tiistai 21. syyskuuta 2010

Alma, idiootti

Tekisi mieli hakata päätä lattiaan, ja ulista. Pilasin varmasti tämän jutun nyt, koska olen niin vajaa päästäni yllättävissä tilanteissa. Naamani on ollut niin punainen viimeiset pari kolme tuntia, ja nyt poskiin ihan sattuu, kun veri pakkautuu naamaan, ja vituttaa niin ettei henki tahdo kulkea. Ja miten tähän voittajaoloon päädyttiin?

Työpäivä meni rattoisasti, kunnes, PAM, huomasin Herra E:n kiertelevän lähistöllä. huomasin sen (mielestäni) vaivihkaa, ja jatkoin hommia. Olin kiipeämässä tikkailla, kun näin sen näkäkenttäni rajamailla alle kahden metrin päässä. Mielestäni se katsoi minuun, mutta koska olin urpokohtauksen vallassa, en reagoinut sen läheisyyteen ollenkaan. Se ei tullut sanomaan mitään vaikka ihan selkeästi se näki minut, enkä minä saanut itseäni järkiini, ja moikkaamaan sitä. Miksi en? En tosiaankaan tiedä. Menin jotenkin niin lukkoon, ja aloin esittää etten olisi huomannut häntä. En sitten tiedä, että kuinka luontevasti tämä Oscar-palkintoa hipova suoritus meni, mutta kyllä ainakin hävettää, että menin sekoilemaan noin. Sillä oli joku, mun silmään paljon, vanhempi nainen mukana, ja rupesin kelailemaan, että olisiko se voinut olla se sen ex? Ei helvetti, että ihminen voi olla tyhmä. En yhtään ihmettele jos siitä ei kuulu mitään tänään...Mikä tämän oireyhtymän nimi oikein on? Olen käyttäytynyt ennenkin todella kiinnostavia urosten lähellä vastaavasti?

Lähetänkö ihan pokkana vaan sille viestin, että mites treffit huomenna? Sit jos se sanoo jotain, että näki minut tänään, niin sitten voin taas pistää (olemattomat) näyttelijänlahjani peliin, ja esittään yllättynyttä, tyyliin: "Oh really! What time?!"

Olisko mitään lohduttavia sanoja tähän tilanteeseen? Minulta ovat loppuneet. Jos en lähetä mitään viestiä, niin sitten se ainakin luulee, etten ole kiinnostunut. Olis vissiin pakko...Vai onko tässä taas tämä sama kuvio, että mies on ensin tosi kiinnostunut, sitten menin tekemään ne kännioharit, ja sen jälkeen siltä meni maku, ja se aina lupaa ilmoittaa huomenna, koska sopii nähdä. Taitaapi olla tuttu kuvio, ja mitä sitä itselleen valehtelemaan. Eilen siltä tuli kyllä ihan normaaleja viestejä, kun ensin kyselin sen kuulumisia. Miten kysyn suoraan sen intresseistä? Ihan vaan, että mitkäs ovat mietteet, ja haluaako se OIKEASTI nähdä enää, ja että kyllä minä kestän totuuden. Kuulostaisiko pahalta?

2 kommenttia:

  1. Ei kun nyt ihan pokkana vaan kysyt huomisista treffeistä. Ja jos näette niin sitten kasvotusten kysyt jatkosta... ehkä?

    VastaaPoista
  2. Lähetin sille viestin joku tunti sitten viestin, missä kyselin kuulumiset, ja näin han tavallisen iloisen normaaliin tyyliin. Ei vastausta. Vituiksi taisi mennä tämä homma. En vieläkään ymmärrä, että mikä sekokohtaus minuun iski, ettei voinut moikata, tai edes katsoa siihen päin. Jos jotain puhetta joskus vielä tulee meidän välillä, niin sanoin että hämmennyin siitä mukana olleesta naisesta :D

    VastaaPoista