sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Kiva tätä lähteä nyt sitten setvimään

Olo ei ole kaksinen edelleenkään, mutta pizza on uunissa, ja sipsipussi kainalossa, enkä kuollut töissä.

Mistä sitä alottaisi..?No vaikka, seremonian jälkeen päädyin opettajieni kanssa ainoana oppilaana kapakkaan. Tämä meni vielä ihan kohtalaisesti, mutta olo oli ehkä hieman outo, ja saatoin olla kevyesti väärässä paikassa :) No eikai siinä mitään, kun mukaan pyydettiin, kai tavallaan...

Tämän jälkeen uskaltauduin pienessä sievässä kulkemaan vanhan kantabaarini läpi, ja törmäsin exkämppikseeni, ja sen miesystävään, jonka tunnen myös erittäin hyvin. Olin menossa tervehtimään Herra E:tä pikaisesti, mutta se oli myöhässä, ja jäin sitten istumaan näiden tyyppien kanssa. Lopulta E:kin saapui ja kävin moikkaamassa sitä hetken ulkona. Käytiin nopeasti jotain siitä suutelu-outoulusta läpi, ja kaikki oli fine. Ja sovittiin, että nähdään alkuviikosta, ja molemmilla on hyvä fiilis tästä. Jee. Muttei tahdota ryysiä mihinkään liian nopeasti. Loistavasti sopi ajatukset yhteen tässäkin asiassa. Hymy naamalla palasin baariin, mutta siiten alkoi niin outo tapahtumaketju, että hävettää, ja pelottaa.

Sehän ei ole mitään uutta, että olen täysi aasi päissäni, mutta nyt siis tosiaan on aika urpo olo. Kaverini liittyi myös seuraan, ja tarkoituksena oli tavata jossain kaverimme joka muutti tänään lauantaina maasta pois. Meillä oli puhelimen kanssa jotain sählistä, eikä sitten saatu kiinni häntä. Tässä kohdassa alkaa muisti pätkiä, että mitä tapahtui. Tässä vaiheessa olin siis tehnyt Herra R:lle selväksi, että minulla on nyt vakavempia kuvioita menossa, ja se vielä jaksoi laittaa, että pidetään yhteyttä, ja jutellaan mesessä. No enpä taida. Herra E:ltä tuli myös jotain viestejä, että tahtoisikin nähdä tänä iltana. Tunnistin olevani jo sen verran päissäni, että en ollut mitenkään innoissani menossa sekoilemaan sen eteen. Kuten jo kirjoitin, että muisti pätkii tältä kohtaa iltaa sen verran, että jotain missattuja puheluita, ja outoja viestejä kuului tähän osaan iltaa, mutta olen näppärästi poistanut ainakin osan viesteistä, mitä ilmeisemmin. Jotenkin jäi fiilis, että Herra E suutahti ohareistani. No se ei sillä hetkellä haitannut ollenkaan, koska ohitseni purjehti Herra L, siis hän kenen kanssa vehtasin reilu kuukausi sitten, ja epäilin häntä narkkariksikin. Jäätiin juttusille, ja jatkettiin juttua ulkona, ja käytiin läpi hämmentävää, ja säälittävää tekstiviesti sekoilua viime viikonlopulta. Asia oli selvä, eikä kukaan kantanut mitään kaunaa. Tässä vaiheessa sisällä baarissa ollut kaverini oli saanut kadoksissa olleen ystävämme kiinni, ja oli varmaan täysin kypsä mun häröilyyn. Se lähti toiseen kuppilaan, ja minä lähdin vähän L:n jälkeen samaan paikkaan kuin se oli menossa. Vaikka siis jo vähän päätin, etten ole L:stä kiinnostunut, mutta joku ihme siinä vetää. Siinä on myös hauska piirre, etten muista juurikaan keskustelujemme sisältöä, tosin yhteinen kielemme on melko ontuva baariympäristössä, ja alkoholissa uineena.

L:llä oli kuitenkin huoli, ettei menossa mukana ollut hänen paras ystävänsä saa vihiä touhuistamme. Ei varmaan saa joo, kun silloin ekallakin kerralla jäätiin sille kiinni keskellä katua suutelemasta, ja nytkin liityin heidän seuraansa tosi läpinäkyvästi, vaikka minun oli tarkoitus nähdä ystävääni viimeistä kertaa ennen muuttoa. Olen karmean huono ystävä, ihan oikeasti. Olin saanut joitain vietsejä, ja missattuja puheluita, mutta en jaksanut tietoisesti edes vastata niihin. Tiesin omalta osaltani, että ilta on ohitse, ja tiedän mitä mitä tuleman piti.

Jossain vaiheessa sitten pienten pusujen jälkeen päättettiin jatkaa matkaa samaan osoitteeseen. Tässä vaiheessa minä tajusin olevani ihan järkyttävän huonossa kondiksessa, ja nuokuin jo taksissa. Sisään päästessä syöksyin sohvalle koomaamaan. Nolotti niin pirusti, mutta minkäs teet, kun aivoissa leikkaa just sen verran että nolottaa, mutta kroppa ei tottele. L ritarillisesti kantoi minut sänkyynsä, ja auttoi riisumaan vaattet pois. Aloin hieman piristyä tässä vaiheessa, ja tilanne johti tietenkin seksiin. Mutta voi luoja, sana lerssi sai uuden merkityksen minulle. Nyt tiedän miltä se näyttää, ja miltä se tuntuu. L:llä oli siis aivan tajuton halko, mikä oli vielä aiva helvetin kova. Ja kumin käytöstä ei tarvinnut edes keskustella. Ainoa hieman huono asia oli, että tämä lihanuija oli aivan liian suuri työntymään lihaiseen tunneliini. Jos en vielä ollut hereillä tarpeeksi, niin heräsin kyllä tehokkaasti siihen kipuun minkä tämä lerssi aiheutti tökkiessään kohdunsuuta. L oli tosi kiltti, ja kuuliainen sängyssä, ja totteli nätisti, kun sanoin, ettei saa liian kovaa, ja pitää vaihtaa asentoa, koska tuntuu huonolta. Yleensä en koe mitään kipuja tässä puuhassa

Aamulla oli ihan uskomattoman ihanaa herätä jonkun kainalosta. L tuntuu tietävän (olisko geeneistä kiinni..) että mistä naiset tykkää. Mä kehräsin kuin kissa, kun se piti minua hyvänä, kehui kauniiksi, katsoi silmiin, ja hymyili, ja pisti minut kainaloonsa lepäämään. Tällaisia pieniä asioita kaipaa sinkkuna ollessaan, ja tunsin oloni uskomattoman turvalliseksi, ja rennoksi, kun hän piti minusta huolta. Niin, ja se antaa ensiluokkaista suuseksiä, vaikka sillä on todella outo suutelutekniikka, melkeimpä huono. Hauska piirre hänessä on, että hän puhuu päissään parempaa kieltä, kuin selvipäin. Aamulla ei välillä ollut mitään käryä, että mitä se yrittää selittää. Sitten se saattoi minut automaatin kautta taksille, ja seisoi kanssani kunnes taksi saapui. Sitten se vaan tuumasi, että nähdään pian, ja että oli hauska ilta..Katsellaan nyt. Mutta on se tosi mukava mies, ja voisin vielä kerran testata, kun ekalla kerralla oli kiinnijäämisen riski, nyt olin aika lärvit, ja yhdyntä sattui, luulisin, että joku kuukautiskierron vaihe, joskus aiemminkin ollut vastaavaa..mutta en mä siis suhteeseen halua alkaa sen kanssa, eikä sekään vissiin suhdetta etsi. Sen ulkonäkö stimuloi esteettista silmääni, ja kuola alkaa valua, kun vaan ajattelenkin sen käsivarsia, kuinka turvallista on olla suljettuna niiden sisälle.

Yksi pelko on kyllä persiissä. Kävin nimittäin läpi inhottavan loistartunnan kevään, ja kesän mittaa. Sain tuon tartunnan Herra M:ltä. Herra M kuitenkin riitaantui kämppiksiensä kanssa, ja muutti pois. Tiedän sattumoisin, että Herra L muutti tähän samaiseen rotankoloon asumaan, siis samaan huoneeseen. Sitten kun taas miettii, että millainen tyyppi M oli, ja millainen oli koko huoneen standardi, niin voisin veikata, ettei siivous ole välttämättä ollut kaikkein tehokkain asukkaiden välillä. Siksi pelkään nyt, että L:llä on myös tämä ihana tartunta, ja saan sen nyt takaisin siltä. En kyllä löytänyt mitään kummia rupia sen vartalosta, eikä se näkyny raapivan itseään, mutta pelko on todellinen, koska se oli niin viheliäinen vaiva. Varsin ärtynyt olen itselleni, koska tiesin jo M:n luona ensivisiitilläni ollessa, että jos jostain saa taudin, niin siitä sängystä :D Ja levitin sitä itsekin tietämättäni eteenpäin, ja Herra D sai sen myös...

Lähetin tänä iltana E:lle viestin, ja kyselin fiikisiä. Kaikki on kunnossa meidän välillä, ja me sovitaan huomenna seuraavista treffeistä. jotenkin vaan nolottaa, kun se olisi halunnut nähdä vielä toisen kerran eilen illalla, ja minä riiasin toista miestä minkä ehdin..

Sitten pitäisi setviä, että kuinka moni kavereistani vihaa minua tämän hyvin itsekkään, ja sponttaanin käytökseni takia? Onko minulla kaikki ok L:n ja sen kaverien(myös minun tuttujani pidemmältä ajalta) kesken, ja onko lutkan maine jo poltettuna otsaan? Onk E:n exvaimo minulle uhka? Pystynkö suitsimaan juomiseni?

Huoh, tässä nyt jotain uusimpia seikkailuja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti