maanantai 9. elokuuta 2010

Oh well

Onneksi huomenna pääsee takaisin töihin, eikä jää aikaa pyöritellä tätä hiton epäonnista, ja tajunnan räjäyttävää nettilöydöstä. Viime viikko tuntui kuukaudelta, vaikka pakkasin, muutin, juhlin. ja olin alkuviikon jopa töissä. Mitä enemmän näitä asioita vatvoo, sitä isommaksi ne kasvaa. Tiedän, että tein itsestäni naurettavan tämän deitin silmissä. Mutta en siltikään ymmärrä, että miksi se pyytää soittamaan, jos ei se oikeasti olisi halunnut minun soittavan. Toinen asia mitä kysyin jo aiemmin viestillä oli ihan niinkin vitaali kuin sukunimi. En saanut mitään vastausta...mutta joo, jos hän tahtoo leikkiä kanssani, niin osaan minäkin tämän pelin säännöt. Ja en oikeasti meinaa olla missään yhteydessä siihen. Piste.

Tämän viikon "kohokohta" tulee olemaan yhden kaverin läksiäiset erään keikan merkeissä. Tässä astuu mukaan kuvioon vanhat kytkökset. Tämä henkilö joka on lähdössä varmaan toivoisi, että kaikki voisivat olla sovussa keskenään, ja hyän voisi palata kotimaahansa hyvin mielin, kun otettu kuppia yhdessä, niinkuin ennen tapasimme tehdä. Lueskelin äsken Facebookissa lähetetyn kutsun nimilistaa, ja mietin, että mitäköhän siitä seuraa, jos kaikki siltä listalta päättävät tulla.

Ensimmäinen nimi, vanhempi mies, jonka kanssa "seurustelin" muutaman kuukauden, ja joka loukkaantui ikihyviksi, ja jauhoi paskaa minusta sivukaupalla Facebook-profiilissaan, kun jätin hänet. Toinen nimi, Herra F, jota kävin testaamassa vaakatasossa hieman moraalisesti epäilyttävissä asemissa. Ollaan hyvissä väleissä, ja voisin ottaa toisen kierroksen koska vaan, jos se olisi sinkku. Sitten kolme nimeä listan perältä. Herra, jonka kiinnostuksen hylkäsin tässä tekstissä ensimmäiseksi mainitun takia. Tein virhearvion, ja nolottaisi nähdä tämä kaveri pitkästä aikaa. En tiedä, että onko hänellä jotain minua vastaan. Seuraava nimi on entinen avomieheni, jonka kanssa olemme kyllä ihan asiallisissa väleissä, mutta viimeinen nimi listalla on sen uusi tyttöystävä, joka syystä tai toisesta pitää minua mielettömänä uhkana. Hän haluaa lähteä heti, jos esimerkiksi osun samaan baariin niiden kanssa.

Ex-avomiehen kanssa stoori oli jo lopussa, kun sen uusi tyttöystävä kävi siihen kiinni baarissa. Olimme vielä yhdessä, kun se työntyi suutelemaan miestäni. Minä en osannut muuta, kuin nauraa. Nauroin siis emännän epätoivoisuudelle, kun mies vielä kertoi olevansa varattu, ja tyttöystävänsä olevan läsnä myös. Nauroin vielä seuraavana aamunakin, mutta nauru hyytyi, kun yllätin miehen selailemasta tämän mimmin kuvia netistä. En koskaa sanonut, että näin sen touhut. Tiesin sillä hetkellä, että suhteemme on ohi. Siihen meni kuukausi, ja viikko eron jälkeen exäni, ja tämä nainen alkoivat pitää yhtä. Söpöä. Kyllä nämä asiaat nainen aistii. Hauskaa oli, että tämä nainen yritti kovasti ystävystyä kanssani ennen joulua. Meidän piti mennä kahville tai jotain. Jotenkaan en sitten saanut koskaa aikaiseksi soittaa sille. No tulit sitten, ja veit sitten mieheni, näin kärjistäen. Olisiko nämä ystävystymiyritykset olleet vaan keino päästä mieheni lähelle..jaa-a.

Mutta, who's going? Taidan ihan vaan huvin, ja yleisen pahennuksen vuoksi vääntäytyä paikalle hymyillen, ottaa paikkani, ja näyttää etten pelkää ketään. Tämä henkilö joka on lähdössä kuitenkin kutsui minutkin mukaan lystiin. Piirit on pienet, ja jos kaikki meinaa asua samassa kaunpungissa, niin joitain naamoja on vaan siedettävä.

Sekin vielä, että tämä asetelma ei ole vain minä vastaan muut, vaan näiden ihmisten välilläkin on keskinäisiä jännitteitä, paskan puhumista jne. Minä olen ollut ns. molemmilla puolilla, ja tiedän, että mitä paskaa jengi toisistaan puhuu, ja naamatusten esittävät niin kaveria. Juu, laatikosta on päästävä ulos, pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti