sunnuntai 15. elokuuta 2010

Morkkista ilmassa

Tänään on ollut aivan liikaa aikaa miettiä. En ollut työkuntoinen, ja jouduin vastoin periaatteitani soittamaan duuniin, ja ilmoittamaan että olen flunssassa, vaikka todellisuudessa olin vieläkin kännissä. Eipä ole tapahtunut ennen, eikä tule enää koskaan tapahtumaankaan. Nyt pitää saada elämä oikeasti takaisin raiteilleen!

Morkkistelin tästä saikkupäivästä, ja myös ehkä eilisestä tyrkystä käytöksestäni. No mutta, olen viehättävä sinkku nainen, ja pidän hauskaa miesten kanssa. Kyseenalaisen maineen siitä voi saada, mutta saapahan ihmiset jotain puhuttavaa. Eilisen olisi voinut hoitaa tyylikkäämminkin, eikä kohtuu tuiskeessa kaverien edessä. Ehkä tästä saa uuden kehittämisalueen. ja taulun huoneen seinälle tyyliin: "Älä juo liikaa, jos juot niin älä ala jahtaamaan miehiä, koska se on lutkamaista, ja kadut sitä aamulla. Sinun ei myöskään tarvitse jahdata niitä, koska olet vetävä, ja cool mimmi, ja miehet lankeavat eteesi jokatapauksessa.".Myöhäistä se on enää vinkua, vahinko on jo käynyt. Pitää jaksaa odotella kolmisen viikkoa, ja katsoa mitä sitten tapahtuu Herra L:n kanssa. Toiveissa olisi se kunnon pano, ja luulen etten sitä tule saamaan ennen lomaani, enkä lomallakaan, eli pitää odottaa jälleennäkemistä L:n kanssa. Ellen sitten ongi nettitrefeiltä jotain random kivaa yhdeksi illaksi. Nyt meinaan olla ihan kiltti tyttö, ja pysyä kotona ainakin seuraavan viikonlopun, ja keskittyä muihinkin elämäni osa-alueisiin. Hiton hämmentävää! Mutta nyt jotain muuta kuin supersekavaa morkkistelua.

Tämä hurmaava nettideittini roikkuu jatkuvasti deittisivustolla. Ei tosin yhtä paljon, kuin minä. Haha. Tuli jotenkin vainoharhainen fiilis, kun chattailin ilman profiilikuvaa olevan miehen kanssa. Mieleeni tuli, että tämähän voi olla vaikka se sama tyyppi , joka urkkii minusta, ja käytöksestäni tietoja. En kuitenkaan jaksa uskoa, että sillä olisi miehenä viitseliäisyyttä moiseen kieroiluun. Tämä ilman kuvaa esiintyvä mies vaikutti aikamoisen mielenkiintoiselta, ja voisi toimia seksiseurana. Toki hyvä kuva pitäisi ennen mitään actionia nähdä, koska en minä nyt mitään hirvityksiä suostu naimaan. Tämä nettideitti-säätö oli kyllä tosi omituinen kuvio, ja nyt tunteet ovat sen verran viilenneet, että voin rauhallisin mielin katsoa, että mitä tapahtuu, vai tapahtuuko mitään. En jotenkaan suostu nielemään, että homma meidän välillä olisi tässä.

Vaikka tiedänkin, että L ei ole parisuhteen perässä, niin en malttaisi odottaa hänen näkemistään. Sen koko olemus on vaan niin kiihottava. Olen täysin kyllästynyt lyhyisiin miehiin. Olen itse aika pitkä, ja olen yrittänyt pitää kriteerinä miehelle, että sen täytyy olla minua pidempi. Jostain syystä vedän kuitenkin puoleen melkoisia tappeja. L on kuitenkin tosi pitkä, ja kun eilen käveltiin kadulla mahduin sen kainaloon kävelemään vaivatta, ja siinä oli hyvä olla. Hän muistuttaa kasvoiltaan  kreikkalaista jumalaa. Hiukset on vaaleahkot, laineikkaat, ja melko pitkät. Ja isot kädet! Tuntuu vaan, että annoin itsestäni todella tyrkyn, ja yli-innokkaan kuva. No jaa, seksiä menin kyllä vähän kalastelemaan, mutta olisin voinut suoria kotiin nukkumaan jo ennen niitä julkisia suuteluita sun muita rivoja kähmintöjä, ja olisin herännyt vähemmän humalassa aamulla töihin. Vaihdoimme kuitenkin puhelinnumeroita jo ennen syljenvaihtamisen aloitusta.

Ehkäpä opin taas tästä jotain uutta, ja odotan entistä innokkaammin, että pääsen ulos laatikosta mihin eilen taas eksyin. Uusi elämä odottaa noin kuukauden päässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti