keskiviikko 11. elokuuta 2010

Vitutuksen kautta voittoon, ehkä?

Vaikka nukuin joku kymmenen tuntia, olin aamulla ihan soosia, kun piti töihin lähteä. Olin kuin zombi, ja kiukuttelin jopa pomolleni, mies raukka. Ehkä tämän unirytmin, ja elämän saa tästä pian järjestykseen. Tuntuu, että on jossain välivaiheessa, niinkuin kyllä olenkin.

Päivääni vähän piristi törmääminen Herra F:n kanssa. Sillä oli taas pilkettä silmäkulmassa, ja hymy herkässä, eikä minunkaan paha tuuleni ollut läsnä hänen kanssaa samaan aikaan. Ihan oikeasti sain energiaa siitä lyhyestä juttutuokiosta, ja mustat pilvet alkoivat lipua uutta uhria kohden.


Keskustelumme piti sisällään viikonloppusuunnitelmia, ja omani se olikin jo käynyt urkkimassa tuosta aiemmin mainitusta FB viestistä. Ja lainasi vielä ihan sanasta sanaan, että mitä olin kirjoittanut. Öööh, aika pelottavaa? Mutta sillä siis saattaisi olla samat suunnitelmat sille illalle. Hyvältä näyttää, mutta mies on ihan yhtä tuuliviiri, kuin minäkin. Yleensä tuijotamme tiiviisti toisiamme silmiin keskustelun ajan, ja nyt vaan kurkimme vähän ujosti, ja molemmat yrittivät pidätellä muikeaa hymyää, kun se kertoi omiini yhteneväisistä suunnitelmistaan. Molemmathan taisivat tietää, että petihommiksi se menisi, jos me eksyisimme tässä tilanteessa samaan paikkaan. En tosiaan tiedä, että kuinka vakava sen parisuhde on. Alkukesästä kuulin vähän juoruja puolin sun toisin, mutta sen jälkeen en mitään heidän tilanteestaan. Mä olen kai aika moraaliton tapaus? Tai ainakin menetetty! Ainakin ikuisesti Herra F:lle. Meidän välillä vaan ihan järjetön vetovoima, ja olen paininut ihastuneita tunteita vastaan jo reilun vuoden. Toisaalta flirtti pitää mielen virkeänä, kuten tämänpäiväinen tapaaminen jälleen todisti. Ja olen jo tottunut ajatukseen, etten häntä itselleni koskaan saa, paitsi ehkä yhdeksi yöksi.

Vääntö Herra Nettideitin kanssa jatkuu edelleen. Tai mitä se nyt käy profiilissani, muttei tee mitään muuta. Enpä tee minäkään. Sekopäisin hullaantuminen on onneksi takana, mutta olen valmis näkemään uudestaan, kun Herralle joskus sopii. Sitä odotellessa on ihan mukava flirttailla, ja sekoittaa omia, sekä muiden pasmoja.

On muuten hauska katsoa komeita miehiä suoraan silmiin kadulla, ja seurata, että hämmentyykö ne, vai kääntyvätkö katsomaan taakseen. Tätä oli hauska harrastaa, kun joutui viettämään reilusti aikaa bussipysäkillä. Haha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti