maanantai 27. syyskuuta 2010

Kyllä voi olla taas pää sekaisin

Tänään oli tosi pöhköä säntäilyä koko päivän, aamu yhdeksästä puoli yhteentoista olin menossa. Huomenna on vapaapäivä, tai no opiskella pitää kotosalla, mutta ei tarvitse tehdä mitään muuta. Ehkä laittaa jotain ihanaa ruokaa...

Päivän tapahtumiin kuului paljon jutustelua F:n kanssa, koska uudessa työnkuvassani törmään siihen useammin, jos ollaan samaan aikaa urakoimassa ;) Tänään oli taas paljon jännitettä meidän väillä, hyvää sellaista. Olemme alkaneet vaihtaa kosketuksia lähes aina kun ollaan samaan aikaan töissä. Onko se joku merkki? Ei me aikaisemmin puristeltu kylkiä, taputeltu olkapäälle, silitetty, kokeiltu kuumetta yms. Junailin itseni sen kanssa samoihin aikoihin tauolle, tai no vaan kymmeneksi minuutiksi, mutta se riitti. Puhuttiin jostain pienestä asiasta, minkä molemmat olivat tajunneet viime viikonloppuna, ihan vaan pieni "merkityksetön" huomio. F totesi siihen, että meillä kahdella on paljon yhteistä. Kuulostaako tuo kommentti jonkun muunkin korvaan aika positiiviselta asialta tämän jahkailun kannalta? Mutta paremmaksi menee! Tuli puhetta tulevan viikonlopun tapahtumista. Sanoin, että perjantaina olisi yhdet bileet tiedossa. F innostui ihan mielettömästi, ja se sanoi, että me MEIDÄN pitäisi mennä niihin. Luulin kuulleeni väärin, mutta ei, kyllä se puhui, että töiden jälkeen perjantaina mennään..Olin vaan, että joo joo, mennään vaan. En pysty oikein luottamaan siihen tällasissä asioissa.

Myöhemmin illalla nähtiin uudelleen, ja se oli saanut ihan superuutisen tämän talousdisasterinsa tiimoilta, ja hymyiltiin sitten molemmat, kuin kaksi idaria. Ja se alkoi puhua uudestaan näistä bileistä, että kun lopetellaan töissä pertsi iltana samaan aikaan, niin vaan pikaisesti raikastutaan, ja otetaan bussi yhdessä. Minulla lepatteli perhoset vatsassa, ja siirsin keskustelun illan juomapolitiikkaan, että raahataanko me lestit mukaan duuniin, ja päädyttiin tulokseen, että niin vissiin on parasta, kun viinakauppa ei ole enää auki kun päästään duunista. Eli olen siis menossa sen kanssa ulos perjantaina, jos siihen yhtään voi luottaa. Eli tämähän tarkoittaa sitä, että nyt tapahtuu jotain, oikeasti. Realistina en kyllä jaksa uskoa mitään tapahtuvan, ennenkuin me istutaan siinä samassa bussissa perjantaina vuoron jälkeen. Jos näin kuitenkin tapahtuu, niin hehkun onnea metrien päähän. Siis iik :D

Mitä tämä tarkoittaa? Onko sen suhde ohi? Onko se muuttamassa? Mitä perjantaina tapahtuu?  Tässä on vähän turhan monta päivää ennen perjantaita, ja liian plajon muuttuvia tekijöitä.

E:lle pistin viestiä kanssa, ja se vastaili ihan normaalisti, ja taas tökki minua naamiksessa. Jotenkaan ei nyt vaan sytytä. Se viime viikkoinen ongelmointi oli niin turn-off lopulta, että saa aika paljon se nähdä vaivaa, että lämpenisin uudestaan moiselle. Tuli vaan niin paha mieli niiden viime treffien fiiliksestä, ja siitä, että minun suuteleminenkin oli jo niin väärän fiiliksen antava. Katsotaan nyt vielä, se onneksi lähtee maasta huomenna viikoksi, joten se kuvio saa nyt vähän happea ympärilleen.

Mutta kyllä nyt taas pientä ihmistä jännittää, ja kun lupaukset kuitenkin petetään, niin vetelen jollain pahvinpalalla ranteita auki perjantaina sitten viimeistään ;)

2 kommenttia:

 1. Hehei,
  löysin joskus aikoja sit ht.netin kautta sun blogin ja oon jääny ihan koukkuun, kirjoitat äärimmäisen mielenkiintoisesti!
  Ite kans 25vee sinkkutyttö ja jotenkin kolahtaa tosi monet asiat yksiin, sen takia varmaan niin tykkään lueskellakin sun juttuja.
  Kovin oon mietiskelly missä asut, jotenkin veikkailisin et Euroopassa kumminkii.. tai sit Kanadas.. eli ei mitään hajua. Hymhym :)

  Herra F kuulostaa ihanalle, vaikkakin on ehkä suhteessa ja vähän vaikea, mut niin odottelen et mitä hänen suhteen tapahtuu perjantaina!! ;)
  You go girl!

  Jo

  VastaaPoista
 2. Kiitos palautteesta! Oma usko tekstin laatuun aina horjuu, kun lukee tuotoksia uudelleen, ja bongaa ainakin viisi kirjoitusvirhettä. Noh, pieniä kauneusvirheitä :D

  Euroopassa asun, mutta tarkkaa sijaintia en tahdo paljastaa, koska tahdon yrittää varjella identiteettiäni viimeiseen asti.

  F on ihan täydellinen mies, ei mikään kiiltokuvapoju, vaan särmää, ja asennetta löytyy. Ja ollaan menty kokoajan niin ristiin valinnoissamme. En jaksa edes välittää enää, että se on suhteessa, koska niiden suhde on ilmeisen epäterveellä pohjalla kuitenkin. En meinaa ottaa yhtään askelta taaksepäin F:n kanssa. Olis jo torstai niin voisi kysyä, että mitä tapahtuu perjantaina :D

  Saa kommentoida jatkossakin!

  VastaaPoista