perjantai 13. elokuuta 2010

Unelmointia

Kysyin sitten kuulumisia nettimieheltä eilen illalla, oli vissiin heikko hetki. Mutta joo, kerroin olevani sairas, mies kuulosti tosi huolestuneelta, ja vannotti kertomaan, että olenhan varmasti kunnossa. Ja se myös kirjoitti, että "Try not to be too stressed out - things will settle down soon..". Tarkoittikohan tämä nyt meidän tilannetta, vai luuleekohan se että mulla on jotain muutakin stressaavaa menossa. Hmm. Sitten toinen vastaus mikä sieltä tuli oli ihan vaan, että hän ok, soita koska vaan, jos tarvitsen häntä. Alright. Kirjoitin takaisin, että oletko ihan varma, että tahtoo minun soittavan. Vastaus oli: "Of course- you sure you're ok???". Mitä vittua? Mitähän se tolla ok:lla hakee, ja liittyikö se nyt flunssaani, vai tähän meidän tilanteen kestämiseen? Enpä taida soittaa, ainakaan viikkoon. Mitä tuosta nyt ajattelisi, mutta kai sillä on sitten ihan oikeasti joku hullun painava syy lykätä tätä meidän "juttua". Minusta kuitenkin tuntuu, että luotan sen sanaan. Olen kyllä aika sinisilmäinen yksilö muutenkin. En kestä odottaa, että pääsen sen lähelle, kuuntelemaan sen mielettömän seksikästä, ja pehmeää ääntä, sen kättä silittämässä mun hiuksia, sitä vetovoimaa, ja henkistä yhteneväisyyttä.

Toinen asia mitä aloin yön tunteina tunnelmoimaan oli Herra F. Taas. Valitin eilen, että mulla on kylmä, ja kurkku ihan tulessa, niin hän ojensi kätensä mun otsalle, ja kokeili sitä, ja sitten omaansa. Sitten se vaan huolestuneen näköisenä sanoi, että on se lämpöisempi kun hänellä. F kehoitti hakemaan punkkua, ja kuumelääkettä, ja vetää pienet cocktailit niistä, ja menemään peiton alle. Sen jälkeen hän vielä puristi mua hartiasta, ja oli niin ihana. F on alkanut kosketella minua enemmän viimeaikoina. Joko hän pitää minua jo omaisuutenaan, tai sitten se alkaa olla valmis parisuhteensa osalta.

Aarghh. Minua piinaa deittisivulla sellainen ylipainoinen peräkammarinpoika. Minä en ole ottanut häneen mitään yhteyttä, kerran kävin profiilin katsomassa, ja totesin, ettei tosiaakaan ole minulle sopiva yksilö. Nyt hän lähettää silmäniskuja, ja sain just mailin, että haluaisinko lähteä aterialle hänen kanssa. En haluaisi olla ilkeä, mutta ehkä hälle pitäisi sanoa, että sen kannattaisi määritellä oma naisihanteensa huolella siltä pohjalta, että mitä hän itse persoonaltaan on. Harrastaa siis ihan rehellistä itsetutkiskelua. Minä en ole kiltti kotikissa, vaan pahimmillaan itsekäs, huomionhakuinen, ja pysäyttävä persoona. Tiedän, että olen todella rasittava tyyppi toisinaan, ja tiedän, että joku ei diggaa minusta juuri siksi. Tämä on asia jota yritän kuitenkin työstää, eli olla vähemmän raivostuttava. Minuun on kuitenkin helppo ihastua, kenen vaan, mutta oikeita mahdollisuuksia minuun on harvalla. Tiedän nyt kokemuksesta, että en minäkään ihan ketä vaan saa, tai ota, mutta toisaalta ne sellaiset tyypit ei edes kiinnosta mitkä eivät ole kanssani samalla henkisellä tasolla, tai elämäntavaltaa samanlaisia, tai ovat liian tavallisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti