähän, vaikka itsessään tyyppi on tosi mielenkiintoinen, mutta minulla ei taida olla hajuakaan, että mitä se ajattelee, jos se tietää itsekkkään.

Kun siis olen sinkkuna tänään, niin taidan lähteä moikkaamaan työkaveria baariin. Ja ties vaikka sitä näkyisi muitakin tuttuja..Tekisi mieli kysyä ranskiksen suunnitelmat tälle illalle. Kelpaisi revanssi viime perjantailta, ja vähän tolkullisemmassa kunnossa ;) Kehtaisiko sitä kysyä, että mitä sen iltaan kuuluu tänään, ja näin, emmä kehtaa. Ehkä mä odotan pari tuntia, että se on päissään :) Tarvitsen seksiä, ja sen tiedän, ettei E:lta lohkea pitkään aikaa, jos ikinä, joten ei kai ole väärin olla täysi elukka, ja etsiä tyydytystä jostain muualta sitten. Eihän tässä seurustella kuitenkaan. Oli miten tahansa niin minäkin olen vaan tavallinen ihminen ihan maalliisten himojensa kanssa. Ja kyllä juon viinaa, ja pidän tupakoinnista. Yritin muuttaa itseäni E:lle sopivaksi, ja nyt jotenkin tajuan, että kuinka dorkaa mielistely onkaan. Ihan sama, se ei kuitenkaan suurella todennäköisyydellä ole minua varten, vaan minua odottaa joku jossain...(Herra F)......Katsotaan nyt, että mitä tapahtuu, mutta minen tosiaan meinaa ottaa siihen taas mitään yhteyttä. Se on toistaiseksi tekstaillut minulle enemmän muutenkin. Mutta Herra L...olisiko tosi säälittävää pistää viestiä? Se sanoi lauantaiaamuna, kun kapusin taksiin, että see you soon, tai sitten sekin kielirajoitteisena möläytti omiaan. Tapahtuu joskus paremmissakin piireissä *kröhm* Nyt minulle ei olisi ketään kaveria "kiviriippana" ja voisin suihkia menemään miten tykkään, ja kenen kanssa tykkään. Nuo antsat vähän pelottaa, jos menee nuppi sekaisin viinaksien kanssa, kun en löytänyt oikein vastausta netistä. Mutta tekis kyllä mieli vetää sellaset liiskat taas, mitään en taas viime viikonlopusta oppinut. Haha. Työkaveri on ulkona vasta lähempänä puoltayötä, ja tässä olisi kaikkea pientä kulttuuritoimintaa illalle. Mutta voisin kyllä kernaasti nähdä L:n jossain. Toisaalta, jos meidät taas bongataan yhdessa, juttelemassa edes, alkaa huhut pian liikkua, ja sitten on piru irti, varsinkin kun tässä ei ole muusta kuin pottumaan kyntämisestä kysymys. Mitä mä teen?!!? Tai sitten vaan odotan, että työkaveri on ulkona, ja bongaan sieltä jonkun tavallisen miehen mukaani. Tavalliset miehet vaan tuppaa jäädä roikkumaan, kun nämä artistit, sun muut elämäntapaintiaanit ovat muuten vaan mahdottomia tapauksia.

Unelmoin tänään ihan tavallisesta jurrikasta, mutta nämä unelmoinnin kohteet niin vaihtuu päivittäin ;) Tiistaina bongasin kulmakunnan kuumimman miehen ihan kotinurkilla, että jos tulee ensi viikolla tylsää, niin menen tohon kulmalle sahaamaan ees taas neljän, ja kuuden välillä. Grau!

Tekstaria, vai ei tekstaria?

Roséta taidan kipittää kyllä hakemaan ;) Eikai se maksa nyt tähän prakaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti