perjantai 20. elokuuta 2010

Tunteella, ja taidolla syntyviä sekoiluja

Vietin eilen laatuaikaa itseni kanssa. Tajusin, että peilistä oikeasti katsoo takaisin oikein söpö tapaus, vaikka vaaka näyttäisi mitä lukemia. Sen täytyy olla muutenkin rikki..Laatuaikani sisälsi herkullista pastaa, rosé-viiniä, ja mahtavaa, tanssittavaa musiikkia. Lisäksi pistin kasaan ihan omin kätösin bussissa kotiin raahatun kirjahyllyn, ja ovet siihen. Viinillä saattoi olla jotain vaikutusta siihen, että toinen ovi repsottaa nyt oudosti. Ei hätää, tänään on vaikka koko päivä aikaa oikoa sitä reppanaa, koska olen vapaalla. Toivon hyllyn tuovan kaaoksenhallintaan tukea tähän maailman pienimpään, mutta oikein toimivaan yksiöön.

Eilinen oli muutenkin oikein positiivinen päivä. Hymy oli herkässä, ja työpäivä meni siivillä, kun ei ollut negatiivisia asioita mielessä jarruttamassa. Herra F: kanssa ei ehditty treffaamaan lounaalla, ja muutenkin mentiin aika ristiin. Ihan hyvä, että on näitäkin päiviä, ettei flirtti väljähdä, eikä toisen naamasta tule liian tuttu, ellei se ole jo...

Huomasin piirteen itsessäni eilen. Olen aivan supermukava asiakaspalvelija nuorille, hauskoille, ja komeille miehille. Plussaa tulee, jos on pukeutunut pukuun, tai vastaavasti edustaa enemmän minunlaistani boheemia tyyliä. Eilen oli kaksikin casea, että pistin itseni ihan kunnolla likoon, ja tein extra duunia tälläisen nuoren miehen takia. Mikä lie aivovamma, mutta ainakin nämä asiakkaat lähtevät tyytyväisinä, ja itseltänikin löytyy hyvin leveä hymy moneksi tunniksi tämän jälkeen. On se asiakkaan asenteestakin kiinni, nimittäin on niitäkin nuoria miehiä, jotka eivät ole niin komeita, eikä rentoja, eikä äiti opettanut käytöstapoja. Nämä juntit saavat sen minimi palvelun, mikä kiikkuu juuri, ja juuri sillä kohteliaalla puolella, ollen kuitenkin asiallista. Tuntuu, että he vihaavat minunlaistani katseen kestävää blondia oman epävarmuutensa takia. Olen miettinyt, että heillä voi olla joko huonoja kokemuksia naisista, tai sitten ei kokemusta ollenkaan, ja he pitävät reipasta olemustani pelottavana, ja kenties pinnallisena. No joo, en  nyt menisi itseäni aina niin syvälliseksi väittämäänkään, mutta sen shoppailuaddiktion, ja miestennielennän alta löytyy myös ihan järkevä, ja kunnianhimoinen äidin tyttö.


Iltapuhteeni olikin sitten aika mielenkiintoinen. Jos alan kutsua tätä seksitreffi misteriä Herra R:äksi, ok? Eli hän kirjautui chattiin sisään. Touhuilin naputtelun ohessa kaikkea muutakin, ja siemailin viiniä. Jutut menivät taas levottomiksi, ja R pyysi laittamaan kameran päälle. Vähän siinä kakistelin, mutta koska olin tosiaan hetkeä aiemmin päättänyt, että olen tyrmäävän suloinen, niin napsautin sitten kameran päälle. Hänellä ei tietenkään ollut kameraa, juu, niin varmaan ;) R tykkäsi naamastani, ja halusi nähdä muutakin. No lisää viiniä, ja vähän flirttiä, ja vaikeastitavoiteltavan leikkimistä. Ja seuraavaksi Alma tajuaa istuvansa kameran edessä pelkät kalsongit jalassa! Ei hyvää päivää! Onhan minulla kroppaa mitä esitellä, muttei äiti vissiin opettanut, että niin tulisi tehdä ventovieraille miehille webcamissa. Lopulta olin ilmeisen päissäni, ja vetäydyin levolle. Tätä ennen olin kuitenkin vetäytynyt jo teepaidan suojiin ilmeisesti humalaiselle tyypillisen alitajuisen suojautumisrefleksin ajamana. En sentään suostunut muuhun kamerassa, kuin kropan esittelyyn, vaikka R vonkasi, ja vonkasi. Hyvä tyttö.

Olen kuitenkin melko odottavainen tulevista treffeistä. R tuntuisi olevan melko kokenut seksin saralla, ja valmis seikkailuun. Huoltani huojentaa hieman, että ollaan näkemässä julkisella paikalla. Hän yöpyy tyylikkäässä (ja kalliissa) hotellissa, ja hän tapaa minut joidenkin työpaikkajuhlien jälkimainingeissä. Joten ihan järjellä ajateltuna, se ei ole mikään varjoissa hiipivä, creepy, ja syrjäytynyt pervo, vaan 3-kymppinen, irstas pukumies. Ja jos se on ihan dorka, saan vielä paettua tekosyyllä, ja jos se on tarpeeksi päissään, niin tuskin se on edes vaarallinen. Mutta joo, mulla on veitsi aina laukussa, ja R tietää tämän. Pelottavaa, eikös? ;)

Tänä aamulla heräsin melko liiskaiseen oloon, mutta vähitellen alkaa päivä tästä paistaa taas. Jos vielä mukillinen kahvia, ja voisi miettiä pukeutumista. Päänsärkykin alkaa hellittää. Pitäisi vissiin käydä ostamassa shottilasit. Tuo puolen litran lasi ei oikein toiminut vodkashottien tarjoiluastiana. Tai sitten voisin ihan yleisesti miettiä, että onko torstai ilta hyvä aika vetää vodkashotteja, ja nakuilla webcamissa. En tosiaan muista edes viimeisen tunnin keskusteluja, ties mitkä pankkitunnukset olen sille antanut. Ei näin, mutta kaikkea pitää kokeilla, ainakin kerran. Tuo vähän lohduttaa, mutta tiedän silti, että käyttäydyin vastuuttomasti, ja epäkypsästi viime yönä, kaipa tuo kokemus menee palana kakkua. Ja ehkä on taas aika miettiä tuota käyttäytymistä tenussa, siinä on hiottavaa. Tilannetta pelastaa hieman, että olen hyvin kiinni töissä koko viikonlopun, ja tänään ei ole mitään aikomusta lähteä radalle. Eli on koko viikonloppu aikaa märehtiä tätä asiaa, ja miettiä toimintasuunnitelmaa tämän käytöshäiriön korjaamiseksi. Ja chattailla vaatteet päällä. Haha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti