perjantai 27. elokuuta 2010

Lohkesi

Lopulta sitten pääsin lähtemään aamuyön treffeilleni Herra R:n kanssa. Ensimmäinen fiilis miehen kävellessä kohti oli, että "juokse!". Ei se mikään adonis naamaltaan ollut, muttei nyt mikään hirvityskään, average minus. Vähän pettymys kuitenkin, kun oli vielä varreltaankin aika tappi. Miksi deittipalstalla miehet huijaa pituutensa? Harra A:kin oli lyhyempi, kun mitä oli profiilinsa laittanut. Tai sitten mä olen reilusti pidempi nyt, kuin viimeinen mittaus lukioiässä kertoi. Suudeltiin tervehtimisen jälkeen heti, ja siinä ei ollut moitittavaa. Oikein hyvä tekniikka hänellä, eikä kuola roiskunut ollenkaan. Matka jatkui sen hotellille, mikä oli tosi cool tyyliltään, ja olin oikeasti aika innoissani, että olen jäämässä niin siistiin mestaan yökylään.

Ihan hauskaa pelmuamista oli sitten lopulta. Sillä ei kyllä seissyt mitenkään kehuttavasti, taisi olla alkolla, ja kumilla osuutta asiaan. Aamulla jatkettiin, ja nyt sitten pitääkin lähteä jälkiehkäisyä hakemaan. Seksi oli kuitenkin hyvää, ettei edes vituta vaikka suostuin lopulta antamaan paljaaltaan, ja mun tuurilla pahamhtanut paksuksi. Taudeista en niin stressaa, olin testeihin menossa pian kuitenkin, ja herrakin kertoi olleensa juuri muutama kuukausi sitten. I know, erittäin vaarallista käytöstä, ja ennenkaikkea typerää!! Nämä miehet täälläpäin on niin hiton nihkeitä kumin käytön kanssa. Aina kaamea marina, ja usein ei sitten edes seiso. Jee. Naurettava syy vaarantaa oma terveys, enkä voi edes puolustella itseäni mitenkään. Tyhmä pää kun on, varsinkin kiimoissa, ja kännissä.

Hauskaa siis lopulta oli, enkä edes jaksa stressata tuosta tyhmästä mokasta. Seksi oli oikein mukiin menevä ja ehdottoman tyydyttävää. Päässä lie vikaa? Aamulla lähdin sitten töihin. Tyylikkäästi suudeltiin, todettiin "see you around", ja astuin huoneesta pihalle. Herrasta ei ole kuulunut mitään, eikä minullakaan oikein mitään asiaa ole. Ah, ei mitään ruinaamista, ihastumista, ahdistelua, vaan pelkkää seksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti