torstai 19. elokuuta 2010

Over the hills and far away

Tekisi mieli pakata kimpsut, ja kampsut, ja lähteä maailmalle. Taas näitä hetkiä, kun ahdistaa miehettömyys, ja puristaa sydämestä lujaa, kun ei saa jompaa kumpaa niistä miehisä jotka iskee niin täysillä. Nettimiestä, tai Herra F:ää siis. Tekisi mieli kirkua, juosta ovesta ulos, ja juosta niin kaun, kunnes lähtee taju. Eli todennäköisesti kahden korttelin päässä :D Silti mietityttää, että mihin mä tarvitsen sitä miestä, siis muuhun kuin seksiin. Muutama tunti sitten olisi kyllä omalle sankarille ollut tarvetta, kun eilen syvän oksetuksen vallassa tapettu yöperhonen heräsi roskiksessa henkiin, ja palasi säikyttelemään minua. Lopulta osui siihen kengällä (!) mutta se katosi jonnekkin sänkyyni. Nyt en voi mennä nukkumaan, kun se lymyää jossain peiton alla. Tupakatkin on loppu, kun yritän vähentää tupakointia, tai ehkä lopettaa jopa kokonaan. nyt olisi hetki mennä rappuselle miettimään maailman menoa (,ja sitä yöperhosta) nortti sormissa. Ihan järkyttävää. Muutun kohta vihreäksi tästä vihreän teen imemisestä...

Nettimies kakkonen laittoi sitten lopulta tekstiviestin minulle, missä se yritti houkutella lounaalle HUOMENNA. Siis minä käyn töissä, enhän minä nyt mihinkään lounaalle ehdi tällaisella varoitusajalla. Sovittiin sitten väännön jälkeen, että ensi viikon torstaina nähdään vaakamambon merkeissä. Sitten se märisi vielä, kun mulla on ensi viikon perjantainakin töitä. Meinasiko se murhata mut kenties, ja ajatteli, ettei kukaan kaipaisi minua muutamaan päivää, ja se pääsisi karkuun. Loogista ajattelua, eikös?

Herra F:ää näin tänään myös. On se niin ihana, ja jotenkin tosi vilpitön viikari. Lounastettiin taas yhdessä, ja se jopa tuli mun seuraksi röökille, vaikkei mulla ollut antaa sille, kun oli vaan yksi jäljellä. Siinä se killitti minua silmiin alle puolen metrin päässä, ja hymyili. Ja kun erottiin, niin varovasti vähän vilkuiltiin, ja hymyiltiin, kun ujosteltiin. Sama juttu, kun nähtiin uudelleen sisällä, niin F:llä jäi kaverinsa kanssa juttu kesken, kun purjehdin ohi, ja vähän vilkuilin, ja hymyilin sen suuntaan. Ottaisin sen kyllä koska vaan kainaloon, ja veisin kotiin, ja laittaisin sille hyvää sapuskaa, enkä päästäisi koskaan enää pois minun luotani. Vaikka siinä on omat vikansa, niin on se kunnollinen mies kuitenkin. Huolehtii itsestään, perheestään kotimaassaan, maksaa velkansa, tekee kovasti töitä...Aaaah. Kai sitä pitäisi vaikka kirjoittaa fiilikset lapulle, ja antaa sille. Jotain tähän fiilikseen liittyvää silloin helmikuussa sille paljastin, kun päädyttiin yhteen sinä kohtalokkaana yönä. Kirjoittaisin ihan vaan, että pidän siitä hurjasti, olen pitänyt lähes ensitapaamisesta lähtien, ja haluaisin kuulla rehellisesti, että onko sillä mitään fiiliksiä minua kohtaan. Omat tunteeni ovat aika syvät. Kuulostaa niin nössölle. Olen yrittänyt vetää viileää linjaa sen kanssa viime talvena. Sitten se työntyi juttusille, vaikka yritin vältellä itse siihen törmäämistä. Viime viikolla oli hauska tapaus, kun se seisoi duuniporukkansa kanssa ryhmässä jumittamassa. Yksi toinen mies nojasi leuallaan F:n olkapäähän, ja paikalla oli yhteensä neljä tyyppiä. Kaikki seurasivat katseellaan minua, kun kirmasin ohi. Otin tietenkin katsekontaktin F:n kanssa, ja hymyilin, ja jatkoin harppomista.Tämä ei jäänyt muilta varmasti huomaamatta, ja F:n hartiaan nojannut sanoi jotain mitä en kuullut, mutta F vastasi siihen "I know". Luulen, että jotain minusta...En tiedä, että epäilevätkö tyypit, että meillä on jotain vipinää. En juuri puhu niiden muiden kanssa, istun lounaalla vaan ani harvojen kanssa. F on ehkä ainoa kenen kanssa menen vapaaehtoisesti itse samaan pöytään. Eroaisi jo!! Yritän tähdätä sen kanssa samalla bussilla töihin huomenna. Sitähän se ei tiedä vielä. Tänään jo hieman tuli keskustelussa ilmi, että monelta se yleensä ottaa bussin, niin minähän olin korvat hörölläni heti :D Tämä kyräily on ihankuin jostain leffasta. hihi

Ja tulisi L jo takaisin. Olisi ihan hauska nähdä kristallipallosta, että mitä meidän välillä tulee tapahtumaan. Muistan, että sillä oli todella todella silkin pehmeä iho. Kai se nyt on merkki jostain kuppataudista, tai narkkarin perus tunniste? Tai sitten mulla on vaan kovan suomalaisen ilmaston muovaamat karheat kourat..

Ai niin, näin aika karua seksiunta yhdestä kolleegasta. Olin aamulla aika hämmentynyt, koska mies on ihan julkihomo, enkä ole ajatellut häntä siinä mielessä koskaan valveilla. Upeaa. No tietenkin sen naama oli ensimmäinen joka tuli tänään töissä vastaan, ja en oikein tiennyt, että millaiselle mutkalle pitäisi oma naama vääntää, että saan tervehdittyä normaalisti, ilman mitään epäilyttäviä extra virnuiluja. Kaikkea sitä.

Tämä kirjoittaminen helpotti hieman tarpeeseen kiljua, ja juosta. Enkä edes tarttunut viinipulloon vaikka niin meinasin tehdä. Sitten olisi tarvinnut hakea lisää tupakkaa, ja nyt laiskotti. Huomenna saa sitten viiniä. Olen niin sen tarpeessa!

2 kommenttia:

 1. Voi että sä olet hyvä kirjottamaan! Tän vois melkein julkaista kirjana, jos tämä joskus tulee johonkin päätökseen :D tai sitten vaan jatko-osaa jatko-osan perään. ;)

  Olen muuten huomannut, että ensin ei ole ainuttakaan miestä, ja sitten kun kiinnostuu erityisesti jostain, niin yhtäkkiä onkin oma mies joka sormelle ja kaikkien kanssa vuorollaan haluaisi jotain enemmän! Ihan niinkuin sinulle on tainnut nyt käydä.

  Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kaunis! Olen aina tykännyt kirjoittaa, mutta se on vaipunut unholaan viime vuosina, tai olen purkautunut kirjallisesti vaan keskustelupalstoilla. Haha, vai kirjana:) Pitää katsella, että miten nämä seikkailut päättyvät. Vai päättyvätkö koskaan, kun tuppaan saada itseni aina uuteen soppaan huomaamattani.

  Olen huomannut saman ilmiön miesten kanssa. Kun päädyn yhteen jonkun kanssa, sellaiset semi-kiinnostavat miehen alkavat vinkua jaloissa, että heillekkin olisi kelvannut. Mahdottomia otuksia. Viisi vuotta sitten kesällä pyörittelin kolmea miestä yhtäaikaa, ja alkoi tulla vähän lämmin, kun kaikki olivat tulossa samoille festareille kanssani. Sitten vaan huonoimmille lapikasta, eikä finalistikaan ollut lopulta kesäheilaa vakavampi. Tuttu kuvio, mutta mahtaako jäädä viimeiseksi kierrokseksi...;)

  VastaaPoista