perjantai 17. syyskuuta 2010

Iso päivä

Tänään kääntyy yksi uusi lehti elämässäni, kun valmistus unelma ammattiini, joska tiimoilta kyllä jatkan opintoja vielä..mutta kuitenkin yksi vaihe tulee päätökseen, ja tänä samana päivänä on Suomesta muuton toinen vuosipäivä myös. Aika käheä fiilis, vaikka olen ihan hukassa vaatevalintojen, ja tukan kanssa :D

Eilen aamulla Herra E laittoi viestiä, että olin ollut niin hämmentyneen näköinen suudelman jälkeen, että hän luuli tehneensä väärin, ja se raukka oli menettänyt yöunensa. Mutta minusta kuulostaa ihan mukavalta, jos mies menettää yöunensa minun suutelemisen jälkeen. Se tarkoittaa, että taidan kiinnostaa sitä ihan oikeasti. Ja se ei kuulema osaa lukea flirttiäni, joten se luuli siksi tehneensä väärän valinnan kun suuteli minua. Minä yritin olla kokoajan pidättäytyvä, koska muistan kun se ennen tapaamista kirjoitti suutelusta ekoilla treffeillä vähän negatiiviseen sävyyn, ja minä en taas osannut lukea sen flirttiä, kun en osannut sanoa, että tarkoittaakose tiivis silmiin tuijotus sitä, että mulla on lupa käydä kiinni, tai tehdä joku pieni ele sitä kohti, ja se käy kiinni. En halunnut laittaa painetta häneen, jos hän ei vaikka pidäkään minusta. Tuntuu, kuin tekesisi tämän kaiken ensimmäistä kertaa. Tässä on erona, että yleensä törmään miehiin kännissä, ja homma etenee kännissä vauhdikkaammin, kun estoja ei juuri ole. Ensimmäistä kertaa teen tämän kaiken selvinpäin, ja tämähän perkele kysyy rohkeutta!

Ollaan vaihdetu järjetön määrä viestejä, ja tänäkin aamuna tuli onnentoivotukset valmistumisen johdosta, ja kehui ulkonäköni, ja takamukseni, muttei vieläkään ole mitään latinoäitelyyttä havaittavissa. Minulla alkaisi olla jo jo vähän ikävä sitä, ja koko viikonloppu menee töissä, ja sillä on kuulema paljon tekemistä, ja kova stressi. Pitää ottaa rauhassa, ettei nyt vaan ryssi tätä hyvin rakennettua alkua. Vaihdellaan vaan niitä viestejä. Tänä iltana haluaisin sen nähdä, mutta katsotaan nyt, että miten päivä kuljettaa. Aaah, se oli niin ihana, kun halattiin kadun kulmassa suutelun jälkeen, se alkoi silitellä mun niskaa, ja hipelöidä mun niskavilloja, jos taksi ei olisi tullut juuri sillä hetkellä olisin pian ehdottanut minun luokseni yhdessä siirtymistä. Niska on minulle vähän herkkä paikka ;)

En tiedä, että onko tämäm plussa vai miinus, mutta mies on hyvä ystävä entisen vaimonsa kanssa, on ihan kertonut exänsä nimen, ja sanonut ihan suoraan, että ovat ystäviä. Olenhan minäkin exäni kanssa viikottain useaan otteeseen tekemisissä, joten ehkä tämä kuvio voisi vaikka toimia, kun kumpikin on ihan samalla viivalla. Mun korvaan kuulostaa ainakin hyvältä, reilu peli.

Herra R, tämä yhdenyön nettipano, se jaksaa sitten viestittää. Olis pitänyt keskiviikkona nähdä, ja sitten sieltä tuli jotein makumista eilen, että onko kaikki ok, ja onko se tehnyt jotain pahaa. En edelleenkään vissiin luvannut sille puolta valtakuntaa, tai tehnyt mitään muitakaan sitoumuksia, kun yhdenyön panon. Ja siitäkin meni fiilikset, kun se tiesi ihan hyvin, että käytän kumia ehkäisynä, ja ei voinut sitten sanoa, ettei sillä seiso kumin kanssa. Se ei joutunut sekoittamaan kroppaansa jälkiehkäisyhormoneilla, ja stressaamaan mahdollisen raskauden takia. Onhan se toki imartelevaa, että olin ilmeisen hyvä sängyssä, kun se jaksaa vainota uutta tapaamista, mutta nyt on vähän muita kuvioita menossa elämässä, enkä jaksa tapella kumin käytöstä minkään random säädön kanssa.

Ah, nyt pitää sukeltaa wardrobeen, ja päättää pikkumustan ja kynähameen valilta, ja sit kengät, ja tukka...aaarggh. Ja kohta on jo kiire!

1 kommentti: