maanantai 20. syyskuuta 2010

Mielenkiintoista, kyllä.

Chattailen tässä Herra F.n kanssa FB:ssa. Tällä hetkellä ollaan käyty läpi sen parisuhdetilanne, minun roolini scenessä, minun kuvioni vain pintapuolisesti (en kehtaa mennä yhtään syvemmälle..), exäni kuviot, ja ylipäätänsä muidenkin ihmiseten asiat.

Ai jestas, että on mielenkiintoinen keskustelu. Sen verran olen sille paljastanut, että välitän hänestä, koska pidän häntä hyvänä ystävänäni. Ja juuri saamani viestin mukaan exäni oli kuulemma nuoleskellut uuden eukkonsa kanssa samana iltana, kun me päädyttiin jatkoilta samaan sänkyyn F:n kanssa, ja olimme silti yhdessä exäni kanssa. Ah, ja oh. Sydän on kevyempi, koska minä en ole se ainoa pahis tässä kuviossa. Nyt pitäisi vissiin kysyä, että mitä se meinaa minusta. En vaan osaa asetella kysymystä, koska se ei tarttunut tärppiin, kun kerroin välittäväni hänestä. Senkin kirjoitin, että jään kaipaamaan häntä valtavasti jos hän muuttaa pois. Hänkin kuulema kaipaisi minua. Miten vitussa mä siltä kysyn, että mikä meidän tilanne on? En tahtoisi pilata ystävyyttämme repimällä jostain ahterista jonkun huonosti asetellun kysymyksen. Se kertoi minulle monia asioita luottamuksellisesti, nyt tuntuu tosi ahterilta, että olen mennyt meidän yhdestä yöstä puhumaan kännissä muutamalle henkilölle. Olisko että, "mikäs tilanne meidän kahden välillä on?" Voisinko vedota helmikuussa käytyyn keskuteluun, missä tunnustin, että olen siitä kiinnostunut, ja sanoisin, että tunnen viehätystä meidän välillä edelleen? Se ei kuulema ole onnellinen suhteessaan, ja on aivan pihalla. Jotenkin minusta tuntuu, että se voisi odottaa, että minä lähestyisin häntä, ja pyytäisin häntä jäämään, koska pidän hänestä, ja haluaisin yrittää suhdetta. Mutta en oikein saanut vastausta, että haluaako se olla nyt sinkku vai ei. Sen nainen ei ole kuulema vieläkään yli 9kk sitten tapahtuneesta erosta, ja kukaan ei saisi tietää, että he ovat yhdessä, ja että F on "salaisuus". F oli tosi surkean oloinen, kun se kirjoitti tätä minulle. Se kysyi, että olisinko minä onnellinen, jos minua pidettäisiin salaisuutena? Nainen myös vihaa F:n elämäntyyliä, musiikkimakua jne, koska se muistattuttaa hänen exästään (eli siis Herra L:stä...how ironic). L on ihan yhtä moniongelmaisen oloinen tämän tapahtuneen eron tiimoilta, ja päässäni pyörii vaan kysymys, että miksi ihmeessä ne sitten erosivat, kun kummankin elämä meni noin palasiksi. Neiti, ja F eivät voi edes julkisesti pahemmin esiintyä yhdessä, koska pelkäävät törmäävänsä L:ään..

Jeesuskristus mitä kuvioita. Mitä voin tähän sanoa, meillä on ilmeisen samanlainen miesmaku tämän naisen kanssa :D Minusta jotenkin tuntuu, että korjailen vähän sen jämiä, mutta eipä se mela soutamalla kulu, ellei nyt ihan kivikossa soutele. Mutta siis oma tilanteeni on aika voitokas tässä, koska minä tiedän koko kuvion, miehet eivät tiedä, että olen kutenut molempien kanssa, ja nainen ei varsinkaan tiedä minun intressejäni hänen exäänsä, ja nykyiseensä. Mutta nainen tietää aika varmasti exäni, ja sen naisen suhteen alusta enemmän kuin minä, ja tilanteista, mitä minä en nähnyt. Tai nythän F kertoi minulle, että ne olivat suudelleet sinä samana helmikuisena iltana, eli periaattessahan minä tiedän kuviot hyvin tarkkaan, ehkä jopa parhaiten. Ja kun ex vielä avautuu minulle omista fiiliksistään kohtalaisen usein, ja F valotti asian toista puolta, että exän nainen ei ole enää rakastunut exääni, ja hänellä oli jotain sellaista tietoa sen liikkeistä, mitä en vakavissani viitsi tänne kirjoittaa, koska se ei liity minun kuvioihin juurikaan. Selkeää, eikös? :D Ei tästä enää varmaan mitään selkoa saa...Ja olen edelleen ihastunut F:ään, vaikka se tunne tulee, ja menee, ja vaikka yritän kuinka kieltää sen itseltäni. Se on kuitenkin läsnä.

Kiitos L, sain sitten kusitaudin. Tai varmaan omaa syytähän se oli, kun en ryysinyt vessaan, ja suihkuun heti aktin päätteeksi, vaan aloin vetelemään hirsiä. Ja lääkäriin en mene ennekuin on pää kainalossa.

E on ollut ihan hiljaa. Vähän pelottaa, mutta taidan laittaa sille viestiä, ja kysyä, että mikä on meininki sen huomisen tapaamisen kanssa. Jos tämä nyt kosahti, niin voin jatkaa F:stä, ja L:stä haaveilua rauhassa.

Mutta sittenhän koko kuvio menisi vielä enemmän sekaisin, jos F ja minä päädyttäisiin yhteen. Jokainen voisi sitten miettiä meidän historiaa...Ja F on oikeasti hyvä kaveri exälleni, joka on mun mielestä tosi kiva, koska ex tarvitsee hyvää miespuolista kaveria nyt. Mutta tämä estää F:n ja minun kehittymisen ystävyksistä pidemmälle. Hauskaa, että kaikki selittävät, etteivät kuulu sceneen, mutta kaikki tuntee silti kaikki, ja kaikki kuuluvat siihen sceneen kuitenkin sanoivat ne itse mitä tahansa. En minäkään tiennyt kuuluvani, kunnes kuulin olevani scenen hienoin nainen. Öh, joo, kiitos?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti