sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Morkkistelu Vol 2.

Aamulla kävin morkkistelun sen asian tiimoilta, että tungin opettajien matkaan perjantaina. Se on fine, niitä tyyppejä ei tarvitse enää päivittäin nähdä, ja saavat pitää minua ihan rauhassa millaisena retardina vaan. Ei minua kukaan ainakaan julkisesti vihannut siinä tilanteessa, ja juteltiin ihan normaalisti.

En ole edelleenkään päässyt yli siitä, että missasin hyvän kaverini näkemisen viimeistä kertaa vähään aikaan sen takia, että lähdin tämän fransmannin matkaa. Ja lopulta päädyin olemaan niin seis, että hävettää vieläkin. Olin varmasti ihan mieletön sähikäinen sängyssä, käy ihan L:ää sääliksi :) Ja tämän takia myös tein oharit Herra E:lle, ja pelottaa, että sössin lupaavat mahdollisuuteni sen kanssa. Mutta tiedän ihan varmasti, että olisin sössinyt ne aivan varmasti jos olisin siinä kunnossa mennyt sen eteen. Ja olen lähetellyt ilmeisen sekapäisiä viestejä sille tämän ohari episodin aikoihin, mistä suunnilleen puuttuu puolet sanoista. Voi luoja, että tästä päästä kärsii parin päivän darrat, ja siihen päälle morkkikset, ei ole kivaa, ja  seuraavan kerran kun radalle lähtee, niin voisi muistaa vaikka syödä jotain ennen kuin alkaa ottaa...

Erikoinen sattumus kävi vanhan kantabaarini ovella. Portsari kysyi minulta, että olenko Alma, ja olenko siellä ja siellä töissä. Olin vähän huuli pyöreänä, että juu. Tuttu mies se naamaltaan on, ja hänkin tuntee naamani, kun vähän kantis siellä olen. Mutta missään vaiheessa on muista puhuneeni sen kanssa mitään henkilökohtaista. Epäilenkin, että tässä on joku koira haudattuna nyt, ja jotenkin syyttävä sormi kääntyy Herra D:n suuntaan. Se kantiksena on voinut eromme jälkeen vinkua minulle porttikieltoa..Ja me kuitenkin käytiin siellä yhdessäkin, joten olen tuttu naama sitäkin kautta.

L on kummitellut mielessäni huolestuttavan paljon tänään. Ihan oikeasti tiedän, ettei se etsi suhdetta, enkä minäkään siitä, mutta en käsitä, että mikä siinä kiehtoo. Kyllä se kolmas kerta pitäisi vielä ottaa sen kanssa. En vaan oikein tiedä, että miten ehdottaa tapaamista suoraan, ilman mitään hankalia baarikuvioita ennen taksimatkaa, ja ilman, että se luulee minun olevan ihastunut itseensä. Olen kyllä ihan pikkaisen ihastunut, mutta edelleenkin enemmän sen ulkoisiin avuihin. Varsinkin, kun yhteinen kieli on vähän hakusessa. Mutta eihän siinä lämpimässä syleilyssä tarvitse mitään puhua, kunhan on vaan, ja nauttii toisesta ihmisestä lähellään. Olen vieläkin häkeltynyt, ettei sille tarvinnut edes sanoa, että kumia pitäisi sitten kaivella esiin jos meinaa meisselinsa kanssa tehdä minuun lähempää tuttavuutta, kun se tajusi aivan itse. Ehkä miehet eivät olekaan niin menetettyjä tapauksia tässä asiassa...Ja kaikki se herrasmiesmäinen käytös, kuinka se piti minusta huolta, ja seisoi jopa sateessa kanssani odottamassa taksia. En tosin tuntenut aluetta yhtään, mutta olisinhan mä nyt osannut taksin ottaa kotiin sieltä,  ja automaatinkin löytää ohjeiden perusteella, mutta että se näki vaivaa, ja seisoi vuokseni tosiaan sateessa. Ja toi kahvia minulle suoraan sänkyyn, ja sytytti jopa tupakan valmiiksi. En ole tottunut moiseen käytökseen, onko se normaalia miesten käytöstä? Olen jo unohtanut..L:lla on synttarit vissiin tiistaina. Mietin vaan, että kehtaanko lähettää onnittelut sille? En ole kyllä varma, että oliko se maanantai, vai tiistai, onko super noloa muistaa väärin? Mutta pitää se vähän voideltuna, jos vaikka muut viritykseni kusee...Siitä selvisi sen verran tietoa, että se on töissä sairaalassa, en kyllä muista, että mitä se siellä tekee, tai voi olla, etten vaan ole saanut vastauksesta tolkkua. Ja sen lisäksi se käyttää silmälaseja, mitkä jotenkin tekevät siitä niin paljon fiksumman näköisen, mutta sotivat pahasti sen "vaihtoehtotyyliä" vastaan. Ehkei se voi kauhean paha narkki olla, jos se on sentään sairaalaan kelpuutettu töihin, eikös sairaaloihin ole ihan kaikkiin hommiin aika tarkka seula? Tai voisi ainakin kuvitella olevan..

Herra yhdenyön hotellipano se jaksaa riivata tekstareilla. Sanoin jo kerran sille, että mulla on nyt vakavemmat kuviot menossa, ettei kiinnosta. Ja aina sieltä vaan pukkaa viestiä, että olenko ok, olenko elossa, mitä tapahtuu...Oops, piti tarkistaa lähetetyt viestit, ja ei sieltä kyllä mitään sellaista hyvin informatiivista viestiä löytynyt. Ainoastaan hyvin kryptinen viesti jostain vakavasta mitä mulla on menossa. No ehkä mä vastaan sille tämän viimeisen kerran, että mitä tapahtuu.

Ehkä tämä morkkis joskus väistyy, ja yritän pysyä kaidalla tiellä sen jälkeen. Tosin ensi viikonloppuna olisi mun vanha vakioklubi, ja tiedän Herra F:n olevan menossa...haha. Joskushan sitä voisi vaan käydä parilla, ja lopettaa, kun tuntuu hieman päissään olevalta. Kaikki riippuu nyt Herra E:stä, ja siitä että miten kaamean vaikutuksen mä siihen tein lauantaina. Hän voisi olla motiivi juomisen hillitsemiselle. Sen piti laittaa viestiä tänään, että nähdäänkö tiistaina vai ei, mitään ei ole kuulunut, ja on vähän pahat etiäiset mulla :/ No jos meni vituiksi, nii voin jatkaa verkkojen heittelyä, ja käydä kinkeämässä L:n kanssa just silloin kuin haluan. Ja toisaalta minua vieläkin kiinnostaa, että mitä tapahtui sille ekalle nettideitille, eli A:lle :)

Tämä päivitys nyt on tällaista aivojen tyhjäkäyntiä railakkaan seikkailun päätteeksi. Ei näitä oikein kehtaa kellekkään naamatusten alkaa sepustamaan. Onneksi kukaan ei varmaan tiedä, että mitä kaikkea mulla on samaan aikaan menossa..Huomenna kääntyy uusi lehti elämässä, kun Alma aloittaa uudet opiskelut yli unelmien olevassa laitoksessa. Nukkumaan siis, että jaksaa olla vastaanottavainen uudelle informaatiolle huomenaamuna. Toivottavasti unissani seikkailee L tänä yönä. Jotain siinä vaan on...aiai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti